FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Jadnimi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Jadnimi » 16 feb 2020, 16:11

U ovom trenutku mi je najdraže, to što, nema bogom datog sastava.
Niko sem Vinka , nema pojma ko će startati. Oćito je da nenasmijani ima plan, a naše je da ga probamo shvatiti.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 16 feb 2020, 16:12

MortemHz je napisao/la:
16 feb 2020, 16:04
VSZ, da nisi fulio osobu, ne kontam te?
Zamolio sam ljude da ne vrijeđaju kako Horde zla tako i sve ostale navijače i simpatizere Sarajeva, za to ide najstrožija kazna.
Drugo, kako meni možeš reći "vi vrijeđate skupinu ljudi koja gine za klub" a ja sam jedan od tih čitav svoj život?
Ne znam kad si mene vidio da vrijeđam navijače Sarajeva kako god se oni zvali ali ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i ti to ne možeš promijeniti. Ne možeš nikoga natjerati i tako napadno vrijeđati da bi te ljudi pratili, samo stvaraš kontra efekat. Moraš razumjeti normalno i civilizovano razgovarati i kada se ne slažeš sa nekim a ne kada neko napiše da nije niko veći od kluba i da treba Lazić hladiti jaja na sjeveru da ti kažeš na to aj liži ti meni jaja bolesniče i sva ona tvoja primitivna sitna vrijeđanja prema drugim osobama jer ne dijelite isto mišljenje. Obrisao sam tebi kao što sam obrisao i njima i za sve ista pravila važe pa ti krivi njih, mene ili budu jer ti kroz život nisi nikada naučio uvažiti nečije drugo mišljenje i jer ti se vokabular sastoji iz 30 riječi od kojih su većina psovke. Ja navijam za Sarajevo, ne glorifikujem trenera, upravu ili igrače ali ako neko nešto zasluži kao naprimjer da je Hase najveća legenda Sarajeva onda ću i napisati svoje mišljenje, jednostavno.
Rijetko si tu kada treba napisati nešto za klub ali kada osjetiš da nekone treba replicirati jer se ne slaže sa tobom onda to i uradiš na primitivan način.
Shvati ovo kako hoćeš.
Nisam za tebe bukvalno mislio da vrijedjas ali nemoj se budala sad praviti taj kokosar uziva da vrijedja HZ i sjever kroz ova 3 mjeseca onaj pise hej hej hej hz su gej ,rak rane i najgnusnije uvrede za ljude koji navijaju za isti klub,ti nista nikad nisi obrisao ni jednu mucku njihovu prozivku a ne da ih ne dao bog banujes i svaki put prvi su vrijedjali samo im odgovorim zo sto su ti neki prijatelji to mene ne zanima.
I prosli put si mene banovao a ovog jazavca nobela 7 dana samo iako svaki put prvi uvrijedi sto ti ocito ne vidis.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 feb 2020, 16:18

Sarajevo je danas u generalci savladalo FK Goražde 3:0. Bordo momci su prikazali više i zasluženo slavili.

Spremni dočekuju nastavak sezone i susret protiv FK Tuzla City.

Svoje viđenje meča dao je šef struke FK Sarajevo Vinko Marinović.

"Bilo je dobrih stvari, a na neke trebamo obratiti pažnju. FK Goražde je imao dvije dobre situacije, a mi smo mogli bolje riješiti neke stvari u fazi napada", kazao je Marinović.

Još uvijek nije poznat sastav za FK Tuzla City.

"Imamo još šest dana, pa ćemo vidjeti. Danas sam nešto probao, pa ćemo uskoro odlučiti".

Darko Lazić nije produžio ugovor i danas ga nije bilo u kombinaciji.

