Brate moj u Zenici da su Horde organizovale bakljadu ne bi sigurno zapalile dvije baklje nego makar pedeset. Ono je jednostavno bio kiks par pojedinaca. Nadam se da se više neće ponoviti.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:07Nisam ja ni rekao da mi smeta skakanje, pogrešno si shvatio. Normalno ko hoće da skače i bude u delirijumu, neka to i radi. Čudno bi bilo da svi sjede kao na Camp Nou i da se muha ne čuje. Ja govorim za majmunisanje, pravljenje belaja, bacanje topovskih, ubacivanje baklji itd. Još je gore jer se radi o evropskoj tekmi, gdje su kazne rigorozne i imali smo sreću pa smo onakvu kaznu dobili, jer smo glat mogli zaraditi suspenziju i poselamiti se s Evropom na godinu dana. Taman kad smo blizu tog koeficijenta..Lecler je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:56Pa dobro ja mislim da svaki klub na svijetu ima publiku koja gleda utakmice i onu koja skače i navija. Nismo mi to izmislili. Pregrube su tvoje riječi da nekog nazivaš majmunom zato što se ne ponaša onako kako bi ti volio nije to u redu. Gledaj ti utakmicu niko ti ne brani ali ako neko voli da skače šta tebe briga. Toga je uvijek bilo i uvijek će biti. Širom svijeta.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:46Nemoj pisati to, eto @zlo da ih brani. Kako lik uleti vazda kad se oni spomenu, fantazija.
Ja nisam bio u mogućnosti biti u Zenici protiv Batea, na kraju mi je bilo i žao i drago. Žao zbog momaka koji su na terenu odigrali dobro i fajtali se, a drago što nisam zbog svog onog ološa i šljama koji se nakupio. I ne mislim samo ovo ja, već mi je najmanje desetero ljudi pričalo kako su zgroženi bili i kako su im svi psovali. Petero njih je čak djecu povelo, 8-9 godina djeca. I onda dođe neki frljavi moron i priča mi o ljubavi nekakvoj. Kad si mangup, onda bodri klub grlom i dlanovima, a ne nabijaj kazne svom Klubu.
Ali, džaba je pričati balavurdiji i personama koji imaju veći broj cipela od IQ-a. Naravno, opet da kažem da ima tu i normalnih momaka, ali njih je sve manje i manje, na prste se mogu nabrojati.
Škori svaka čast i svima koji razmišljaju tako, da je više takvih mozgova, svima bi bilo bolje. Ali daj ti papku da se on kurci po tribini i glumi nekog fanatika. Ne mogu da vjerujem da neko ide na tribinu da pravi nered i majmuna od sebe, umjesto da uživa u tekmi i prati igru. Ja to nikad neću skontati.. Valjda pubertet i hormoni udarili, pa i svakakve supstance.
Tako je bilo i s Atalantom.. Ebote život rizikuješ nekom ozbiljne povrede, nešto što će mu ostati urezano do kraja života u sjećanju, neka trauma nešto ili još gore nekog napraviti defektom i šta onda? Tako nešto kad se desi, nema povratka i onda uvijek priča krene što se nije djelovalo preventivno. Nije se jednom dešavalo da nekog odnesu s tribine zbog ozbiljnih povreda, onda sluh je u opasnosti itd. Znači, radi se o životnim stvarima, nije to igra.
Jel teško doći na utakmicu i skakati, urlati, pjevati, podržati dlanovima i grlima i otići kao gospodin? Ako jeste, onda ja ne znam.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
Zašto niko iz te grupe nije sprijecio tih par pojedinaca da ubacuju baklje na stadion?Lecler je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:15Brate moj u Zenici da su Horde organizovale bakljadu ne bi sigurno zapalile dvije baklje nego makar pedeset. Ono je jednostavno bio kiks par pojedinaca. Nadam se da se više neće ponoviti.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:07Nisam ja ni rekao da mi smeta skakanje, pogrešno si shvatio. Normalno ko hoće da skače i bude u delirijumu, neka to i radi. Čudno bi bilo da svi sjede kao na Camp Nou i da se muha ne čuje. Ja govorim za majmunisanje, pravljenje belaja, bacanje topovskih, ubacivanje baklji itd. Još je gore jer se radi o evropskoj tekmi, gdje su kazne rigorozne i imali smo sreću pa smo onakvu kaznu dobili, jer smo glat mogli zaraditi suspenziju i poselamiti se s Evropom na godinu dana. Taman kad smo blizu tog koeficijenta..Lecler je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:56
