To se slažem. Ali, imam osjećaj da je i Besim to mogao spriječiti. Meni je Miličević bio tanak u prvom, kao i skoro čitava ekipa. Kasnije je bio odličan, jako dobar pas ima. Može on i na stopera, taman u tandemu s Besimom da razigrava.fera je napisao/la: ↑22 feb 2020, 21:22milicevic van balansa šalje poprecni pas po meni najveci krivac za gol. Rszigrao se malo kad su oni dobili crveni pa nije bilo guzve u sredini kao do tad al se nadam da ce on vec narednu umjesto dupovca u odbranu.AlfredNobel je napisao/la: ↑22 feb 2020, 21:08Kod onog prvog kola glupo mi je ispao i Šerbečić. Mislim da je mogao bolje reagovati i sačekati ga na šutu, ali nebitno sad.
Ne znam sta se oni zale za crveni karton sad sam gledao video nema tu price cist karton sve je uradio da ga zasluzi.
To kod drugog gola nisam vidio bas me zanima jel bio faul
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlična.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Manite se medjusobnih svadja. Trebamo biti svi ko jedan, bit ce ovdje svega do kraja. Treba ici utakmicu po utakmicu i ne dizati euforiju. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nova anketa je aktivna.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja tek sad došo... Zar nismo gostovali? Niđe nikog u SH???
- RajaBa1983
- Kontakt:
Nisam mogao ranije da se javim, nisam smio ustati iz fotelje. Zaprejetili mi da će je izmaći, a piva se mora dovršiti, da ne lapi.
Ali sada sam sa zadovoljstvom, čitao, postove fudbalskih magova.
Da ih ne navodim, pojedinci bi trebali da procitaju šta su pisali prije meča a šta poslije.
Oderemo Sisograd, a poslije utakmice se krene sa internim prepucavanjem, RUŽNO/TUŽNO
Očekivano smo u utakmicu ušli nervozno, no kada su se kockice poslozile, to je izgledalo opasno.
Sjever je danas uradio ono što treba, lijepo je to bilo gledati. Ono skandiranje kod dobrog rezultata, prihvatam kao vic/inat. Sve ostalo je bilo TOP.
Gubimo kod kuće, a Baster Kiton, pored linije, smiruje igrače. Sjecam se suprotnih situacija.
Igra, joj koliko tu ima mjesta za napredak, a danas smo se poigravali sa protivnikom.
Dolazimo u situaciju, da u februaru, pravimo igru za august.
Ali nemogu, da nepodsjetim, na današnje postove.
Vinko neznalico, zašto stavljas Salcina na beka.
Ali sada sam sa zadovoljstvom, čitao, postove fudbalskih magova.
Da ih ne navodim, pojedinci bi trebali da procitaju šta su pisali prije meča a šta poslije.
Oderemo Sisograd, a poslije utakmice se krene sa internim prepucavanjem, RUŽNO/TUŽNO
Očekivano smo u utakmicu ušli nervozno, no kada su se kockice poslozile, to je izgledalo opasno.
Sjever je danas uradio ono što treba, lijepo je to bilo gledati. Ono skandiranje kod dobrog rezultata, prihvatam kao vic/inat. Sve ostalo je bilo TOP.
Gubimo kod kuće, a Baster Kiton, pored linije, smiruje igrače. Sjecam se suprotnih situacija.
Igra, joj koliko tu ima mjesta za napredak, a danas smo se poigravali sa protivnikom.
Dolazimo u situaciju, da u februaru, pravimo igru za august.
Ali nemogu, da nepodsjetim, na današnje postove.
Vinko neznalico, zašto stavljas Salcina na beka.
Ima li na BHT1 repriza? Ovo sa uzitkom treba pregledati.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Milicevic je strasna stoper i prosječan zadnji vezni van forme.
Kova dobar.
Salcin nazad lose, naprijed strasaaan.
Dupe perfektan
Sebrecic odlican
Dusan prvih 20 lose i onda ide na bolje
Gavric nije za prvih 11 uopste. Nema motoriku
Jukic fantastičan. Zasto? Napokon krilo koje je okomito. Jednom prođe i ti Imas gol.
Tatar onako. Standardno.
Ahmet babuka za ligu. Oslabila su mu dodavanja.
Rahman prekucao igricu. Sprdda se sa njima na terenu. Koliko je bio jesenas nespreman.
Ne samo on, nego ekipa cijela. Imas osjecaj da ovi momci mogu jos 90 odigrati. Toliko sprinteva, toliko borbe i opet drze tempo isti.
Onda ulazi artiljerija. Prvi mustedenagić... Majstor.. Tu nema price to se odmah vidi... Veliko pojacanje.
Zatim sušić, tu nismo vidjeli nista al penal je za kucao ko niko sem bekića brata na koševu hahha
Kova dobar.
Salcin nazad lose, naprijed strasaaan.
Dupe perfektan
Sebrecic odlican
Dusan prvih 20 lose i onda ide na bolje
Gavric nije za prvih 11 uopste. Nema motoriku
Jukic fantastičan. Zasto? Napokon krilo koje je okomito. Jednom prođe i ti Imas gol.
