FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 17 feb 2020, 12:00

🚨 NAPOKON 🚨
U subotu igra Sarajevo 🥁

👉🏼Na prvom smo mjestu, a samo zajedno tu možemo i ostati! 🥇
Svaki dodatni glas podrške na stadionu je izuzetno važan, a posebno onih najvjernijih kao što si TI 👍
AKCIJA SAMO ZA TEBE
🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Kupi jednu pojedinačnu ulaznicu za utakmicu protiv FK Tuzla City, a mi ti poklanjamo drugu da nas bude što više❗️🔥

Dođi na Koševo, povedi nekoga ko se dvoumi i podržite svoje Sarajevo🔴⚪️

P.S. Požuri dok nije nestalo 😂😋
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 feb 2020, 12:08

Evo i ja sad poruku dobio.
Svaka cast upravi.

bordodivovi
Kontakt:

Post Postao/la bordodivovi » 17 feb 2020, 12:09

:salut: SARAJEVO SAMPIONNNNN trener gost na tvsa

AlainProst
Kontakt:

Post Postao/la AlainProst » 17 feb 2020, 12:18

AlfredNobel je napisao/la:
17 feb 2020, 01:49
Yebo malog s sedrenika
pedofile :D :D
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 feb 2020, 12:26

Jes ovaj Alain prost
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 feb 2020, 12:39

ElCartel11 je napisao/la:
17 feb 2020, 12:26
Jes ovaj Alain prost
Evo i ja gledam, ma fuj
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 17 feb 2020, 12:47

MortemHz je napisao/la:
17 feb 2020, 12:00
🚨 NAPOKON 🚨
U subotu igra Sarajevo 🥁

👉🏼Na prvom smo mjestu, a samo zajedno tu možemo i ostati! 🥇
Svaki dodatni glas podrške na stadionu je izuzetno važan, a posebno onih najvjernijih kao što si TI 👍
AKCIJA SAMO ZA TEBE
🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Kupi jednu pojedinačnu ulaznicu za utakmicu protiv FK Tuzla City, a mi ti poklanjamo drugu da nas bude što više❗️🔥

Dođi na Koševo, povedi nekoga ko se dvoumi i podržite svoje Sarajevo🔴⚪️

P.S. Požuri dok nije nestalo 😂😋
Evo imaju i lijepih poteza nasi iz uprave. Sad je samo pitanje hoce li raja biti korektna pa castiti kartom, odbosno povesti nekoga ko se dvoumi ili ce kupovati jednu kartu dvojica koja su svakako mislila ici i ovako dobiti jednu gratis.
Kako god fin pokusaj i pozdravljam ovaj potez pa nek bude makar 100 gledalaca vise

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 17 feb 2020, 12:55

bordopoeta je napisao/la:
17 feb 2020, 11:22
Dobri moj "samozdr", evo ima možda i godina kako si me zamolio da nešto napišem o Mušoviću i Ristiću, puno vremena, ali dug je dug. Nikako da se nakanim da pišem, ali evo da ikoristim priliku povodom ovog "zatišja" vezano za postove da ti odgovorim.
Ne znam šta bih ti mogao reći za našeg Mušeta a da ti to već ne znaš. Kao 18-o godišnjak je došao (mislim iz B. Polja) u naš grad. Možda ti je nepoznato ili si možda zaboravio da je u FKS došao iz sarajevskog "Partizana", da bi izrastao u možda naše najbolje d. krilo svih vremena (možda mu je uz rame Boško Prodanović), igrao je i za reprezentaciju bivše Juge i za istu postigao dva gola. Bio je, uz rah. Haseta najomiljeniji igrač iz ondašnje generacije. Uoči sezone kada ćemo osvojiti šampionsku titulu, skupa sa Acom Ristićem odlazi u Hajduk, iako je imao sve dogovoreno sa našom upravom oko potpisa novog ugovora, ispali se u Split, preko noći. Ovo mu naši navijači nisu nikada oprostili, pa iako se nakon 3-4 godine vratio u FKS nije više nikada praćen onako sa oduševljenjem kao ranije. Poznato je da sljedeće sezone kada smo igrali sa Hajdukom u Splitu (dobili 1:0 u finišu golom Boška Antića), nakon meča Hase nije htio da se pozdravi sa njim.
Osim po svojim fudbalskim kvalitetima, u ono vrijeme bila je poznata ljubavna romansa između njega i primabalerine sarajevskog narodnog pozorišta Suade Kavazović, koja je krunisana brakom u kojem su dobili sina i kćerku. O toj ljubavi je novinar Dinko Omeragoć napisao i knjigu pod naslovom MUŠE I SUADA, fudbaler i balerina čija je promocija bila negdje u ljeto prošle godine.
Kasnije je bio i naš trener i selektor BiH, kao i Katara, te trener još nekih timova u zemlji (Čelik) i inostranstvu.
Muse je jedan tipicni prodani sandzo koji bi i svoju rodjenu mater prodo za paru. Dobio od splicana auto mustanga pa se falio po novinama autom. Od koga bi Hase rahmetli okreno glavu taj je garan bio los insan :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 feb 2020, 13:07

