FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RajaBa1983
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RajaBa1983 » 16 feb 2020, 17:39

Vanja8 je napisao/la:
16 feb 2020, 17:33
Ma odlicno je ovo Vinkec sve uradio...

Cini mi se da pojedinci ovdje jedva cekaju da nam se nesto lose desi, pa odmah pocinje kritika koja je evidentno neutemeljena...
Utakmica nije ni pocela bila , a vec se prognoziralo kako je sve isto, jedino trener nije i da pesimizam treba da vlada...
Koliko sam vidio danas, izgleda bas da zbog tog segmenta, optimizam treba da dominira medju nama...

Marinovic želi da svaki pojedinac, bio on na klupi ili u prvoj postavi da maksimum, kao sto želi da i igraci znaju da na svakog od njih ozbiljno racuna i da neki nisu tu, kao ranije, da bi popunili listu prijavljenih igraca za tekmu....

Niko nema zacementirano mjesto, a za svako mjesto ce igraci "kidati" da bi ga zaslužili...

Sve u svemu, vec se sada vidi potpis novog trenera, ali i potpuno druga atmosfera medju nasim igracima...

I mogu reci da sam optimista i to bas realno veliki optimista ,glede i nase igre i aBda titule ... :thumbup:
Vau Svaka cast :bow: :bow:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 feb 2020, 17:50

Meni ovaj gospodin iz SARAJEVA ide na zivce kao on eto pogodio dva transfera i on zna sta ce se desit za 6 mjeseci. I konstantno se nesto fali ja imam info ja sam pogodio transfere ko neki balavac.

Ako imas takve info to se napise to i to ako zelis ako ne suti i zdravo.. Po mom misljenju ja da imam bilo koje info te prirode to nebi piso na forumu..

Sto se tice danasnje utakmice nadam se da su gledali investicuju od 90 k km Hasanovic il kako se zove.

Drugo dobra je info sto je hare dao go i rahmanovic sto je bilo neki prilika.

Izgleda da je kova rahman zidan jukic serbedzic u takmicarskoj formi

Nadam se da ce Ahmetovic za ovih (6 dana) se odmorit dovoljno i da ce bit na najvecem nivou u subotu. Jer ocito zamor od priprema najteze podnosi jer uvjek mu treba malo vise vremena da se zaleti..

Tatar bi mogo da bude na ok formi jer ove godine je pao njegov kvalitet

Krste nista

Susic za 30 min ok

Dzokanovic 60 min ok

Milicevic 30-70 min ok

Hodzic nista

Saban rezerva 20 min

Dupe nazalost igrace ce 90 moze 30

Pidro nadam se 15 min bar sto prije ga spremit za 90

Cruz nista

Handza ok za 30 min moze i vise ako treba

Milanovic 20 min

Gavric povrijeden nista

Oremus zuti kartoni nece igrat protiv city moze 90

Rezervni golmani nista

Kurdic 15 min

Nadam se da sam sve izbrojo

Ahmet handza i benjo ako budu na nivou uzecemo sisograd u suprotnom tesko ce ici jer sloboda city nije naivna ekipa.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 feb 2020, 17:53

Vanja8 je napisao/la:
16 feb 2020, 17:33
Ma odlicno je ovo Vinkec sve uradio...

Cini mi se da pojedinci ovdje jedva cekaju da nam se nesto lose desi, pa odmah pocinje kritika koja je evidentno neutemeljena...
Utakmica nije ni pocela bila , a vec se prognoziralo kako je sve isto, jedino trener nije i da pesimizam treba da vlada...
Koliko sam vidio danas, izgleda bas da zbog tog segmenta, optimizam treba da dominira medju nama...

Marinovic želi da svaki pojedinac, bio on na klupi ili u prvoj postavi da maksimum, kao sto želi da i igraci znaju da na svakog od njih ozbiljno racuna i da neki nisu tu, kao ranije, da bi popunili listu prijavljenih igraca za tekmu....

