joj oplako sam majke mi

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Realne
Vidi od Zlaje prim.dr.med.prof sestra, nisam znao da je novinarka, koliki je on Željovac ona je još veca
Moram priznati da ima logike
Ma politicari mamu im **** manipulatorsku. Plava porodica je pokazala na istoku da nam niko nije potreban. Samo kada dobijemo urbanisticku nista ne cekati odma pustiti desetogodisnje. Auto cu odma prodati kunem se zivotom
Bio ne uvijek Tu, godinama sam to pravioirfo je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:10Bilo je ove godine, prethodnih i meni se cini da nije![]()
Napisao sam gore u postu sami sve mozemo uradtiti, samo da dobijemo urbanisticku. Mi smo kao navijaci jedinstveni u ovoj drzavi, idemo u susret stotom vjeruj mi da su svi zapeti ko puske i spremni da daju svoj doprinos. Politicari su manipulatori i na njih ne treba racunati, pa ako sta daju daju. MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS !TeaM87 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:23Ovom Brkovicu treba zabraniti da prica ispred kluba ubuduce, ne zna recenicu sastavit, cuj jug ce biti smjesten iza gola hahahahah jok eto ispred lorisa ce ga pravit
Sto se tice juga, ja ne vjerujem da ce poceti u ovoj godini iako je uprava to obecala, nemamo para sve i da nam kanton da ta 2 miliona, a i to mislim da nam nece dati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.