Ja bi to mjenjao spram protivnika npr. Zeljo 5km Zvijeda 09 2km.Beduin je napisao/la: ↑18 feb 2020, 17:23Ne bi se s tobom usaglasio ovaj nas samoprozvani novinar, Katarakta. Njemu su u istom rangu Zapad i Sjever, sto po uslovnosti, sto po samom ugodjaju gledanja utakmice. A j3bite me ako je odgledao neku utakmicu van BiH.sviunapad1010 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 17:14Eto dr saleta opet od prve minute![]()
Cijena ako se treba korigovati onda sjever 3 KM a zapad 5 KM da ostane. Ne treba odbiti ljude sa skupljom ulaznicom kada se borimo za opstanak. Onaj ko može i želi dati više neka kupi više ulaznica i to je to.
Po trenutnoj situaciji Sjever bi bilo fer presaltati na 3KM, za Fukare isto 3KM. A za godinu-dvije ako uspijes stabilizovati klub i podici ciljeve na visi nivo, onda cita obraza podignes i cijenu karte.
Prosto jednostavno.
Ja u Lyonu utakmice LE gledao po 7 eura, one jace tekme po 10ak eurica.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma spram protivnika praviti cijene ulaznica.Nije isto kad ti dolazi Zeljo ili Sarajevo i npr Zvijezda 09...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Upravo tako, za sve postoji kompromis i dogovor. To je obecavao Koza pa ne uradi.MMA075 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 17:32Ja bi to mjenjao spram protivnika npr. Zeljo 5km Zvijeda 09 2km.Beduin je napisao/la: ↑18 feb 2020, 17:23Ne bi se s tobom usaglasio ovaj nas samoprozvani novinar, Katarakta. Njemu su u istom rangu Zapad i Sjever, sto po uslovnosti, sto po samom ugodjaju gledanja utakmice. A j3bite me ako je odgledao neku utakmicu van BiH.sviunapad1010 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 17:14Eto dr saleta opet od prve minute![]()
Cijena ako se treba korigovati onda sjever 3 KM a zapad 5 KM da ostane. Ne treba odbiti ljude sa skupljom ulaznicom kada se borimo za opstanak. Onaj ko može i želi dati više neka kupi više ulaznica i to je to.
Po trenutnoj situaciji Sjever bi bilo fer presaltati na 3KM, za Fukare isto 3KM. A za godinu-dvije ako uspijes stabilizovati klub i podici ciljeve na visi nivo, onda cita obraza podignes i cijenu karte.
Prosto jednostavno.
Ja u Lyonu utakmice LE gledao po 7 eura, one jace tekme po 10ak eurica.![]()
Protiv neatraktivnih (ne mogu reci slabijih kad su za nas svi jaki) protivnika spustis cijenu, protiv par klubova koji privlace raju podignes cijenu.
Valjda je cilj vratiti ljude na stadion. U Federalnoj si imao 3KM Sjever, vratio si se u PL i imao istu cijenu, kako su dolazili rezultati tako je i cijena rasla, iako je Azmir kasnije bas pretjerao.
Cinjenica je da u danasnji vakat je sve puno obicnom covjeku, zivot je sve skuplji, stalno iskacu nekakve takse, a plate su i dalje iste. Zato se moras prilagodjavati potraznji i kvaliteti, a kvalitet naseg fudbala je ko qarina. A sto je najbitnije jeste podrska sa tribine, taj pozitivan pritisak na ekipu, i cijena punijeg stadiona je manja cijena ulaznice, s obzirom da ne mozes privuci ljude kvalitetom fudbala koju nemas.
Sjever je ionako prazan, bez obzira na vremenske uslove. Smanjenjem cijene ulaznice samo mozes dobiti, nikako izgubiti.
Ovo sto Katarakta trabunja kako nema cijene od 3KM u nasoj PL, de nek prvo obznani cijene na svim stadionima, a onda neka uzme prosjek gledalaca na stadionima i nek sam skonta koliko su ti stadioni prazni. Mi imamo solidnu posjetu, zasto je jos ne podici pametnim potezima.
Mislim, mene boli kita jer ja svakako u zadnje vrijeme idem na Zapad, ali Sjever zjapi prazan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
@beduin, trabunja, samoprozvani, itd...Čime sam te uvrijedio 
Niko, niko, samo Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
Puno gledam Zikinu dinastiju i Slobu birvaktile, nista licno novinaru nas.