Niko nema zacementirano mjesto, a za svako mjesto ce igraci "kidati" da bi ga zaslužili...

Sve u svemu, vec se sada vidi potpis novog trenera, ali i potpuno druga atmosfera medju nasim igracima...

I mogu reci da sam optimista i to bas realno veliki optimista ,glede i nase igre i aBda titule ... :thumbup:
Svaka cast drug obradovao si me ovim postom :thumbup: :thumbup:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 feb 2020, 17:59

NEMA VISE GOSPODE U SARAJEVU !
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 feb 2020, 18:06

Znam da se ovde pisalo kad se zavrsila polusezona koji igraci imaju zute kartone, ako ko ima ove info ako moze da postavi

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 feb 2020, 18:06

feniksptica je napisao/la:
16 feb 2020, 17:59
NEMA VISE GOSPODE U SARAJEVU !
Kakva gospoda vazda bili drugovi i drugarice :mrgreen:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 feb 2020, 18:14

Pitar6785 je napisao/la:
16 feb 2020, 17:50
Meni ovaj gospodin iz SARAJEVA ide na zivce kao on eto pogodio dva transfera i on zna sta ce se desit za 6 mjeseci. I konstantno se nesto fali ja imam info ja sam pogodio transfere ko neki balavac.

Ako imas takve info to se napise to i to ako zelis ako ne suti i zdravo.. Po mom misljenju ja da imam bilo koje info te prirode to nebi piso na forumu..

Sto se tice danasnje utakmice nadam se da su gledali investicuju od 90 k km Hasanovic il kako se zove.

Nadam se da ce Ahmetovic za ovih (6 dana) se odmorit dovoljno i da ce bit na najvecem nivou u subotu. Jer ocito zamor od priprema najteze podnosi jer uvjek mu treba malo vise vremena da se zaleti..

Krste nista

Susic za 30 min ok

Dzokanovic 60 min ok

Milicevic 30-70 min ok

Hodzic nista

Saban rezerva 20 min

Cruz nista

Milanovic 20 min

Gavric povrijeden nista

Rezervni golmani nista

Kurdic 15 min

Ahmet handza i benjo ako budu na nivou uzecemo sisograd u suprotnom tesko ce ici jer sloboda city nije naivna ekipa.
Pa kritikujes njega sto ne pise na forumu, a recenica ispod glasi "ja da imam info takve prirode to ne bi pisao na forumu".
Covjek se ne fali, znao je par stvari mnogo ranije nego svi ostali i to je cinjenica, a realno pljuvan je na neki nacin od strane par pojedinaca i to bez ikakvog razloga.
A i ako ti se ne svidjaju njegovi postovi jednostavno ih zaobidji.
Meni je extra momak ili covjek sta je vec haha i uglavnom ima postove normalne prirode :thumbup:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 feb 2020, 18:15

Kakva gospoda vazda bili drugovi i drugarice :mrgreen:
[/quote]

Nije politicki forum, ali moram reci da si u mojim ocima upravo skocio kao nekada Carl Lewis.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 16 feb 2020, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 feb 2020, 18:15

Pitar6785 je napisao/la:
16 feb 2020, 17:50

Krste nista

Susic za 30 min ok

Dzokanovic 60 min ok

Milicevic 30-70 min ok

Hodzic nista

Saban rezerva 20 min

Cruz nista

Milanovic 20 min

Gavric povrijeden nista

Rezervni golmani nista

Kurdic 15 min

:rol: :rol: :rol: :rol:
Platim ti cas gramatike,pa te mozda budemo svi razumili :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 16 feb 2020, 18:18

Niko ne zna prvih 11
Uprava napolje

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 feb 2020, 18:21

Netrebas ti meni nista placat, samo mi je to cudno da covjek od 50 godina se fali sa tim stvarima.

Koji me takode zajebo za izeta pa sam do 3 am bio budan.. A covjek hladno demantovo da ga niko nije ni textiro a kamoli nazvo iz naseg kluba.

