Ja ti mogu reći samo da je u bukinju bio ali na tribinama sa još nekolicinom igrača.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kako bi po tebi trebala izgledati postava protiv Mladosti, nemam nikakav uvid kakva je situacija sa igracima.
🔴⚫️
Ista ko i u većini ovih prijateljskih ne vidim razlog zašto bi ih onda uigravali.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Probisvjet
- Kontakt:
Vjerovatno se igrala u Bukinju jer je blize i manji su troskovi putovanja, a ko zna mozda im je i Mramor uskratio gostoprimsvo jer je proglasen neperspektivnim i starim.sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 21:25Jos pitas zasto bi da se igra tekma u Mramoru. Valjda budemo pravi protiv Mladosti u iduću nedjelju. Popuniti Tušanj to je što mi možemo. Pa da vidimo sta puleni mogu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mramor čak i svoje prijateljske utakmice na tom terenu ne igra, ne daju ljudi nikome terena.Probisvjet je napisao/la: ↑17 feb 2020, 14:29Vjerovatno se igrala u Bukinju jer je blize i manji su troskovi putovanja, a ko zna mozda im je i Mramor uskratio gostoprimsvo jer je proglasen neperspektivnim i starim.sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 feb 2020, 21:25Jos pitas zasto bi da se igra tekma u Mramoru. Valjda budemo pravi protiv Mladosti u iduću nedjelju. Popuniti Tušanj to je što mi možemo. Pa da vidimo sta puleni mogu.![]()
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Koliko sam cuo nije doslo do dogovora jer nije htio pristati na smanjenje plate sa 6000 KM na 4500.Slobodas je napisao/la: ↑16 feb 2020, 17:42Šta je sa Ivetića ?desperados je napisao/la: ↑16 feb 2020, 17:10Sta je sa Jusica i onog novog visokog stopera? Jusic je jos na pripremama u Tz trenirao posebno mislim, jel bila neka povreda?
Tako sam ja cuo
samo Sloboda
Ipak Beganović ima jednu za odradit. Danas su dodali. Bit će zanimljivo ko će na lijevog beka. Uzelac garant
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Samo 352 formaciju postaviti sa Livancicem i Abidom/Smajom po strani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Evo kako su se uzimale pare i klub srozao. Ovakav klub i ovakvo drustvo ne moze ni imati nafaku, jednostavno si osudjen na baksuzluk. Amin da dodje bolji vakat
Kao i u većini premijerligaša koji su dugove gomilali u decenijama nakon rata, i Slobodu su opteretili znani i neznani, a svi oni vidjeli su dolazak novih vjetrova na Tušnju kao priliku da naplate svoja potraživanja.
"Bilo je tu i jako smiješnih situacija, reći ću vam anegdotu od neki dan... Advokat jednog bivšeg uposlenika dolazi da traži pare, imao je oko 10.000 KM duga, ali je tražio 80.000. A kad ga je naš advokat pitao, pored zastare, zašto traži 80.000, ipak, advokat ste, znate da to nestoji, odgovorio je: 'Znam, ali eto, opet da probam.' (smijeh). I što je najtužnije, to je prije i prolazilo.", govori Šećerbegović.
075 ❤
075 ❤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pošto nemamo nijednog **** beka u ekipi za utakmicu protiv Mladosti, ovo bi ja msm bilo idealno :

Medjutim svi znamo da ce Doktor j.ebeni igrati u prvoj postavi iako je tek peta opcija, pa ovaj covjek je fenomen
Ovo ce 100% biti postava za Mladost, mada stvarno ne znam zasto ne bi Stojanovica stavili na lijevog beka i onda da Jusic/Marinkovic na stopera.
Da li je ovaj Marinkovic odigrao ijednu utakmicu na pripremama, nesto ga nisam upratio?

Medjutim svi znamo da ce Doktor j.ebeni igrati u prvoj postavi iako je tek peta opcija, pa ovaj covjek je fenomen

Ovo ce 100% biti postava za Mladost, mada stvarno ne znam zasto ne bi Stojanovica stavili na lijevog beka i onda da Jusic/Marinkovic na stopera.
Da li je ovaj Marinkovic odigrao ijednu utakmicu na pripremama, nesto ga nisam upratio?

