FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odes na pripreme ne povedes Ramovica prodju pripreme i pocne liga ti ga stavis u sastav. Frajera boli ki.ta ceka kraj ugovora hoce da ide. Otjeras Zeca ok **** ga a igra ti uhljup Zaimovic. Koga ba vi zajebavate kao da je neko malouman.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Zrinjski Sarajevo i Borac garantovan izlazak u europu. Zasticeni kao gay-populacija na zapadu.
-
- Kontakt:
Amar se realno u ovom prelaznom roku ponašao kao da ga boli kyrac za sve.
Okrenimo se sljedećoj sezoni

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije se ponasao nego se dobro zayebao kad je shvatio da nece moci sve sam, nije racunao da je doveo idiote u upravu koji mu ne mogu osigurati novac izmeđuostalog za igrace, i jos more stvari koje uprava mora da radi.Plavamamba je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:58Amar se realno u ovom prelaznom roku ponašao kao da ga boli kyrac za sve.
Mjau !
Citave pripreme kukamo ma odbranu, a napad ok, dobar. Dodje prva tekma napad ne valja, odbrana ok. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Možda je to i dodatni razlog da se nađe neka budala koja će nas kupit, a ne da svakog mjeseca brojimo fening po fening i da prodajemo najbolje igrače u nadi da ćemo svima isplatit platu.Machak je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:00Nije se ponasao nego se dobro zayebao kad je shvatio da nece moci sve sam, nije racunao da je doveo idiote u upravu koji mu ne mogu osigurati novac izmeđuostalog za igrace, i jos more stvari koje uprava mora da radi.Plavamamba je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:58Amar se realno u ovom prelaznom roku ponašao kao da ga boli kyrac za sve.

Plavamamba je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:04Možda je to i dodatni razlog da se nađe neka budala koja će nas kupit, a ne da svakog mjeseca brojimo fening po fening i da prodajemo najbolje igrače u nadi da ćemo svima isplatit platu.Machak je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:00Nije se ponasao nego se dobro zayebao kad je shvatio da nece moci sve sam, nije racunao da je doveo idiote u upravu koji mu ne mogu osigurati novac izmeđuostalog za igrace, i jos more stvari koje uprava mora da radi.Plavamamba je napisao/la: ↑22 feb 2020, 18:58
Amar se realno u ovom prelaznom roku ponašao kao da ga boli kyrac za sve.
Rahmanovic Bađija zbog boje kože nazvao majmunom
Treba njemu jedan Stevanovic, koja je to mrcina seljačka od covjeka, od psovanja djece i mrtvih sada i do rasizma

Treba njemu jedan Stevanovic, koja je to mrcina seljačka od covjeka, od psovanja djece i mrtvih sada i do rasizma
MIHAJLOVIĆ !
Ja konto dupovac ono bio, od najvećeg smrada rahmanovica me to ne čudi da mu ko hoće noge slomit aBd
Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 22 feb 2020, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Sa obzirom na sve,mene je interesovala zadnja linija tj.stoperi,bezprijekorno odradili tekmu,veza je podbacila,vjerujem da je puno i do terena,nisam zadovoljan protokom lopte,puno novih igrača,al kad vidim šta se na lavoru dešava,cirkus živi,kakav strah od prvog kola,ma nay.ebat ćemo im se majke svima!:thumbup:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Naredno kolo Borac ce ih unakaziti, i ako bude potrebe uradice isto ono sto su oni uradili veceras Tuzli, pa da vidim hoce li kukati i kmečati
MIHAJLOVIĆ !
To ce biti utakmica lobija tj. ko ima jaci utjecaj u savezu !
Sarajevo, Borac, Zrinjski ko bude imao jaci lobiji i vise para za njih taj ce biti prvak.
Mjau !
A jeste zakukali 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Irfo brisi ba ove komentare
Cim ja ne kukam znaci situacija nije alarmantna 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Cirkus kolorado na Koševu.
Dnaas, falio gol da skinemo težinu sa leđa.
Naredno kolo moja želja :
Erić-Blažević-Aco-Aco-Pavić-Dado-Alispahić-ajayi-Štilić-Veseli - Lendrić.
Bit će. Ovo dobro.
Dnaas, falio gol da skinemo težinu sa leđa.
Naredno kolo moja želja :
Erić-Blažević-Aco-Aco-Pavić-Dado-Alispahić-ajayi-Štilić-Veseli - Lendrić.
Bit će. Ovo dobro.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, perodeformero, pintol_TM87, WeekendOffender i 27 gostiju.