FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Polahko ljudi, od utakmice do utakmice....
Maksimalno se spremiti za Zvijezdu 09... I samo razmisljati o sljedecoj tekmi!
Maksimalno se spremiti za Zvijezdu 09... I samo razmisljati o sljedecoj tekmi!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Mojne se sramotiti,ako već ne znaš,ugasi profil,e čuj 6 stranaca,šibe sa teme!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Ja ne znam je li se neko šali pa kritikuje Lendrića ili?
Onog Lendrića od prije par godina je napravio i lansirao Miroslav Stevanović.
Razlika između tada i sad je upravo Miroslav Stevanović i zato Lendrić ne može biti dobar napadač.
Suljo je bio lik koji se mogao izboriti za loptu kakvu god je Sinisa ili Pavić poslali, zato sto se mogao makljat' sa protivnicima i zato je sve fino izgledalo, ovaj dio sezone će biti patnja ako se način igre ne promijeni.
Onog Lendrića od prije par godina je napravio i lansirao Miroslav Stevanović.
Razlika između tada i sad je upravo Miroslav Stevanović i zato Lendrić ne može biti dobar napadač.
Suljo je bio lik koji se mogao izboriti za loptu kakvu god je Sinisa ili Pavić poslali, zato sto se mogao makljat' sa protivnicima i zato je sve fino izgledalo, ovaj dio sezone će biti patnja ako se način igre ne promijeni.
Mi trebamo prvo da pocistimo pred svojim vratima, pa tek poslije toga da pricamo bajke kako je sve nastimano, kako su svi drugi krivi. Kako su Petari krivi, sudije i ostala sranja.
Pogledati svoju bastu. Na sta nam lici ekipa, kakva smo pojacanja doveli. Koje smo igraci dali na posudbu a koga smo doveli.
Postali smo ko ovi klosari s koseva, svi nam drugi krivi a mi kar.ina od ekipe!
Pogledati svoju bastu. Na sta nam lici ekipa, kakva smo pojacanja doveli. Koje smo igraci dali na posudbu a koga smo doveli.
Postali smo ko ovi klosari s koseva, svi nam drugi krivi a mi kar.ina od ekipe!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
i tada, i sada, nismo ispunili osnovni uslov za egzistiranje B tima. uslov je da stvorimo A tim, pa da razmisljamo o potrebi i funkciji B tima..
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ima B tim Zaim Sinisa Sinan Jamak.Nek se niko neljuti ali tako je. Ja sam reko da uzimamo lagano 2-0 e sad kad sad vidio kakav je Radnik mi smo bili katastrofa. Niko ne trci ljudi opet stara boljka nabi loptu pa sta bude.Nema Krpe Zeca i napad je los nemamo krila nemamo.
- desnibocni
- Kontakt:
Glup ti je upad i glupo pitanje. Nadam se da naces vise.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
I meni je zapalo ovo za oko. Nas 4 smo dosli malo ranije prije kolone iz Sa i kako je bio jedan zajednicki red za karte dok smo prilazili bukvalno citav red njihovih navijaca (cca 20 ljudi) nas pusta da prodjemo prvi i da uzmemo karte. Kulturica

@radmilo, ne znam sta te je navelo na ono ali stidi se za one upise na onoj temi o starom mostu. Vidim niko nece da osudi, a svi ste vidjeli!!

