FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 26 nov 2010, 12:14

prigoda je napisao/la:
cikac je napisao/la:svakako da se mogu isplatiti plate ako se to želi uraditi i ako se ima novaca. Za isplate nisu zaduženi ni predsjednik, ni podpredsjednici već izvršni direktor. Izvršni direktor, tj. Adi Đemiđić bi trebao biti ovlašten da vrši isplate, njegov potpis bi morao biti deponovan u banci i on bi morao biti najodgovorniji za poslovanje kluba. bar bi tako trebalo biti u svakom normalnom kolektivu.

ono što je meni zanimljivo je da se svi ponašamo isto kao da se plate nisu ni zarađivale ni trebale dijeliti dok je Blekić bio predsjednik. nego se on ispalio i sad kao sva odgovornost leži na onima koji su ostali (naravno da leži i na njima, ali i na svima koji su vodili klub tokom perioda dok su se plate zarađivale, a nisu se isplaćivale).
Normalno da su se plate koje su zarađene trebale isplatiti. To niko ne spori. Blekić je puno pričao ali malo uradio.
Ali isto kako je nova uprava morala (što je i normalno) isplatiti dugove koje je napravila stara uprava, tako i preostali članovi uprave i menadžmenta moraju isplatiti dugove koji su nastali od jula tekuće godine! Tu je veliki menadžer Menso Bašić, pa zatim Hujić, ljudi koji su bili i u prošlom sazivu uprave, tu je ekspert baljak, alihodžić itd. Oni su prisutni svo vrijeme pa su samim tim i najodgovorniji za vraćanje duga.
A za ovo boldirano, pa u svakom normalnom klubu bi izvršni direktor imao uvid u finansijske transakcije kluba, a neko je Adiju to onemogućio.
tako je majstore POTPIS od A do Ž! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 26 nov 2010, 14:11

je li ko postavljao?

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 nov 2010, 14:17

UPS je napisao/la:Mene samo zanima zbog cega igraci i dalje nisu primili platu?? Eto otjerali su blekica i BP, stali su rame uz rame sa varesanovicem i baljkom, svojim izjavama 'potvrdili' njihovu lopovsku pricu, i??

Gdje je sad plata?? Valjda ce sad skontati kako su iskoristeni od strane mahalasa u svrhu tjerenja BP-a i instaliranje Fazlagica i co., mislim ako imaju sekunde mozga... :roll: Sto se mene tice, ne moraju nikada ni skontati. iskreno, volio bih da svi odu. kad su se okrenuli protiv navijaca (a cak su izmanipulirani da ne prime ni onih 100 KM pokona od navijaca nakon derbija) mogu pokrepati svi odreda :ugeek: ne interesuju me....
izmanipulirani od strane blekica koji je sa tom lovom gledao LP,bas mi je vokri sto sam dao 3 km :mrgreen: :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 26 nov 2010, 14:48

prigoda je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
UPS je napisao/la:Mene samo zanima zbog cega igraci i dalje nisu primili platu?? Eto otjerali su blekica i BP, stali su rame uz rame sa varesanovicem i baljkom, svojim izjavama 'potvrdili' njihovu lopovsku pricu, i??

Gdje je sad plata?? Valjda ce sad skontati kako su iskoristeni od strane mahalasa u svrhu tjerenja BP-a i instaliranje Fazlagica i co., mislim ako imaju sekunde mozga... :roll: Sto se mene tice, ne moraju nikada ni skontati. iskreno, volio bih da svi odu. kad su se okrenuli protiv navijaca (a cak su izmanipulirani da ne prime ni onih 100 KM pokona od navijaca nakon derbija) mogu pokrepati svi odreda :ugeek: ne interesuju me....
ti si pravo dijete majkemi,pa kako ce primiti platu,kada nema uprave,koja bi trebala da se brine o prilivu sredstava.nemoj pricati laicki o stvarima o kojima ne razumijes kako funkcionisu.jedino tijelo u klubu koje je ostalo je skupstina.koja nema ingerencije koji ima uprava.uprava ima izvrsnu moc,a skupstina samo postavlja i smijenjuje upravu,i izjasnjava se o prijedlozima .
Barbarez, ne pravi se pametan. Nema predsajednika-imaju dva podpredsjednika Menso Bašić i Dževad Bećirević (inače je funkcija podpredsjednika da mijenja predsjednika kada je ovaj spriječen da obavlja svoju funkciju a ne samo da se fotografiše za novine) . Nisu svi iz uprave podnijeli ostavke. Uostalom nije im smetalo da sa Mirzom potpišu onakav ugovor u vrijeme kada Sarajevo nije imalo predsjednika (Šuman dao ostavku), valjda im ne smeta da sada daju plate igračima.
kada je tako kao sto ti kazes,sto ti zamjenici ne dosenu neku odluku.pa govorim ti iz provjerenih izvora.otislo je pola uprave,a ovo pola sto je ostalo nista ne radi.zasto je osnovano radno tijelo ,da pripremi skupstinu,za novi izbor uprave.zasto ti podpredsjenici ne sazovu skupstinu,zasto ne donesu odluku.zato sto nemaju kvorum .a oni sami ne mogu odluciti nista ,bez ostatka uprave.jedini covjek koji radi je dr hadzimuratovic,sve su prepustili njemu.a taj isti doktor mi je rodjak i znam sta mi covjek prica.totalno rasulo ,i niko nista ne radi .samo se prepucavaju preko medija.ne pravim se pametan,nego znam malo bolje stvari kako hodaju u vasem klubu trenutno.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 26 nov 2010, 14:53