075 ❤
075 ❤
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Rjesenje je da osnujemo fond za placanje karti ekipi prob i ostali 
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Usput, prosao sam ostale pdf, niko se ne zali na cijenu karte. Obzirom da su Tuzli gospoda, treba uprava da placa gledaocima karte i još pivu povrh 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Zadnju stranicu gledao na ostalim pdf?MakabiTuzla je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:06Usput, prosao sam ostale pdf, niko se ne zali na cijenu karte. Obzirom da su Tuzli gospoda, treba uprava da placa gledaocima karte i još pivu povrh![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Jedva cekam nedjelju.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Neuk si momaksviunapad1010 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 00:00Zadnju stranicu gledao na ostalim pdf?MakabiTuzla je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:06Usput, prosao sam ostale pdf, niko se ne zali na cijenu karte. Obzirom da su Tuzli gospoda, treba uprava da placa gledaocima karte i još pivu povrh![]()
![]()
Apelujem na ove iz kluba da se event ne mora napravit dan pred utakmicu, de malo angazujte se u pm.
- Beduin
- Kontakt:
U Azmirovo vrijeme nam je Tuzlanska pivara bila generalni sponzor i tad smo imali ponudu PAN-a za sponzorsku saradnju koja je bila unosnija od TZ pivare, ali je Azmir to odbio. Htio je forsirati domace, iako nelogicn, jer se sve vrti oko para.
Mozda bi bilo mudro pokusati ih privoliti da udju u nas klub, jer je ocito da vole ulagati u sport. Dosta ulazu u marketing, a to je veoma bitna karika da vratis ljude na stadion.
Mozda bi bilo mudro pokusati ih privoliti da udju u nas klub, jer je ocito da vole ulagati u sport. Dosta ulazu u marketing, a to je veoma bitna karika da vratis ljude na stadion.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 19 feb 2020, 14:44, ukupno mijenjano 2 puta.
075 ❤
075 ❤
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
uz sve to nas covjek je direktor a cini mi se da je huka dobar s njim, zajedno su radili u coca coliBeduin je napisao/la: ↑19 feb 2020, 14:19U Azmirovo vrijeme nam je Tuzlanska pivara bila generalni sponzor i tad smo imali ponudu PAN-a za sponzorsku saradnju koja je bila unosnija i TZ pivare, ali je Azmir to odbio. Htio ne forsirati domace, iako nelogicno jer se sve vrti oko para.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sretno Peri korektan ali nije vise to to, ruzno je reci da je isprdio.
-
sloboda1921
- Kontakt:
Čestitam upravi što je sa Perom raskinula ugovor. Hvala mu za sve ali od njega je bilo koliko koristi još više štete, pozivao na štrajkove - osumljičen za prodaju utakmica, preplaćen itd. Da bi još sa doktorom da se raskine. Umjesto Pere penzionera mogu se plaćati tri mlada igrača po 2 milje.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
MakabiTuzla je napisao/la: ↑19 feb 2020, 10:46Neuk si momaksviunapad1010 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 00:00Zadnju stranicu gledao na ostalim pdf?MakabiTuzla je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:06Usput, prosao sam ostale pdf, niko se ne zali na cijenu karte. Obzirom da su Tuzli gospoda, treba uprava da placa gledaocima karte i još pivu povrh![]()
![]()
![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Odličan potez uprave za dobrobit kluba je ovaj potez sa Ivetićem. Jbg ne vrijedi vise toliko koliku je platu primao i to je to.
Sve je to ok ali koga staviti da igra lijevog beka,Almir rovit a drugog i nemamo, mora Uprava reagovati brzo nije u pitanju samo jedna utakmica pa da krpimo.
- Beduin
- Kontakt:
Posto slabije FB koristim u zadnje vrijeme, jel' jos uvijek onu staru stranicu od preko 50k clanova nisu vratili kao oficijalnu? Jel ona od 2-3k, navodno, sluzbena klubska Fb stranica?
Cini mi se nekad jedni izbace info, nekad drugi.
Cini mi se nekad jedni izbace info, nekad drugi.
075 ❤
075 ❤