Pa dobro ja mislim da svaki klub na svijetu ima publiku koja gleda utakmice i onu koja skače i navija. Nismo mi to izmislili. Pregrube su tvoje riječi da nekog nazivaš majmunom zato što se ne ponaša onako kako bi ti volio nije to u redu. Gledaj ti utakmicu niko ti ne brani ali ako neko voli da skače šta tebe briga. Toga je uvijek bilo i uvijek će biti. Širom svijeta.
Tako je bilo i s Atalantom.. Ebote život rizikuješ nekom ozbiljne povrede, nešto što će mu ostati urezano do kraja života u sjećanju, neka trauma nešto ili još gore nekog napraviti defektom i šta onda? Tako nešto kad se desi, nema povratka i onda uvijek priča krene što se nije djelovalo preventivno. Nije se jednom dešavalo da nekog odnesu s tribine zbog ozbiljnih povreda, onda sluh je u opasnosti itd. Znači, radi se o životnim stvarima, nije to igra.
Jel teško doći na utakmicu i skakati, urlati, pjevati, podržati dlanovima i grlima i otići kao gospodin? Ako jeste, onda ja ne znam.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Ne znam jarane,nemam pojma šta se tačno događalo bio sam tad na istoku. Ne branim nikog boli me briga. Nadam se da će se raja ubuduće normalno ponašati.Benjolos je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:20Zašto niko iz te grupe nije sprijecio tih par pojedinaca da ubacuju baklje na stadion?Lecler je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:15Brate moj u Zenici da su Horde organizovale bakljadu ne bi sigurno zapalile dvije baklje nego makar pedeset. Ono je jednostavno bio kiks par pojedinaca. Nadam se da se više neće ponoviti.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:07
Nisam ja ni rekao da mi smeta skakanje, pogrešno si shvatio. Normalno ko hoće da skače i bude u delirijumu, neka to i radi. Čudno bi bilo da svi sjede kao na Camp Nou i da se muha ne čuje. Ja govorim za majmunisanje, pravljenje belaja, bacanje topovskih, ubacivanje baklji itd. Još je gore jer se radi o evropskoj tekmi, gdje su kazne rigorozne i imali smo sreću pa smo onakvu kaznu dobili, jer smo glat mogli zaraditi suspenziju i poselamiti se s Evropom na godinu dana. Taman kad smo blizu tog koeficijenta..
ISTINA ZA VEDRANA!
Kad je riječ o tim bakljama, pogledajte 0:56 ovdje kako se prije regovalo na baklje dok je sjever bio onaj pravi. Neko je zabalio jednu baklju njih 5/6 trče da ugase tu baklju, haman tad je bio sjever vodjen kako treba, i zato je biio pun sjever, a ne nažalost kao što je sada, malo vise od pola sjevera napunjen na proslavi titule i protiv Celtica.
Bordo bijeli za život cijeli!!
I protiv Seltika se isto reagovalo.Benjolos je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:27
Kad je riječ o tim bakljama, pogledajte 0:56 ovdje kako se prije regovalo na baklje dok je sjever bio onaj pravi. Neko je zabalio jednu baklju njih 5/6 trče da ugase tu baklju, haman tad je bio sjever vodjen kako treba, i zato je biio pun sjever, a ne nažalost kao što je sada, malo vise od pola sjevera napunjen na proslavi titule i protiv Celtica.
@AlfredNobel zasto ih ne bi branio, kad se konstantno vrijeđaju? Papci, majmuni, narkomani, ovakvi, onakvi. Niko nikom ne brani da sjedi ili navija, nek radi sta hoce. Sto se tice uprave, vrijeme ce pokazati.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa to dokazuju njihova djela. Da su djela kako treba, onda bi bili intelektualci, akademici i lafci. Logika.
@lecler
I ja se nadam.
@lecler
I ja se nadam.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
To isto da neko kaze za istok da su stoka i primitivci radi psovanja pojedinaca?AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:49Pa to dokazuju njihova djela. Da su djela kako treba, onda bi bili intelektualci, akademici i lafci. Logika.
@lecler
I ja se nadam.![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Vala neka .. .. ....RajaBa1983 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:17aj odyebi sa temetuzla1983 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:08Vi ste pod imperativom pobjede. Ne bi bilo dobro da vam Vinko u prvom nasupu ne osvoji bodove. Ionako su vasi navijaci podijeljeni oko otkaza Husrefu. Upravo ta cinjenica vaseg moanja je nama neka vrsta nade da možemo ostati ne poraženi iako ce biti tesko.![]()