Pa do juce je bila prica da igraci lazu da nisu primili 5-6 plata,a sad se izgleda promjenila ploca i svi slazu da je stvarno tako.A posto vidim da smo opet protiv igraca zanima me sta im danas zamjeramo,cisto da znamo?

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 26 nov 2010, 15:00

dok se ne formira nova uprava niko nece dobiti ni marke jer ovi sto su otisli i ostavili fk sarajevo na cijedilu su imali finansijski plan koji je propao bar za sada a ko je za to kriv ja neznam

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 26 nov 2010, 15:02

a kad je ta nova skupstina ??

nadam se da ce se ova **** vise zavrsiti :roll:

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 26 nov 2010, 15:06

@ barbarez, gubiš se malo ohladi. Skupštinu može sazvati samo predsjednik skupštine ili njegovi zamjenici. To nije posao upravnog odbora. To što ostatak uprave ne radi ništa je dokaz njihove nesposobnosti. Ništa nisu radili ni u prošlom mandatu! Al nebitno.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 nov 2010, 15:27

ista rasprava,isti likovi kao prije pola godine,haman pa sve isto... ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 nov 2010, 15:57

Denizmare je napisao/la:Pa do juce je bila prica da igraci lazu da nisu primili 5-6 plata,a sad se izgleda promjenila ploca i svi slazu da je stvarno tako.A posto vidim da smo opet protiv igraca zanima me sta im danas zamjeramo,cisto da znamo?
ja ti tvrdim da lažu evo ti čist primjer koliko je Arsenijević,Kojašević,itd...... u Sarajevu nije moglo nikako biti 5-6 plata vremenski uzmi kad su došli i prelazni rok pa pogledaj a da su im dužni jesu ali isto tako su dobili rate od ugovora to nijedan ne spominje a te zaostale plate su im napravili oni na čiju stranu su se svrstali.Ihtijarević najviše loži igrače ima najjači ugovor i njemu se najviše duguje a BP i Blekić( koji me razočarao odlaskom) nisu napravili toliko duga prema njemu a ni prema ostalim starim igračima (Hame,Avdić,Jahović;Hamzagić itd...)e sad nevaljaju ovi što im dođu dvije tri hiljade KM kako ti navodiš a valjaju ovi što im dođu po 30-40,000 KM e pa ko je tu izmanipuliran ili ko nije normalan nek procjene neutralni. Ako je Blekić ovo sve napravio onda je fakat bandit i ćarobnjak da za tako kratko vrijeme napravi dug od 4.000.000 KM .Ja im zamjeram što su iznosili prljavi veš i što lažu i što se svrstavaju na stranu večih lopova od Blekića .Imali su priliku na Koševu poslije derbija da kažu sve što ih žulja ali nisu, pjevali su svi i uzimali mikrofon i Avdić ,Kojašević i Hame pa što ne rekoše tad za "viršle" ili struju ili pare ,ćutali ko pi-ce a kad je A.Džemidžić zamolio da se slavlje skrati pošto su igrači umorni i da moraju na večeru čisto sumnjam da su ih odveli u grill na "viršle".Eto to im zamjerim i što se mene tiče mogu ići sve i jedan,kako Žujo kaže fino u Avazu imamo i mi problema ali ne iznosi se prljav veš u javnost (kapa do poda za tu izjavu)a pitanje za tebe i sve ostale je li mislite da je Sarajevo jedino u krizi (materijalnoj) a priča li se i o kome osim o Sarajevu a za to su krivi igrači jer nisu našli adekvatan naćin da se izbore za svoje ZARAĐENE NOVCE a imali bi podršku 1000-2000 ljudi sigurno i ispravniji put i bili bi ono što i jesu idoli navijača a ovako samo kontra produkt napraviše i sebi i klubu a nas navijače ostaviše i izdadoše a znaju koliko volimo klub i njih i koliko se žrtvujemo od svojih đeparaca ili plaća da bi ih bodrili eto to su te zamjerke a za igru koja i nije nešto nemam zamjerki čak šta više ako im se dužno a jeste svaka čast za borbenost. ;)
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 26 nov 2010, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 nov 2010, 16:01

