Dobro nisi rekao da ćeš me naći i na adresu mi doći. Ti si pitomiji..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro nisi rekao da ćeš me naći i na adresu mi doći. Ti si pitomiji..
Vadis se pichko,a? Nece ti proci ulizivanje kod meneAlfredNobel je napisao/la: ↑18 feb 2020, 23:24Dobro nisi rekao da ćeš me naći i na adresu mi doći. Ti si pitomiji..![]()
Napapijri je napisao/la: ↑18 feb 2020, 18:42Navijaci nisu nikako podijeljeni, dobit cemo Tuzlu, a nezadovoljstvo bi svako iskazao u slucaju poraza, bilo podijela ili ne. Svi cvrsto stoje iza tima i strucnog staba, mi imamo svoj stav povodom Uprave i on je jasan, ali nikako nije, nece i ne smije uticati na podrsku koja ce biti pruzena od prve do posljednje minute sa svake tribine stadiona, kao i podrske u preostalih 13 meceva nakon ovog!
STAZOM SLAVE KRENI TI, OPET PRVAK POSTANI!
Nemoj izvratati s donjim pasusom, objasnio sam već. Niko se ne žali na galamu i navijanje, nije biblioteka.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 00:01Meni su Horde Zla i sjever nesto bez cega ne mogu zamisliti FK Sarajevo. Jednostavo to ide skupa.
Ne razumijem kako neko moze pljuvati svoje navijace gore nego sto to rade protivnici.
Mozda ima gresaka, velike su te kazne i sve to ali momci se trude i teze im je nego vecini proslih generacija Hz. Pa prije se palilo i vise. Vise se i belajilo. Ali nisu ovako te generacije osudjivane i vrijedjane od uprave i dijela navijaca.
Zamislite pozorisnu atmosferu. Pa zar mislite da bi klub bio tako velik i atraktivan da nema vatrene navijace?!
Trebamo svi naci neku sredinu i spustiti malo loptu
Pantelija je napisao/la: ↑18 feb 2020, 21:02
A ponuđen bio sjever. Odjednom odluka nece niko tamo... Ja sam izasao bio kod prekida sa stadiona, jedan lik koji je bio samnom na tekmi me haman na silu vratio.. Ljudi psuju oko nas, pljuju... Sigurno 1500 ljudi je izasli tada i nije se vratilo.
Ne kvari niko temu, prica se jako konstruktivno.
Gdje su ti dokazi da neko krade? Ima li ista od toga da nije neka bajka? Ponavljam, ova uprava je dala podrsku treneru kada smo ga mi tjerali, zadrzala ga i uz igrace osvojili duplu. Sada su odlucili da Husref treba da ide, da dođe neko s kim ce odbraniti titulu. Sta je tu tacno problem? Zar ne bi maj trebao biti konac i sud njihovog rada? Zar ne bi tada trebali se opredijeliti za to da li treba promjena ili ne? Ili ipak neki visi ciljevi su u pitanju, a sve je jasnije kako prđeš gradom i gledas ko s kim pije kaffe i iz koje kuhinje dolaze priče koje mogu povjerovati samo ispravni mozgovi... Tipa: Gdje je stadion? Nakon 70 godina, gdje je stadion. Stvarno?
šta je ba ovo