FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
Re: FK Sarajevo
Cuj uprava napolje, a dovede ti super igrace. E boze kakvih likova ima
Vrijedi cekati. Hvala ti.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja bih da zamolim da se banjalucani ne nazivaju cetnicima, ima svugdje cetnika pa i u Sarajevu ali to nisu svi ljudi koji tamo zive. Banja Luka je drevno bosanski grad, nekad glavni grad Bosanskog sandzaka a kasnije i pasaluka, najvise ju je izgradio Ferhat-pasa Sokolovic, Sahat kula, Ferhadija svjedoce tome. I nikad Banja Luka nece biti cetnicki grad nego iskljucivo bosanski. Stoga bar na ovoj temi , gdje pisu normalni mentalni sklopovi da se ne vrijedja jedan takav grad.
A sta se buni ovi iz tzc? Drugi gol nije fair play ali poznavajuci vas seljacki mentalitet lahko je moglo biti odugovlacanje i simuliranje. Poruka za sve da se vise nece tolerisat valjanje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kad Tino ude u formu i ustali se u prvih 11,Milicevica obavezno vratiti na stopera, mada i Dupe ako bude igrao kao danas moze komotno nastaviti da igra u tandemu sa Besimom.
U B. L. ocekujem Oremusa umjesto Gavrica. A uskoro ce i Pidro biti u punom pogonu.
Iz kola u kolo cemo biti sve jaci i jaci, aBd 3 kola prije kraja da obezbjedimo titulu.
U B. L. ocekujem Oremusa umjesto Gavrica. A uskoro ce i Pidro biti u punom pogonu.
Iz kola u kolo cemo biti sve jaci i jaci, aBd 3 kola prije kraja da obezbjedimo titulu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dupe ovaj zadnji mandat igra sasvim pristojno. Raja ga uzela na zub zbog nekih ranijih kikseva
ZZ
Vala Gavrić me danas totalno razočarao, očekivao sam više od njega, brži protok lopte, a ne da se svađa sa istom.zagorski je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:20Kad Tino ude u formu i ustali se u prvih 11,Milicevica obavezno vratiti na stopera, mada i Dupe ako bude igrao kao danas moze komotno nastaviti da igra u tandemu sa Besimom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ali ipak idemo četnicima u dvorište ili ti ga stadion.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:04Ja bih da zamolim da se banjalucani ne nazivaju cetnicima, ima svugdje cetnika pa i u Sarajevu ali to nisu svi ljudi koji tamo zive. Banja Luka je drevno bosanski grad, nekad glavni grad Bosanskog sandzaka a kasnije i pasaluka, najvise ju je izgradio Ferhat-pasa Sokolovic, Sahat kula, Ferhadija svjedoce tome. I nikad Banja Luka nece biti cetnicki grad nego iskljucivo bosanski. Stoga bar na ovoj temi , gdje pisu normalni mentalni sklopovi da se ne vrijedja jedan takav grad.
ZZ
Ono sto sam primjetio da smo u toku danasnje utakmixe dosta cesto prebacivali loptu s jedne strane na drugu, dugim loptama... To je dobra stvar, jer imas dosta prostora ako dodje dobar pas, a nama se danas obilo o glavu i primismo gol...
Al opet bi isto forsirao....
Jedva cekam da Oremus zaigra u ovoj ekipi, napokon da vidimo od cega je
Al opet bi isto forsirao....
Jedva cekam da Oremus zaigra u ovoj ekipi, napokon da vidimo od cega je
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Mislim da su ljudi mislili na lesinare,ne bukvalno na grad,a i grad je danas bar 85 posto takav,da se ne lazemo,sjeti se kamena temeljca na ferhadiji i drugih stvari.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:04Ja bih da zamolim da se banjalucani ne nazivaju cetnicima, ima svugdje cetnika pa i u Sarajevu ali to nisu svi ljudi koji tamo zive. Banja Luka je drevno bosanski grad, nekad glavni grad Bosanskog sandzaka a kasnije i pasaluka, najvise ju je izgradio Ferhat-pasa Sokolovic, Sahat kula, Ferhadija svjedoce tome. I nikad Banja Luka nece biti cetnicki grad nego iskljucivo bosanski. Stoga bar na ovoj temi , gdje pisu normalni mentalni sklopovi da se ne vrijedja jedan takav grad.
Remi u Banja Luci je najizgledniji.
Uz duzno postovanje, ne slazem se s tobom. Istina je da je banjaluka kroz historiju bila pravi bosanski grad medjutim od zadnje agresije na BiH se to promjenilo. Da su nam stranci dopustili uci u banjaluku danas bi sve bilo drukcije. Da se razumijemo, geografski je naravno priznajem kao nas bosanski grad ali je opce poznato da je taj grad leglo cetnistva, mrznje i fasizma.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:04Ja bih da zamolim da se banjalucani ne nazivaju cetnicima, ima svugdje cetnika pa i u Sarajevu ali to nisu svi ljudi koji tamo zive. Banja Luka je drevno bosanski grad, nekad glavni grad Bosanskog sandzaka a kasnije i pasaluka, najvise ju je izgradio Ferhat-pasa Sokolovic, Sahat kula, Ferhadija svjedoce tome. I nikad Banja Luka nece biti cetnicki grad nego iskljucivo bosanski. Stoga bar na ovoj temi , gdje pisu normalni mentalni sklopovi da se ne vrijedja jedan takav grad.
Grad u kojem se redovno obiljezava 9.januar, oblijepljen tzv. zastavama rs i srbije i u kojem se postrojava genocidna tzv. Vojska rs nije moj i ja ga ovim putem popisam.
I sto ima nasih ljudi tamo, ne cuju se od ove cetnicke retorike.
LESINARI PUSE GA, BANJA LUKU J*** JA
NEMA NAZAD
-
Sanchez1987
- Kontakt:
0-2 u Banja Luci !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Uprava, nakon ove utakmice, u skladu sa ponašanjem određenih lica, treba da podnese prijavu Savezu i zahtjeva istragu, te nakon iste adekvatnu kaznu, za osobe koje nam prijete plačenim ubicama.
Adekvatnu prijavu podnjeti i istražnim organima.
Podnjeti sudsku tužbu protiv odgovornih lica, koji svojim netačnim izjavama, pokušavaju narušiti uged kluba, sredstva ostvarena po sudskom procesu usmjeriti u humanitarne svrhe.
Marginalnu/odgovornu osobu, namjerno nisam imenovao, jer sama pomisao na tu nevaspitanu, minornu osobu mi je odvratna.
Adekvatnu prijavu podnjeti i istražnim organima.
Podnjeti sudsku tužbu protiv odgovornih lica, koji svojim netačnim izjavama, pokušavaju narušiti uged kluba, sredstva ostvarena po sudskom procesu usmjeriti u humanitarne svrhe.
Marginalnu/odgovornu osobu, namjerno nisam imenovao, jer sama pomisao na tu nevaspitanu, minornu osobu mi je odvratna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.