sekac je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Pa do juce je bila prica da igraci lazu da nisu primili 5-6 plata,a sad se izgleda promjenila ploca i svi slazu da je stvarno tako.A posto vidim da smo opet protiv igraca zanima me sta im danas zamjeramo,cisto da znamo?
ja ti tvrdim da lažu evo ti čist primjer koliko je Arsenijević,Kojašević,itd...... u Sarajevu nije moglo nikako biti 5-6 plata vremenski uzmi kad su došli i prelazni rok pa pogledaj a da su im dužni jesu ali isto tako su dobili rate od ugovora to nijedan ne spominje a te zaostale platew su mi napravili ovi na čiju stranu su se svrstali.Ihtijarević najviše loži igrače ima najjači ugovor i njemu se najviše duguje a BP i Blekić( koji me razočarao odlaskom) nisu napravili toliko duga prema njemu a ni prema ostalim starim igračima (Hame,Avdić,Jahović;Hamzagić itd...)e sad nevaljau ovi što im dođu dvije tri hiljade KM kako ti navodiš a valjaju ovi što im dođu po 30-40,000 KM e pa ko je tu izmanipuliran ili ko nije normalan nek procjene neutralni ako je Blekić ovo sve napravio onda je fakat bandit i ćarobnjak da za tako kratko vrijeme napravi dug od 4.000.000 KM .Ja im zamjeram što su iznosili prljavi veš i što lažu i što se svrstavaju na stranu večih lopova od Blekića .Imali su priliku na Koševu poslije derbija da kažu sve što ih žulja ali nisu, pjevali su svi i uzimali mikrofoni Avdić ,Kojašević i Hame pa što ne rekoše tad za "viršle" ili struju ili pare ,ćutali ko pi-ce a kad je A.Džemidžić zamolio da se slavlje skrati pošto su igrači umorni i da moraju na večeru čisto sumnjam da su ih odveli u grill na "viršle".Eto to im zamjerim i što se mene tiče mogu ići sve i jedan,kako Žujo kaže fino u Avazu imamo i mi problema ali ne iznosi se prljav veš u javnost (kapa do poda za tu izjavu)a pitanje za tebe i sve ostale je li mislite da je Sarajevo jedino u krizi (materijalnoj) a priča li se i o kome osim o Sarajevu a za to su krivi igrači jer nisu našli adekvatan naćin da se izbore za svoje ZARAĐENE NOVCE a imali bi podršku 1000-2000 ljudi sigurno i ispravniji put i bili bi ono što i jesu idoli navijača a ovako samo kontra produkt napraviše i sebi i klubu a nas navijače ostaviše i izdadoše a znaju koliko volimo klub i njih i koliko se žrtvujemo od svojih đeparaca ili plaća da bi ih bodrili eto to su te zamjerke a za igru koja i nije nešto nemam zamjerki čak šta više ako im se dužno a jeste svaka čast za borbenost. ;)
a ko je spomenuo da je blekić napravio dug 4.000.000?Neka plati sta je duzan za pola godine,a ostali uhljupi ce odgovarati za svoje.

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 26 nov 2010, 16:04

I plus da odgovara onaj ko je potpisao ovakav ugovor sa Mirzom Varešanovićem!!!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 nov 2010, 16:07

