MMA075 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 17:32
Beduin je napisao/la: ↑18 feb 2020, 17:23
sviunapad1010 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 17:14
Eto dr saleta opet od prve minute
Cijena ako se treba korigovati onda sjever 3 KM a zapad 5 KM da ostane. Ne treba odbiti ljude sa skupljom ulaznicom kada se borimo za opstanak. Onaj ko može i želi dati više neka kupi više ulaznica i to je to.
Ne bi se s tobom usaglasio ovaj nas samoprozvani novinar, Katarakta. Njemu su u istom rangu Zapad i Sjever, sto po uslovnosti, sto po samom ugodjaju gledanja utakmice. A j3bite me ako je odgledao neku utakmicu van BiH.

Po trenutnoj situaciji Sjever bi bilo fer presaltati na 3KM, za Fukare isto 3KM. A za godinu-dvije ako uspijes stabilizovati klub i podici ciljeve na visi nivo, onda cita obraza podignes i cijenu karte.
Prosto jednostavno.
Ja u Lyonu utakmice LE gledao po 7 eura, one jace tekme po 10ak eurica.
Ja bi to mjenjao spram protivnika npr. Zeljo 5km Zvijeda 09 2km.
Upravo tako, za sve postoji kompromis i dogovor. To je obecavao Koza pa ne uradi.
Protiv neatraktivnih (ne mogu reci slabijih kad su za nas svi jaki) protivnika spustis cijenu, protiv par klubova koji privlace raju podignes cijenu.
Valjda je cilj vratiti ljude na stadion. U Federalnoj si imao 3KM Sjever, vratio si se u PL i imao istu cijenu, kako su dolazili rezultati tako je i cijena rasla, iako je Azmir kasnije bas pretjerao.
Cinjenica je da u danasnji vakat je sve puno obicnom covjeku, zivot je sve skuplji, stalno iskacu nekakve takse, a plate su i dalje iste. Zato se moras prilagodjavati potraznji i kvaliteti, a kvalitet naseg fudbala je ko qarina. A sto je najbitnije jeste podrska sa tribine, taj pozitivan pritisak na ekipu, i cijena punijeg stadiona je manja cijena ulaznice, s obzirom da ne mozes privuci ljude kvalitetom fudbala koju nemas.
Sjever je ionako prazan, bez obzira na vremenske uslove. Smanjenjem cijene ulaznice samo mozes dobiti, nikako izgubiti.
Ovo sto Katarakta trabunja kako nema cijene od 3KM u nasoj PL, de nek prvo obznani cijene na svim stadionima, a onda neka uzme prosjek gledalaca na stadionima i nek sam skonta koliko su ti stadioni prazni. Mi imamo solidnu posjetu, zasto je jos ne podici pametnim potezima.
Mislim, mene boli kita jer ja svakako u zadnje vrijeme idem na Zapad, ali Sjever zjapi prazan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