Fake news itd

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 feb 2020, 18:24

Ja koliko znam bio je demant za prelazak, niko rijec nije reko za pregovore i kontakte. Uostalom ima menadzer za te stvar, njega kontaktiraju. I Lejlu logicno
P.S.
Ne se pise odvojeno od glagola izuzev: nemam nemoj necu. Ne moras bit prof. al osnovno skolsko znanje je pozeljno pokazat
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 16 feb 2020, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 feb 2020, 18:24

Pitar6785 je napisao/la:
16 feb 2020, 18:21
Netrebas ti meni nista placat, samo mi je to cudno da covjek od 50 godina se fali sa tim stvarima.

Koji me takode zajebo za izeta pa sam do 3 am bio budan.. A covjek hladno demantovo da ga niko nije ni textiro a kamoli nazvo iz naseg kluba.

Fake news itd
Nisam se "falio" nego su me citirala 2 debila pa sam im odgovorio..
Jbg brate i ja sam cekao 00:00 :D
Ali nije demantovao da ga niko nije kontaktirao nego je rekao da su FAKE NEWS da je presao u FKS,dakle on je samo negirao da je novi igrac FKS,nije nigdje negirao da je bio kontaktiran..
Nisam rekao da ce taj jedan igrac doci na ljeto,ali je zelja Hadzica i pokusati ce se dovesti.
Jel ti sad jasnije?

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 feb 2020, 18:27

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 feb 2020, 18:24
Pitar6785 je napisao/la:

Fake news itd
Ali nije demantovao da ga niko nije kontaktirao nego je rekao da su FAKE NEWS da je presao u FKS,dakle on je samo negirao da je novi igrac FKS,nije nigdje negirao da je bio kontaktiran..
Nisam rekao da ce taj jedan igrac doci na ljeto,ali je zelja Hadzica i pokusati ce se dovesti.
Jel ti sad jasnije?
Evo ti info na ljeto dolazi A Hadzic veliki navijac FK Saarajeva :bih:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 feb 2020, 18:29

robertkosar je napisao/la:
16 feb 2020, 18:27
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 feb 2020, 18:24
Pitar6785 je napisao/la:

Fake news itd
Jel ti sad jasnije?
Evo ti info na ljeto dolazi A Hadzic veliki navijac FK Saarajeva :bih:
Evo kad me je vec citirao ovaj pitar929929
Da se pohvalim da sam prvi znao i za njega :urnebes:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 16 feb 2020, 18:30

Pitar6785 je napisao/la:

Fake news itd
Burazeru, pusti ti Gospodina, nego, ako imas kakvog kera, lava, jaguara,pumu, pusti ih na njega neka se obracunaju s njim,dosta nam je zivot zagorcavao!!!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 feb 2020, 18:33

Ma onaj mali sa Sedrenik sve laže. On je kriv za sve ba

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 feb 2020, 18:34

Stroj1946 je napisao/la:
16 feb 2020, 18:33
Ma onaj mali sa Sedrenik sve laže. On je kriv za sve ba
:rol:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 16 feb 2020, 18:35

Ja ne mogu da vjerujem da se ljudi ovako lako pale i pocnu psovati, vrijedati, pa koji vam je vise???
Relaksirajte se malo,opusteno,malo zajebancije, yebale vas psovke i slicne gluposti za svaku sitnicu...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 feb 2020, 18:39

Ado76 je napisao/la:
16 feb 2020, 18:35
Ja ne mogu da vjerujem da se ljudi ovako lako pale i pocnu psovati, vrijedati, pa koji vam je vise???
Relaksirajte se malo,opusteno,malo zajebancije, yebale vas psovke i slicne gluposti za svaku sitnicu...
Ne smije kod kuce galamit i psovat pa dodje ovdje da se istrese :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Nantess, NeSamSafetee, Rule_hz i 30 gostiju.