padobranac1978 je napisao/la:
sekac je napisao/la:
ja ti tvrdim da lažu evo ti čist primjer koliko je Arsenijević,Kojašević,itd...... u Sarajevu nije moglo nikako biti 5-6 plata vremenski uzmi kad su došli i prelazni rok pa pogledaj a da su im dužni jesu ali isto tako su dobili rate od ugovora to nijedan ne spominje a te zaostale platew su mi napravili ovi na čiju stranu su se svrstali.Ihtijarević najviše loži igrače ima najjači ugovor i njemu se najviše duguje a BP i Blekić( koji me razočarao odlaskom) nisu napravili toliko duga prema njemu a ni prema ostalim starim igračima (Hame,Avdić,Jahović;Hamzagić itd...)e sad nevaljau ovi što im dođu dvije tri hiljade KM kako ti navodiš a valjaju ovi što im dođu po 30-40,000 KM e pa ko je tu izmanipuliran ili ko nije normalan nek procjene neutralni ako je Blekić ovo sve napravio onda je fakat bandit i ćarobnjak da za tako kratko vrijeme napravi dug od 4.000.000 KM .Ja im zamjeram što su iznosili prljavi veš i što lažu i što se svrstavaju na stranu večih lopova od Blekića .Imali su priliku na Koševu poslije derbija da kažu sve što ih žulja ali nisu, pjevali su svi i uzimali mikrofoni Avdić ,Kojašević i Hame pa što ne rekoše tad za "viršle" ili struju ili pare ,ćutali ko pi-ce a kad je A.Džemidžić zamolio da se slavlje skrati pošto su igrači umorni i da moraju na večeru čisto sumnjam da su ih odveli u grill na "viršle".Eto to im zamjerim i što se mene tiče mogu ići sve i jedan,kako Žujo kaže fino u Avazu imamo i mi problema ali ne iznosi se prljav veš u javnost (kapa do poda za tu izjavu)a pitanje za tebe i sve ostale je li mislite da je Sarajevo jedino u krizi (materijalnoj) a priča li se i o kome osim o Sarajevu a za to su krivi igrači jer nisu našli adekvatan naćin da se izbore za svoje ZARAĐENE NOVCE a imali bi podršku 1000-2000 ljudi sigurno i ispravniji put i bili bi ono što i jesu idoli navijača a ovako samo kontra produkt napraviše i sebi i klubu a nas navijače ostaviše i izdadoše a znaju koliko volimo klub i njih i koliko se žrtvujemo od svojih đeparaca ili plaća da bi ih bodrili eto to su te zamjerke a za igru koja i nije nešto nemam zamjerki čak šta više ako im se dužno a jeste svaka čast za borbenost. ;)
a ko je spomenuo da je blekić napravio dug 4.000.000?Neka plati sta je duzan za pola godine,a ostali uhljupi ce odgovarati za svoje.
Aferim nek odgovara svako za svoj grijeh to je pošteno!
Sarajevo ljubavi moja!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 nov 2010, 16:16

Moramo priznati da nas je i blekić izdigo ko levate.I mene je kupio na pocetku,ali poslije tri kola sve ubleha i na kraju kidnu kad je najgore.SUPACKI,NEMA STA.A ove dugogodisnje supljatore ne mogu vise ni da komentarisem,a igraci su fakat ginuli u svakoj tekmi osim drine,jbg.Kako kaze ona stara:SIT GLADNOM NE VJERUJE :o

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 26 nov 2010, 16:32

Jos se raspravljate sa ovim bubuljicastim likom kojeg je strah svoje sjene?

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 nov 2010, 16:42

samo sarajevo je napisao/la:Jos se raspravljate sa ovim bubuljicastim likom kojeg je strah svoje sjene?
nemoj kakiti,sacekao sam da prodje bajram :D