Tatar onako. Standardno.
Ahmet babuka za ligu. Oslabila su mu dodavanja.
Rahman prekucao igricu. Sprdda se sa njima na terenu. Koliko je bio jesenas nespreman.
Ne samo on, nego ekipa cijela. Imas osjecaj da ovi momci mogu jos 90 odigrati. Toliko sprinteva, toliko borbe i opet drze tempo isti.
Onda ulazi artiljerija. Prvi mustedenagić... Majstor.. Tu nema price to se odmah vidi... Veliko pojacanje.
Zatim sušić, tu nismo vidjeli nista al penal je za kucao ko niko sem bekića brata na koševu hahha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kako misliš da uzvratiš a prvi si poslao nekoga u pm?ajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2020, 20:48Jos jedan od narkomana kome je vrhunac u zivotu upalit baklju. Hoces li Morto reagovat ili da uzvratim i ja istom mjerom ?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 20:43Ti iz te picke materine jos izaso nisi ,a sljedece sedmice ta skupina narkomana ce bodriti klub u leglu cetnika a ti ces opet uteci u tu picku materinu odakle nisi trebao ni izlaziti.ajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2020, 19:04Svaka cast pravim i dobrim momcima na sjeveru. Ostatak narkomani koji klubu izbiju 250-300 hiljada godisnje a oni bi da se pitaju nesto. Mrs u pm.
7 1 2 1 0
Evo me, pa da obrazlozim. Prvo, niko nije pozivao nikoga da skandira, nisi valjda ocekivao da ce neko tek tako se pridruziti skandiranju? Kao prilog tome navodim i cinjenicu da se istok i zapad nisu nikako ukljucivali do poziva na zajednicko navijanje, kada su se svi pridruzili. Da je neko ljut ili da ne dijeli misljenje, ne bi pristao na zajednicko navijanje. Drugo, nemoj zezati za broj ljudi, veceras je bas bila fina brojka, fino navijanje, inovativna koreografija na kraju, puno sadrzaja i fina prica. Previse se prica kako se baklje nigdje ne pale, posebno se Njemacka uzima kao primjer, a u posljednjih 5 godina pali se vise nego na vecini evropskih terena. Ja sam i ranije rekao, a potvrdilo se evo veceras - podrska klubu prije svega!!!Pantelija je napisao/la: ↑22 feb 2020, 21:24Gdje je napaajpri i njegovih 80% koji ce pjevati uprava napolje?
Na zapadu niko, apsolutno niko, jos se raja sprda sa njima, govore sta je ovima o cemu ovi pjevaju.
Istok nisam vidio najbolje al i tamo jel 20 ljudi u stalo da skandira i sjelo poslije 10 sec.
Puno veci problem je 400 ljudi u kopu na 6000 ljudi na stadionu, vjerujte mi.
Sjajno poslije gola. Ljepota, a obo je bila po kvaliteti druga ekipa realno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
E neka ste j,,,,, Azmira i njegove tjelohranitelje...pozdrav od navijaca Mladosti..
Bravo sjever....sve odlicno... karanje banjaluke na kraju fenomenalno..
Igra do iskljucenja go qrac, proradili tek poslije zbog igraca vise. Onim pristupom sa pocetka ce nam chetalji 2 uvaliti za 30 minuta. Treba se paziti svega u banjaluci, a najmanje igraca.
Uprava napolje
Igra do iskljucenja go qrac, proradili tek poslije zbog igraca vise. Onim pristupom sa pocetka ce nam chetalji 2 uvaliti za 30 minuta. Treba se paziti svega u banjaluci, a najmanje igraca.
Uprava napolje
NEMA NAZAD
- f0rest1946
- Kontakt:
Bravo, odlicno.
Zao mi sto nismo 10 zabili, da onog Krmka Azmira u bolnicu posaljemo
Zao mi sto nismo 10 zabili, da onog Krmka Azmira u bolnicu posaljemo

- Kockoglavi
- Kontakt:
Cuj uprava napolje, a dovede ti super igrace. E boze kakvih likova ima
Vrijedi cekati. Hvala ti.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Ja bih da zamolim da se banjalucani ne nazivaju cetnicima, ima svugdje cetnika pa i u Sarajevu ali to nisu svi ljudi koji tamo zive. Banja Luka je drevno bosanski grad, nekad glavni grad Bosanskog sandzaka a kasnije i pasaluka, najvise ju je izgradio Ferhat-pasa Sokolovic, Sahat kula, Ferhadija svjedoce tome. I nikad Banja Luka nece biti cetnicki grad nego iskljucivo bosanski. Stoga bar na ovoj temi , gdje pisu normalni mentalni sklopovi da se ne vrijedja jedan takav grad.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
A sta se buni ovi iz tzc? Drugi gol nije fair play ali poznavajuci vas seljacki mentalitet lahko je moglo biti odugovlacanje i simuliranje. Poruka za sve da se vise nece tolerisat valjanje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.