"On nije produžio ugovor i to je razlog što trenutno nije u ekipi", dodao je Marinović.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 16 feb 2020, 16:22

Jadnimi je napisao/la:
16 feb 2020, 16:11
U ovom trenutku mi je najdraže, to što, nema bogom datog sastava.
Niko sem Vinka , nema pojma ko će startati. Oćito je da nenasmijani ima plan, a naše je da ga probamo shvatiti.
SiJux se nebi slozio :nene:
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2020, 16:24

Hordanjezla1987 je napisao/la:
16 feb 2020, 16:12
MortemHz je napisao/la:
16 feb 2020, 16:04
VSZ, da nisi fulio osobu, ne kontam te?
Zamolio sam ljude da ne vrijeđaju kako Horde zla tako i sve ostale navijače i simpatizere Sarajeva, za to ide najstrožija kazna.
Drugo, kako meni možeš reći "vi vrijeđate skupinu ljudi koja gine za klub" a ja sam jedan od tih čitav svoj život?
Ne znam kad si mene vidio da vrijeđam navijače Sarajeva kako god se oni zvali ali ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i ti to ne možeš promijeniti. Ne možeš nikoga natjerati i tako napadno vrijeđati da bi te ljudi pratili, samo stvaraš kontra efekat. Moraš razumjeti normalno i civilizovano razgovarati i kada se ne slažeš sa nekim a ne kada neko napiše da nije niko veći od kluba i da treba Lazić hladiti jaja na sjeveru da ti kažeš na to aj liži ti meni jaja bolesniče i sva ona tvoja primitivna sitna vrijeđanja prema drugim osobama jer ne dijelite isto mišljenje. Obrisao sam tebi kao što sam obrisao i njima i za sve ista pravila važe pa ti krivi njih, mene ili budu jer ti kroz život nisi nikada naučio uvažiti nečije drugo mišljenje i jer ti se vokabular sastoji iz 30 riječi od kojih su većina psovke. Ja navijam za Sarajevo, ne glorifikujem trenera, upravu ili igrače ali ako neko nešto zasluži kao naprimjer da je Hase najveća legenda Sarajeva onda ću i napisati svoje mišljenje, jednostavno.
Rijetko si tu kada treba napisati nešto za klub ali kada osjetiš da nekone treba replicirati jer se ne slaže sa tobom onda to i uradiš na primitivan način.
Shvati ovo kako hoćeš.
Nisam za tebe bukvalno mislio da vrijedjas ali nemoj se budala sad praviti taj kokosar uziva da vrijedja HZ i sjever kroz ova 3 mjeseca onaj pise hej hej hej hz su gej ,rak rane i najgnusnije uvrede za ljude koji navijaju za isti klub,ti nista nikad nisi obrisao ni jednu mucku njihovu prozivku a ne da ih ne dao bog banujes i svaki put prvi su vrijedjali samo im odgovorim zo sto su ti neki prijatelji to mene ne zanima.
I prosli put si mene banovao a ovog jazavca nobela 7 dana samo iako svaki put prvi uvrijedi sto ti ocito ne vidis.
Nije istina, znam na koga misliš, obrisao sam mu apsolutno svaki post i zamolio ga u pp da skloni svoj tadašnji potpis i uradio je to iste minute. I mene je to naljutilo kao i tebe ali ne reagujem kao ti već prvo normalno kažem nekome nešto, zamolim ga pa ćemo onda dalje reagovati ako to ne upali.
Prijatelji su mi kao što si mi i ti prijatelj, bukvalno.
Što ti svakome tako negativno repliciraš u startu, što ne bi prijavio neki post ili poslao meni poruku pa da vidimo šta je?
Ne moraš se pronalaziti u svakom postu i misliti da su svi protiv tebe.
Nismo tema ni ti ni ja već Sarajevo pa bi te zamolio da se vratimo na tu temu bez međusobnog prepucavanja sa drugim forumašima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2020, 16:26

Šta je sa Đokanovićem, bi li on mogao biti starter?

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 feb 2020, 16:27

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 feb 2020, 16:18
Sarajevo je danas u generalci savladalo FK Goražde 3:0. Bordo momci su prikazali više i zasluženo slavili.

"Bilo je dobrih stvari, a na neke trebamo obratiti pažnju. FK Goražde je imao dvije dobre situacije, a mi smo mogli bolje riješiti neke stvari u fazi napada", kazao je Marinović.

"Imamo još šest dana, pa ćemo vidjeti. Danas sam nešto probao, pa ćemo uskoro odlučiti".

