Denizmare je napisao/la:Pa do juce je bila prica da igraci lazu da nisu primili 5-6 plata,a sad se izgleda promjenila ploca i svi slazu da je stvarno tako.A posto vidim da smo opet protiv igraca zanima me sta im danas zamjeramo,cisto da znamo?
ja ti tvrdim da lažu evo ti čist primjer koliko je
Arsenijević,Kojašević,itd...... u
Sarajevu nije moglo nikako biti 5-6 plata vremenski uzmi kad su došli i prelazni rok pa pogledaj a da su im dužni jesu ali isto tako su dobili rate od ugovora to nijedan ne spominje a te zaostale plate su im napravili oni na čiju stranu su se svrstali.
Ihtijarević najviše loži igrače ima najjači ugovor i njemu se najviše duguje a
BP i Blekić(
koji me razočarao odlaskom) nisu napravili toliko duga prema njemu a ni prema ostalim starim igračima (Hame,Avdić,Jahović;Hamzagić itd...)e sad nevaljaju ovi što im dođu
dvije tri hiljade KM kako ti navodiš a valjaju ovi što im dođu po
30-40,000 KM e pa ko je tu izmanipuliran ili ko nije normalan nek procjene neutralni. Ako je
Blekić ovo sve napravio onda je fakat bandit i ćarobnjak da za tako kratko vrijeme napravi dug od
4.000.000 KM .Ja im zamjeram što su iznosili prljavi veš i što lažu i što se svrstavaju na stranu večih lopova od
Blekića .Imali su priliku na
Koševu poslije derbija da kažu sve što ih žulja ali nisu, pjevali su svi i uzimali mikrofon i
Avdić ,Kojašević i Hame pa što ne rekoše tad za
"viršle" ili
struju ili
pare ,ćutali ko pi-ce a kad je
A.Džemidžić zamolio da se slavlje skrati pošto su igrači umorni i da moraju na večeru čisto sumnjam da su ih odveli u grill na
"viršle".Eto to im zamjerim i što se mene tiče mogu ići sve i jedan,kako
Žujo kaže fino u
Avazu imamo i mi problema ali ne iznosi se prljav veš u javnost (
kapa do poda za tu izjavu)a pitanje za tebe i sve ostale je li mislite da je
Sarajevo jedino u krizi (materijalnoj) a priča li se i o kome osim o
Sarajevu a za to su krivi igrači jer nisu našli adekvatan naćin da se izbore za svoje
ZARAĐENE NOVCE a imali bi podršku
1000-2000 ljudi sigurno i ispravniji put i bili bi ono što i jesu idoli navijača a ovako samo kontra produkt napraviše i sebi i klubu a nas navijače ostaviše i izdadoše a znaju koliko volimo klub i njih i koliko se žrtvujemo od svojih đeparaca ili plaća da bi ih bodrili eto to su te zamjerke a za igru koja i nije nešto nemam zamjerki čak šta više ako im se dužno a jeste svaka čast za borbenost.