Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Priče za malu djecu i jeftino skupljanje političkih poena. Dodik je majstor u tome. Nije ni on glup bez Federacije RS ne postoji.
Od otcjepljenja nema ništa, a ovom prostoru je propast neminovnost. Za 20 godina će morat uvozit radnu snagu iz raznoraznih vukojebina jer naša raja sve više i više dolazi pameti i bježi odavde.
Od otcjepljenja nema ništa, a ovom prostoru je propast neminovnost. Za 20 godina će morat uvozit radnu snagu iz raznoraznih vukojebina jer naša raja sve više i više dolazi pameti i bježi odavde.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ASD
- Kontakt:
Ma ne možeš ni uvesti. Možeš samo kratkoročno. I te što uvezeš i oni će ići.bodi123 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 17:46Priče za malu djecu i jeftino skupljanje političkih poena. Dodik je majstor u tome. Nije ni on glup bez Federacije RS ne postoji.
- Marsal
- Kontakt:
Izguglaj "aprilski paket dejtonskih promjena" na koje je i Dodik pristao prije nego što je došao Grande Hare i sve usrao.
Taj nas je čovjek syebo ko 3 Dodika, i ne mislim samo na FBiH nego na čitavu državu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I dok krmak prijeti otcijepljenjem pola države, drugo govedo je jako zabrinuto

yebe se Valentinu za sve, bitno je da uredno kaplje 17 milja eura svaki mjesec u džep
nigdje toliko platu ne bi zarađivao taj trecerazredni politicar, osim ovdje.

yebe se Valentinu za sve, bitno je da uredno kaplje 17 milja eura svaki mjesec u džep

ma Hare je čitav život prodavao se za pare, od 80-tih kad je bio nakav asistent ambasadoru Juge u arapskim zemljama, itad je klepo od Yu-radnika dole...tako je i zaimo naglo....ne znam koga to čudi uopšte....
ponadah se bezze nekoj pikanteriji...

ponadah se bezze nekoj pikanteriji...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ja bi njima trojici ponudio da se porokaju do smrti njih trojica, znači 2 moraju umrijet i zadnji koji preživi predsjednik i upravlja zemljom....
a ne jbt našli se ratni profiter, dezerter i trezorče i eto zaratit će.....
a ne jbt našli se ratni profiter, dezerter i trezorče i eto zaratit će.....
3 naroda koja su se klali i ubijali, nepismeni i poluobrazovani treba da grade zajedničku budućnost u jednoj državi jednakih prava. Ovo ni na igrici ne bi prošlo. Što je najgore ni strancima zanimljivi nismo, neće niko ni pogleda ovamo, svima je jasno da nama samo atomska pomaže.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja sam poprilično ravnodušan na ovakve scenarije, referendumi, mogućnost odcjepljenja, agresije, nije to nešto što bi me preplašilo da napustim BiH. Ali kad pomislim na ove naše razvijene pojave poput stranačkog uhljebljavanja, zbog tog mi dođe da odem na Grenland i nikad se ne vratim.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da smo normalni, kao što nismo, da imamo političare, kao što nemamo, ovo bilo ili ne predizborna priča morali bi reagovati jače i jednom za sva vremena završiti ovu i zaustaviti ove priče oko blokiranja. Ovo su ozbiljne priče i ne bi smjelo da se pređe tek tako. Ali, nema od ovog ništa, Dodik neće dobiti šta tražu, sudije neće otići, svi će ovo zaboraviti za 2-3 mjeseca i on će stvoriti novu krizu i to je to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma imamo neki plan, za austrijsko trziste
Moze li se saznati?
Mia San Mia

Dobio jaran dijete, kae daću joj njemačko ime, promijenićemo i prezime i zabraniću joj da se druži s BalkancimaDrape je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:05Ja sam poprilično ravnodušan na ovakve scenarije, referendumi, mogućnost odcjepljenja, agresije, nije to nešto što bi me preplašilo da napustim BiH. Ali kad pomislim na ove naše razvijene pojave poput stranačkog uhljebljavanja, zbog tog mi dođe da odem na Grenland i nikad se ne vratim.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ASD
- Kontakt:
Kako je iz ovog ugla rat glupo izgledao.
Zamisli. Ljudi su ginuli i ostajali invalidi da bi im djeca išla u inostranstvo da budu jeftina radna snaga i unuci zemlje ne zapamtili.
Tako je na sve tri strane.
Pa ja ih prvih imam u porodici koji su bili u ratu ovdje, a da im unuci riječi našeg jezika ne znaju i da su jednom u 5 godina kročili u državu. Znači grada nisu vidjeli, a kamoli vukojebina oko Vozuće i po Ozrenu gdje su im djedovi invalidi postajali.
Zamisli. Ljudi su ginuli i ostajali invalidi da bi im djeca išla u inostranstvo da budu jeftina radna snaga i unuci zemlje ne zapamtili.
Tako je na sve tri strane.
Pa ja ih prvih imam u porodici koji su bili u ratu ovdje, a da im unuci riječi našeg jezika ne znaju i da su jednom u 5 godina kročili u državu. Znači grada nisu vidjeli, a kamoli vukojebina oko Vozuće i po Ozrenu gdje su im djedovi invalidi postajali.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 17 feb 2020, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ahaaa, šta ima kako sibodi123 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:043 naroda koja su se klali i ubijali, nepismeni i poluobrazovani treba da grade zajedničku budućnost u jednoj državi jednakih prava. Ovo ni na igrici ne bi prošlo. Što je najgore ni strancima zanimljivi nismo, neće niko ni pogleda ovamo, svima je jasno da nama samo atomska pomaže.