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 26 nov 2010, 16:42

sekac je napisao/la:
ja ti tvrdim da lažu evo ti čist primjer koliko je Arsenijević,Kojašević,itd...... u Sarajevu nije moglo nikako biti 5-6 plata vremenski uzmi kad su došli i prelazni rok pa pogledaj a da su im dužni jesu ali isto tako su dobili rate od ugovora to nijedan ne spominje a te zaostale plate su im napravili oni na čiju stranu su se svrstali.Ihtijarević najviše loži igrače ima najjači ugovor i njemu se najviše duguje a BP i Blekić( koji me razočarao odlaskom) nisu napravili toliko duga prema njemu a ni prema ostalim starim igračima (Hame,Avdić,Jahović;Hamzagić itd...)e sad nevaljaju ovi što im dođu dvije tri hiljade KM kako ti navodiš a valjaju ovi što im dođu po 30-40,000 KM e pa ko je tu izmanipuliran ili ko nije normalan nek procjene neutralni. Ako je Blekić ovo sve napravio onda je fakat bandit i ćarobnjak da za tako kratko vrijeme napravi dug od 4.000.000 KM .Ja im zamjeram što su iznosili prljavi veš i što lažu i što se svrstavaju na stranu večih lopova od Blekića .Imali su priliku na Koševu poslije derbija da kažu sve što ih žulja ali nisu, pjevali su svi i uzimali mikrofon i Avdić ,Kojašević i Hame pa što ne rekoše tad za "viršle" ili struju ili pare ,ćutali ko pi-ce a kad je A.Džemidžić zamolio da se slavlje skrati pošto su igrači umorni i da moraju na večeru čisto sumnjam da su ih odveli u grill na "viršle".Eto to im zamjerim i što se mene tiče mogu ići sve i jedan,kako Žujo kaže fino u Avazu imamo i mi problema ali ne iznosi se prljav veš u javnost (kapa do poda za tu izjavu)a pitanje za tebe i sve ostale je li mislite da je Sarajevo jedino u krizi (materijalnoj) a priča li se i o kome osim o Sarajevu a za to su krivi igrači jer nisu našli adekvatan naćin da se izbore za svoje ZARAĐENE NOVCE a imali bi podršku 1000-2000 ljudi sigurno i ispravniji put i bili bi ono što i jesu idoli navijača a ovako samo kontra produkt napraviše i sebi i klubu a nas navijače ostaviše i izdadoše a znaju koliko volimo klub i njih i koliko se žrtvujemo od svojih đeparaca ili plaća da bi ih bodrili eto to su te zamjerke a za igru koja i nije nešto nemam zamjerki čak šta više ako im se dužno a jeste svaka čast za borbenost. ;)
Iskreno, navijam zaSarajevo vec 40 godina, ali navijaci Sarajeva- MA KO VAS J:EBE. NISU IGRACI IZDALIVAS, NEGO VI NJIH.
NISU ONI VAMA OKRENULI LEDJA, NEGO VI NJIMA.
meni jos nije jasno da ima neko ko podrzava bilo koga iz bilo koje uprave. Blekic, Baljak, Alihodzic.... sve je to skoro isto. njih rusite ako mozete, ali protiv trenera igraca niste trebali...
FKS❤️1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 nov 2010, 16:49

hebo vas vise igraci baa nalokali se u jezuu uu subotu srijedu kao stokaa jbm im mater pocev od jahovica pa nadaljeee lagali su da nemaju sta jest samo da dobiju ciste papire i zamaaszu oci navijacimaa da ostanu baljak i ostali hebem im sveeee ustaa ona pijana boli njih **** sve za sarajevom nek idu u **** sve do jednog
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 26 nov 2010, 16:51

sekac,
Odlican post. Mislim da nije sporno ko je sta klepio i u kojem periodu.

Ja sam ubijedjen da su igaci uletili u zamku ko levati i zahvaljujuci tome zijanismo 2 boda od Drine. Takodje nisu trebali iznositi stvari u javnosti ali izgleda da im je neko sapnuo da ce tako doci do neke love i levati nasjeli. Ipak puno je da se sada navijaci okrenu protiv njih zbog toga. Cak AKO su se neki i bavili politikom to moze da priceka zbog mira u kuci. Bice vremena da se sa igracima sve regulise.

Jedino tipovi poput suludog UPS-a mogu tjerati sviju i razvaliti sve jer misli da ga je neko izdao i povrijedio mu Ego. Osim toga vidi se da je Radoncicev pulen jer cim mu neko spomene sveca Blekica on krece sa "tu sam te cekao". Dobro mora biti i takvih debila kojima su onda svi neistomisljenici, placenici i ulizice, ali kretenske ideje su mu katastrofa.

Ne moze se reci ni da je Blekic 100% cist ali treba poci od najveceg problema i prvo to napasti i rijesiti. A to su 4 lopova koja su napravila dug do sada. Jedno po jedno.

Oni koji iskreno vole klub trebaju pratiti samo istinu i nista vise, bez obzira na imena i stranke. Naravno samo pametno, jer nisu se ni paraziti jucer rodili i poceli krasti. Znaju oni jako dobro sta rade, nebi se cudio da neko odglumi svoju smrt ili atentat. Zato su istina, cinjenice i legalna strana najbolji kao i snaga glasanja na Skupstini.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 26 nov 2010, 16:52

mma_hz je napisao/la:hebo vas vise igraci baa nalokali se u jezuu uu subotu srijedu kao stokaa jbm im mater pocev od jahovica pa nadaljeee lagali su da nemaju sta jest samo da dobiju ciste papire i zamaaszu oci navijacimaa da ostanu baljak i ostali hebem im sveeee ustaa ona pijana boli njih **** sve za sarajevom nek idu u **** sve do jednog
Teoretičari, ako ih već vidite da se opijaju po Barlotiju i Ježu.. uslikajte ih. Možete masno zaraditi na jednoj slici.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, rimljanin90, Varijantas8, zagorski i 98 gostiju.