"On nije produžio ugovor i to je razlog što trenutno nije u ekipi", dodao je Marinović.
Kad je vec pitao za status Lazića, mogao je pitati i kada ce Pidro biti spreman za utakmice.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 feb 2020, 16:30

MortemHz je napisao/la:
16 feb 2020, 16:26
Šta je sa Đokanovićem, bi li on mogao biti starter?
Teško. I ja bi volio, al ne vjerujem. Igrat će Vinko više na iskustvo i na posjed.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 16 feb 2020, 16:31

MortemHz je napisao/la:
16 feb 2020, 16:10
Zagor je napisao/la:
16 feb 2020, 15:46
MortemHz je napisao/la:
16 feb 2020, 15:44

Onaj gol protiv Radnika neću nikad zaboraviti.
Tisina, udje on, zabija, cijeli stadion u deliriu 😊
Imaš li negdje klip i slavlje navijača kad smo dali gol?
Vrtio sam to satima tu noć. :D

morto je li to
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2020, 16:33

Jeste, evo sav sam se naježio opet majke mi. :D
2.500 ljudi tad bilo a zagrmilo k'o da je 10. :tokralju:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 feb 2020, 16:34

Historicar je napisao/la:
16 feb 2020, 16:27

Kad je vec pitao za status Lazića, mogao je pitati i kada ce Pidro biti spreman za utakmice.
Pogledaj video klip,pitali su ga sto nije igrao Oremus i Pidro
Rekao je Oremus ima 3 zuta u ligi,a Pidro je imao problema sa stomakom i ocekuje da ce za 2,3 dana biti u punom pogonu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2020, 16:35

16 feb 2020, 16:34

Rekao je Oremus ima 3 zuta u ligi,a Pidro je imao problema sa stomakom i ocekuje da ce za 2,3 dana biti u punom pogonu
Vjerovatno će biti u konkurenciji za Banja Luku.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 16 feb 2020, 16:35

benko21 je napisao/la:
16 feb 2020, 16:31

Crko Mujić :D :plac:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 feb 2020, 16:37

najrahatniji sam na ovoj zimskoj pauzi,oj fildzan ligo kako si samo nepoželjena

VVVBK

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 feb 2020, 16:38

16 feb 2020, 16:34

Hvala gigantu

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 16 feb 2020, 16:46

Ko li uređuje ove slike u filterima za instagram lik sivu travu napravi.
ISTINA ZA VEDRANA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 feb 2020, 16:51

Ne pravi se lud Morto

Pazi se
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 feb 2020, 17:09

Denchi je napisao/la:
16 feb 2020, 16:51
Ne pravi se lud Morto

Pazi se
Vrijeđa hz tamo, pa se pravi lud :nedam:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 16 feb 2020, 17:33

Ma odlicno je ovo Vinkec sve uradio...

Cini mi se da pojedinci ovdje jedva cekaju da nam se nesto lose desi, pa odmah pocinje kritika koja je evidentno neutemeljena...
Utakmica nije ni pocela bila , a vec se prognoziralo kako je sve isto, jedino trener nije i da pesimizam treba da vlada...
Koliko sam vidio danas, izgleda bas da zbog tog segmenta, optimizam treba da dominira medju nama...

Marinovic želi da svaki pojedinac, bio on na klupi ili u prvoj postavi da maksimum, kao sto želi da i igraci znaju da na svakog od njih ozbiljno racuna i da neki nisu tu, kao ranije, da bi popunili listu prijavljenih igraca za tekmu....

Niko nema zacementirano mjesto, a za svako mjesto ce igraci "kidati" da bi ga zaslužili...

Sve u svemu, vec se sada vidi potpis novog trenera, ali i potpuno druga atmosfera medju nasim igracima...

I mogu reci da sam optimista i to bas realno veliki optimista ,glede i nase igre i aBda titule ... :thumbup:

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 16 feb 2020, 17:37

AlfredNobel je napisao/la:
16 feb 2020, 17:09
Denchi je napisao/la:
16 feb 2020, 16:51
Ne pravi se lud Morto

Pazi se
Vrijeđa hz tamo, pa se pravi lud :nedam:
Reci nam svoj start paket nemoj sad izbjegavati pricu koju si poceo o peederusama :mrgreen:
Posto protiv Nikea nesto imas :hmmmmm:
A to vrijedjanje vlastitih navijaca samo je ovde zastupljeno jer se pika jednoumlje 15 ljudi koji drze qurawu na slici koju ce zaboraviti cim ode.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 16 feb 2020, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, head88, keli, nedimmmm1337, Pena, SHZ82 i 54 gosta.