Što im jenkiji dadoše pola države u Dejtonu, i još naziv RS ? a sve ih ko fol boli qrac za Bosnom.
Ne lupetajte, stvarno mislite da bi mogli tek tako ući u Banja Luku. To je obični urbani mit. Jeste svjesni koliki bi gubici bili na obje strane. To bi bila klaonica, pogotovo 5 korpusa, jer je puni teže napadati toliki grad nego braniti.let3 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:10Ahaaa, šta ima kako sibodi123 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:043 naroda koja su se klali i ubijali, nepismeni i poluobrazovani treba da grade zajedničku budućnost u jednoj državi jednakih prava. Ovo ni na igrici ne bi prošlo. Što je najgore ni strancima zanimljivi nismo, neće niko ni pogleda ovamo, svima je jasno da nama samo atomska pomaže.a što onda jenkiji onomad zaprijetiše zračnim udarima kad se 5 korpus približio banja luci, a srbi palili traktore
![]()
Nullius in verba
Promašio si volejHeller je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:11Ne lupetajte, stvarno mislite da bi mogli tek tako ući u Banja Luku. To je obični urbani mit. Jeste svjesni koliki bi gubici bili na obje strane. To bi bila klaonica, pogotovo 5 korpusa, jer je puni teže napadati toliki grad nego braniti.let3 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:10Ahaaa, šta ima kako sibodi123 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:043 naroda koja su se klali i ubijali, nepismeni i poluobrazovani treba da grade zajedničku budućnost u jednoj državi jednakih prava. Ovo ni na igrici ne bi prošlo. Što je najgore ni strancima zanimljivi nismo, neće niko ni pogleda ovamo, svima je jasno da nama samo atomska pomaže.a što onda jenkiji onomad zaprijetiše zračnim udarima kad se 5 korpus približio banja luci, a srbi palili traktore
![]()

Nije to ni poenta...nisam ja rekao da bi zauzeli, vec da su se približili BL...a poenta je da su jenkiji odmah zaprijetili, NE NE dirati BL, odmah prutem po prstima

ja ba živjeli zajedno od 45-e al eto nekako nemerebodi123 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 18:043 naroda koja su se klali i ubijali, nepismeni i poluobrazovani treba da grade zajedničku budućnost u jednoj državi jednakih prava. Ovo ni na igrici ne bi prošlo. Što je najgore ni strancima zanimljivi nismo, neće niko ni pogleda ovamo, svima je jasno da nama samo atomska pomaže.

kokuzluk svaku ljubav razjebe....da ima repa ljubili se vi ko ja vikendom sa svima

najobičnija izborna godina...

Ovu instituciju svakako treba sutnuti.
Sklonio bih i ove strane sudije iz Ustavnog suda da znam da ce 6 domacih suditi po ustavu, zakonu i pravu a ne kako stranacki sef kaze, po koalicijama ili jer je to “logicno” obzirom na njegovu nacionalnost.
Sta ce Dodiku politicki poeni. Lik je bog tamo, neprikosnoven. Zapravo su oni tamo u daleko najboljoj poziciji nego druga dva naroda. Apsolutna moc u jednom citavom entitetu plus najveca moc na drzavnom nivou. Ne drzis ustavni sud ali te boli qrac jer za neprovodjenje tih odluka ne slijedi sankcija buduci da kontrolises pravosudje.bodi123 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 17:46Priče za malu djecu i jeftino skupljanje političkih poena. Dodik je majstor u tome. Nije ni on glup bez Federacije RS ne postoji.
I uz sve, opet se upustas u ovako opasne igre Tako ja da ne bih iskljucio postojanje nekih opasnih ideala poput secesije i slicnog. Uvijek je bilo takvih. Nisu politicari samo za pokrast i uzeti izbore.