Déjà-vu

Déjà-vu
Koliko znam u državi je jedan prvak, a koliko to imamo prvaka te 1946.g?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:16Iako si debil na ²,slazem se s ovim samo zato sto su priznali i u Hrvatskoj i SrbijiRadmilo87 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:10Joj glupih pitara, osnovne stvari ne kontaju, prvo nacionalno republicko takmicenje koje je posluzilo kao neka vrsta kvalifikacija za prvu ligu SFRJ godinu kasnije upoređuju sa nekim podsaveznim takmičenjima![]()
![]()
![]()
Da je priznavanje te titule opravdano dokazuju i potezi saveza u Hrvatskoj i Srbiji, i tu je cijeloj prici kraj![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 18:58GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:16
Koliko znam u državi je jedan prvak, a koliko to imamo prvaka te 1946.g?
Necu da ulazim u to, ali nidje veze jedna država , a bruka prvaka...
Shvatam ja da se to igralo po Republickim ligama, ali se trebalo razigravati za sampiona, posto nije uradjeno, onda je i Zvezdina i Hajdukova titula nevažeca...
Sto se mene tice neka vam je slobodno daju, ali vece sege nisam vidio od ovoga...
Sretno sa titulom, pa aplicirajte za LŠ kada vam je dodijele .![]()
![]()
![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 19:23Vanja8 je napisao/la: ↑21 feb 2020, 18:58GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 feb 2020, 17:16
Koliko znam u državi je jedan prvak, a koliko to imamo prvaka te 1946.g?
Necu da ulazim u to, ali nidje veze jedna država , a bruka prvaka...
Shvatam ja da se to igralo po Republickim ligama, ali se trebalo razigravati za sampiona, posto nije uradjeno, onda je i Zvezdina i Hajdukova titula nevažeca...
Sto se mene tice neka vam je slobodno daju, ali vece sege nisam vidio od ovoga...
Sretno sa titulom, pa aplicirajte za LŠ kada vam je dodijele .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E grom te ne ubio, opet si syebao postove, nidje veze ko i ova vasa titula iz '46...![]()
Pronađi FK Sarajevo.. Ne ide ha?TheIvicnjak je napisao/la: ↑21 feb 2020, 18:15Jel zeljo ovaj ajduk?jurisicduska je napisao/la: ↑21 feb 2020, 16:10![]()
Onda da se dodijeli i ovim ostalimSašk najviše titula
![]()
![]()
![]()
Familie Osim = MAFIAsamoposteno je napisao/la: ↑21 feb 2020, 22:42Da li ce Zeleznicar traziti da se Osimu vrati titula kriminalca posteno je zaradio
Dokoljenko detektovan
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 16 gostiju.