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Umjesto sporog Bekrića - Predragović ako je iole u formi. Ostalo je OK.bhpremierliga12 je napisao/la: ↑17 feb 2020, 20:26Pošto nemamo nijednog **** beka u ekipi za utakmicu protiv Mladosti, ovo bi ja msm bilo idealno :
Medjutim svi znamo da ce Doktor j.ebeni igrati u prvoj postavi iako je tek peta opcija, pa ovaj covjek je fenomen![]()
![]()
Eto noviteta, možete ulaznice za domaće utakmice kupovati na kupikartu.ba. Da vidimo sad ove što su jaki na riječima koliko će zapravo pomoći klubu kupovinom. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kad Sale bude u prvih 11 u nedjelju ni kriv ni duzan 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bhpremierliga12
- Kontakt:
https://www.kupikartu.ba/karte/event/49 ... fk-mladost
Hajmo dijasporo, evo nacina da se pomogne klubu, ne mozete na tekmu, ali evo mozete kupiti makar 2 karte za 5 eura!
Hajmo dijasporo, evo nacina da se pomogne klubu, ne mozete na tekmu, ali evo mozete kupiti makar 2 karte za 5 eura!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- Beduin
- Kontakt:
Steta sto nisu spustili cijenu za Sjever na 3KM, barem do nekih boljih vremena i visih ciljeva na tabeli.
075 ❤
075 ❤
Dje ima premijer liga za tri marke, dajte ba. Toliko kosta ulaz na seoske utakmice
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
A tebi ima logike da je ista cijena Zapada i Sjevera na kojem ja zenu ili kcerkicu nemam gdje u wc odvesti na pauzi. A da ne pricam da se borimo za opstanak sezonama unazad.
Mi i jesmo seoska ekipa u seoskoj ligi, koliko god to bilo tesko priznati.
Mi i jesmo seoska ekipa u seoskoj ligi, koliko god to bilo tesko priznati.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
siguran sam da sam ih vise odgledao a mozda cak i odigrao za Slobodu nego si ih ti pogledao i ne znam kakve veze ima ta utakmica s time da imas los smisao za humor i da ti hrdjavom sve smeta a bez da pokusas dati neki prijedlog, normalan i btw ne znam kad sam posljednju utakmicu propustioProbisvjet je napisao/la: ↑17 feb 2020, 10:49Jesi li bio na zadnjoj utakmici Slobode? Ako nisi ne pricaj ba. Ko je vezao pertlu na kopackama kraj sudije? Koji nas igrac?crvenocrnitz je napisao/la: ↑17 feb 2020, 09:07ma vidis da mu je neko iz sdp-a nabio jake komplexe i uz sve to ima to jeftine i otrcane fazone da je zabhpremierliga12 je napisao/la: ↑14 feb 2020, 16:03
Ja ne znam sta ti radis na ovom forumu. U ove 2 godine nijedan pozitivan komentar od tebe vidio nisam, rđavom k.urcu i dlaka smeta. Znaci covjek govori u naredne 2 godine nemamo ambicija dok ne stanemo na noge, dok ne postanemo zdrav klub. Do prije 6 mjeseci srao sto su svi obecavali titule i kule, sad mu smeta kad neko nesto realno kaze. Sta hoces da kaze, osvajamo sljedece sezone ligu sa milion maraka budzeta? De malo promisli prije nego napises![]()
ne zna jadan jel pos'o ili dos'o. nista mu ne godi i svaki komentar nesto kao neki suk a nigdje veze s mozgom
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Zavisi kakvo je vrijeme. Nekada je na zapadu ugodnije i bolje, kada je lijepo vrijeme. Ne kisne se, ne ide sunce u oci, ne przi toliko, imamo nekada zid,a sada i wc za pisanje... , ali kada lije kisa onda je katastrofa. Mokro, kisobrani, slab pregled...ma odamh treba uputnica za doktora.
Na sjeveru je bolje samo ako nema padavina. Kako sada napraviti cijenu da bude pravedna prema onima i na sjeveru i zapadu?
Mozda zapad 7KM, a sjever 5KM. Mi koji smo dolazimo na zapad, dolazimo bez obzira na par markica. Mi smo ovisnici-bolesnici.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.