Napapijri je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:42Navijaci nisu nikako podijeljeni, dobit cemo Tuzlu, a nezadovoljstvo bi svako iskazao u slucaju poraza, bilo podijela ili ne. Svi cvrsto stoje iza tima i strucnog staba, mi imamo svoj stav povodom Uprave i on je jasan, ali nikako nije, nece i ne smije uticati na podrsku koja ce biti pruzena od prve do posljednje minute sa svake tribine stadiona, kao i podrske u preostalih 13 meceva nakon ovog!
STAZOM SLAVE KRENI TI, OPET PRVAK POSTANI!

Haj ovo mi samo objasni.zlo87 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:54To isto da neko kaze za istok da su stoka i primitivci radi psovanja pojedinaca?AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:49Pa to dokazuju njihova djela. Da su djela kako treba, onda bi bili intelektualci, akademici i lafci. Logika.
@lecler
I ja se nadam.![]()
Jel tebi ima imalo smisla da jednu tekmu dignes parolu protiv istoka, protiv tribine na kojoj stoji 50% ex hordi, a vec iducu prozivas da navijaju sa sjeverom?
Odakle uopste ideja da se protiv istoka to radi kakav god on bio? To je meni prvi veci znak bio sa nesto nije ok.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Zbog cega skandirati uprava napolje? Neka mi navede neko jedan validan razlog. Sta to uprava trenutno radi pogresno? Sezonu posle osvojene titule, mi smo osvojili i jesenju titulu, ulazimo u proljetni dio sa prvog mjesta. Kad smo to napravili posle osvojene titule?
Imaju svoje mane na koje trebamo mi navijaci ukazati ali odmjereno i kulturno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Uprava dok radi svoj poso kako treba, treba imati maksimalnu podršku, čim počnu da gluposti rade, yebat od do i tjerati. Isto i vrijedi i za igrače, sš i ostale. Tako i za Sjever, ako počnu sranja praviti previše i njih treba korigovati. Svi smo tu zbog FK Sarajeva, a ne zbog xy razloga. Neki zaborave zbog čega dolaze na tekme.
AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:46Nemoj pisati to, eto @zlo da ih brani. Kako lik uleti vazda kad se oni spomenu, fantazija.
Ja nisam bio u mogućnosti biti u Zenici protiv Batea, na kraju mi je bilo i žao i drago. Žao zbog momaka koji su na terenu odigrali dobro i fajtali se, a drago što nisam zbog svog onog ološa i šljama koji se nakupio. I ne mislim samo ovo ja, već mi je najmanje desetero ljudi pričalo kako su zgroženi bili i kako su im svi psovali. Petero njih je čak djecu povelo, 8-9 godina djeca. I onda dođe neki frljavi moron i priča mi o ljubavi nekakvoj. Kad si mangup, onda bodri klub grlom i dlanovima, a ne nabijaj kazne svom Klubu.
Ali, džaba je pričati balavurdiji i personama koji imaju veći broj cipela od IQ-a. Naravno, opet da kažem da ima tu i normalnih momaka, ali njih je sve manje i manje, na prste se mogu nabrojati.
Škori svaka čast i svima koji razmišljaju tako, da je više takvih mozgova, svima bi bilo bolje. Ali daj ti papku da se on kurci po tribini i glumi nekog fanatika. Ne mogu da vjerujem da neko ide na tribinu da pravi nered i majmuna od sebe, umjesto da uživa u tekmi i prati igru. Ja to nikad neću skontati.. Valjda pubertet i hormoni udarili, pa i svakakve supstance.

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja koliko znam psovke se ne kažnjavaju i slobodne su koliko je velika mašta prisutnih. Normalno da nije lijepo, ali to je sasvim uobičajna pojava. To porediti s bakljama, topovskim i divljanjem je nonsense.zlo87 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:54To isto da neko kaze za istok da su stoka i primitivci radi psovanja pojedinaca?AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 22:49Pa to dokazuju njihova djela. Da su djela kako treba, onda bi bili intelektualci, akademici i lafci. Logika.
@lecler
I ja se nadam.![]()
Ne vrijedi ti druže nijedan argument, jer argumenata za to nema. Ne bih dalje išao, nema svrhe. Pozdrav.
Samo ću reći da je meni žao i da mi je jadno vidjeti na šta je spala jedna takva grupa. Žao mi je zbog te smjene generacija, žao mi je stare garde koja je i držala HZ. Sad je to obično rasulo i ništa me više ne može iznenaditi. Ipak se nadam da će doći bolji dani i koliko-toliko se vratiti stari sjaj, ali otom potom.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma kakav ti, ti si chuna.fanatikk je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:11AlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:46Nemoj pisati to, eto @zlo da ih brani. Kako lik uleti vazda kad se oni spomenu, fantazija.
@fanatik je jedan

Ok. Napisi mi to s na fb, lako ti se kriti iza nicka
@nobel

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Spustite loptu.
Ovim hranjenjem tenzija na forumima i netu, samo pravite kontraefekat.
Budite razumni, svi.
Ovim hranjenjem tenzija na forumima i netu, samo pravite kontraefekat.
Budite razumni, svi.
- FKS -
Trenutno ne treba skandirati jer su odradili odlican posao na pauzi, bukvalno kao da su citali forum pa sta se ovdje pisalo - oni su rjesavali, djelovali ili barem probali.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:03Zbog cega skandirati uprava napolje? Neka mi navede neko jedan validan razlog. Sta to uprava trenutno radi pogresno? Sezonu posle osvojene titule, mi smo osvojili i jesenju titulu, ulazimo u proljetni dio sa prvog mjesta. Kad smo to napravili posle osvojene titule?
Svima je tesko priznati da je ono tjeranje uprave krajem polusezone ispostavljeno kao pun pogodak, definitivno da nije bilo onih protesta, okupljanja pa i skandiranja, oni bi se zaustavili na nivou na kojem su bili i tesko da bismo gledali TSS, zinedina itd. To im je bio ozbiljan alarm za buducnost, nema opustanja, samo rad donosi rezultate.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, amypitar, Antikloc, Fort, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, muhamedhulk, nedimmmm1337, Rule_hz, tuitamo i 70 gostiju.