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Milion nelogicnosti ima, i na to se treba ukazati a ne pisati kako cemp svako sljedece kole pobjediti, za 5. KOLA proigrati. Teske noge, doci ovaj al koce ga papir i sranja.
Posaljes momka od 20 i nesto godina Hajdarevica na posudbu, da bi doveo ****.og Jamaka. Neka mi neko ksze sta je to bolji danas bio Jamak od Hajdarevica?
Pustis Asima da ide, a ostavis Zaima glupana koji je za Bozicnog turnira. Ne povedes Ramovica na pripreme, vratis se s priprema i stavis ga prvo kolo a oni sto odu na pripreme šatro se pripremaju sjede na klupi. Nema sta Ramovic je Ronaldo a obicna ka.rina.
Rezerevnog napadaca uopste nemas. Ne daj Boze povrede i ovako nikakvi nemas koga staviti. Zec od godinu ipo, godinu i 3 mjeseca povrijedan.
I onda se sve neka demagogija, prvo kolo tesko, teren tezak. Ba
La, bla bal ablaa blaaaa
93 minute bez suta u okvir gola, bruka i sramota.
Mi fol igramo na dva fronta nemamo igraca za lige. Ovo je odron i tacka. Boli me k.. Hoce se nekome svidjeti sta pisem ili ne, pun mi je k... vise sranja i suplje price.
Posaljes momka od 20 i nesto godina Hajdarevica na posudbu, da bi doveo ****.og Jamaka. Neka mi neko ksze sta je to bolji danas bio Jamak od Hajdarevica?
Pustis Asima da ide, a ostavis Zaima glupana koji je za Bozicnog turnira. Ne povedes Ramovica na pripreme, vratis se s priprema i stavis ga prvo kolo a oni sto odu na pripreme šatro se pripremaju sjede na klupi. Nema sta Ramovic je Ronaldo a obicna ka.rina.
Rezerevnog napadaca uopste nemas. Ne daj Boze povrede i ovako nikakvi nemas koga staviti. Zec od godinu ipo, godinu i 3 mjeseca povrijedan.
I onda se sve neka demagogija, prvo kolo tesko, teren tezak. Ba
La, bla bal ablaa blaaaa
93 minute bez suta u okvir gola, bruka i sramota.
Mi fol igramo na dva fronta nemamo igraca za lige. Ovo je odron i tacka. Boli me k.. Hoce se nekome svidjeti sta pisem ili ne, pun mi je k... vise sranja i suplje price.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
ko zurio vrat slomio bracuke moje

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Osudilo je dosta raje na dugoj temi, u ostalom banovan jedejavu je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:08
I meni je zapalo ovo za oko. Nas 4 smo dosli malo ranije prije kolone iz Sa i kako je bio jedan zajednicki red za karte dok smo prilazili bukvalno citav red njihovih navijaca (cca 20 ljudi) nas pusta da prodjemo prvi i da uzmemo karte. Kulturica![]()
@radmilo, ne znam sta te je navelo na ono ali stidi se za one upise na onoj temi o starom mostu. Vidim niko nece da osudi, a svi ste vidjeli!!![]()
Jadna nam majka ako nam je lendrić prvi napadač i uzdanica, a o zajmoviću da ne pričam.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Strasno kakva kradja pitara veceras
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Nas nece biti nigdje na kraju sezone.
A i B ekipa SNSD Borac i Radnik
A i B ekipa HDZ Zrinjski i Siroki
A i B ekipa SDA Sarajevo i Velez.
Vidim Tuzla masakrirana protiv Sarajeva. Oslabljena docekuje Velez.
Mi bez Amara u Ugljevik. Guraju se braca hrvati.
A i B ekipa SNSD Borac i Radnik
A i B ekipa HDZ Zrinjski i Siroki
A i B ekipa SDA Sarajevo i Velez.
Vidim Tuzla masakrirana protiv Sarajeva. Oslabljena docekuje Velez.
Mi bez Amara u Ugljevik. Guraju se braca hrvati.
-
- Kontakt:
Ocekivano
-
- Kontakt:
Krivo mi, jer europu mozemo dobiti samo politickim talovima. Nema smisla trositi pare i ulagati u omladinski pogon. Trebamo get with the program i potpisivati otpatke srednje klase za utakmice u europi. A onda to nije vise Zeljo.
Nema ovdje napretka. Sad razumijem, sto se Osimu smucilo sve.
Sve dok se ne promijeni omjer snaga u savezu bit ce stanje kakvo jestesamoposmatram je napisao/la: ↑22 feb 2020, 23:33Krivo mi, jer europu mozemo dobiti samo politickim talovima. Nema smisla trositi pare i ulagati u omladinski pogon. Trebamo get with the program i potpisivati otpatke srednje klase za utakmice u europi. A onda to nije vise Zeljo.
Nema ovdje napretka. Sad razumijem, sto se Osimu smucilo sve.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Argentina, Doktorinho, mavi, rimljanin90 i 46 gostiju.