robertkosar je napisao/la:
17 feb 2020, 12:55
Dobri moj "samozdr", evo ima možda i godina kako si me zamolio da nešto napišem o Mušoviću i Ristiću, puno vremena, ali dug je dug. Nikako da se nakanim da pišem, ali evo da ikoristim priliku povodom ovog "zatišja" vezano za postove da ti odgovorim.
Ne znam šta bih ti mogao reći za našeg Mušeta a da ti to već ne znaš. Kao 18-o godišnjak je došao (mislim iz B. Polja) u naš grad. Možda ti je nepoznato ili si možda zaboravio da je u FKS došao iz sarajevskog "Partizana", da bi izrastao u možda naše najbolje d. krilo svih vremena (možda mu je uz rame Boško Prodanović), igrao je i za reprezentaciju bivše Juge i za istu postigao dva gola. Bio je, uz rah. Haseta najomiljeniji igrač iz ondašnje generacije. Uoči sezone kada ćemo osvojiti šampionsku titulu, skupa sa Acom Ristićem odlazi u Hajduk, iako je imao sve dogovoreno sa našom upravom oko potpisa novog ugovora, ispali se u Split, preko noći. Ovo mu naši navijači nisu nikada oprostili, pa iako se nakon 3-4 godine vratio u FKS nije više nikada praćen onako sa oduševljenjem kao ranije. Poznato je da sljedeće sezone kada smo igrali sa Hajdukom u Splitu (dobili 1:0 u finišu golom Boška Antića), nakon meča Hase nije htio da se pozdravi sa njim.
Osim po svojim fudbalskim kvalitetima, u ono vrijeme bila je poznata ljubavna romansa između njega i primabalerine sarajevskog narodnog pozorišta Suade Kavazović, koja je krunisana brakom u kojem su dobili sina i kćerku. O toj ljubavi je novinar Dinko Omeragoć napisao i knjigu pod naslovom MUŠE I SUADA, fudbaler i balerina čija je promocija bila negdje u ljeto prošle godine.
Kasnije je bio i naš trener i selektor BiH, kao i Katara, te trener još nekih timova u zemlji (Čelik) i inostranstvu.
Muse je jedan tipicni prodani sandzo koji bi i svoju rodjenu mater prodo za paru. Dobio od splicana auto mustanga pa se falio po novinama autom. Od koga bi Hase rahmetli okreno glavu taj je garan bio los insan :kafa:
Ne treba zaboraviti, da je Džemaludin Mušović, najgori selektor u historiji naše reprezentacije.Bio je selektor od juna 1998 do januara 1999, a u tom periodu smo odigrali 1:1 na Koševu sa Estonijom, izgubili od Litvanije u gostima 2:4, od Malte 1:2, te na jedvite jade dobili Farska ostrva.Sve to, kada smo po imenima imali možda i najjaču reprezentaciju u historiji.Neka Mušeta što dalje od Koševa, jadni mi sa takvim "legendama".Neka se drži svog ranča u Faletićima.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 feb 2020, 13:16

Kod mene usitnilo ko da je subota🧎‍♂️🧎‍♂️🧎‍♂️
NEMA NAZAD

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 17 feb 2020, 13:22

Ima li kakva treba da me vodi na tekmu, ja plaćam karte :D
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 17 feb 2020, 13:23

bordodivovi je napisao/la:
17 feb 2020, 12:09
Kad ?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 feb 2020, 13:26

Historicar je napisao/la:
17 feb 2020, 13:07
robertkosar je napisao/la:
17 feb 2020, 12:55
Ne treba zaboraviti, da je Džemaludin Mušović, najgori selektor u historiji naše reprezentacije.Bio je selektor od juna 1998 do januara 1999, a u tom periodu smo odigrali 1:1 na Koševu sa Estonijom, izgubili od Litvanije u gostima 2:4, od Malte 1:2, te na jedvite jade dobili Farska ostrva.Sve to, kada smo po imenima imali možda i najjaču reprezentaciju u historiji.Neka Mušeta što dalje od Koševa, jadni mi sa takvim "legendama".Neka se drži svog ranča u Faletićima.
Kada je bio selektor, ja ga zvao jazavac. Nikada nije izlazio iz kucice za rezervne igrace, samo proturi glavu i gleda utakmicu i suti.

bordodivovi
Kontakt:

Post Postao/la bordodivovi » 17 feb 2020, 13:30

Veceras na tvsa sport magazin

benko1946
Kontakt:

Post Postao/la benko1946 » 17 feb 2020, 13:35

A bit ces nas u subotu 3500 makar

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 17 feb 2020, 14:27

Laganini 7k

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 17 feb 2020, 14:28

benko1946 je napisao/la:
17 feb 2020, 13:35
A bit ces nas u subotu 3500 makar
Bit će 5 minimum ako vrijeme posluži.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 17 feb 2020, 14:47

Hajde suboto svani više. Samo da je krenuti u grad na kafu pa na istok lagano. HAJDEEEE
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 feb 2020, 15:00

HeraklitMracni je napisao/la:
17 feb 2020, 13:23
bordodivovi je napisao/la:
17 feb 2020, 12:09
Kad ?
22:00h
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 feb 2020, 15:05

tilo je napisao/la:
17 feb 2020, 14:27
Laganini 7k
Čega :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, TETRAPAK i 60 gostiju.