FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kad Tino ude u formu i ustali se u prvih 11,Milicevica obavezno vratiti na stopera, mada i Dupe ako bude igrao kao danas moze komotno nastaviti da igra u tandemu sa Besimom.
U B. L. ocekujem Oremusa umjesto Gavrica. A uskoro ce i Pidro biti u punom pogonu.
Iz kola u kolo cemo biti sve jaci i jaci, aBd 3 kola prije kraja da obezbjedimo titulu.
U B. L. ocekujem Oremusa umjesto Gavrica. A uskoro ce i Pidro biti u punom pogonu.
Iz kola u kolo cemo biti sve jaci i jaci, aBd 3 kola prije kraja da obezbjedimo titulu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dupe ovaj zadnji mandat igra sasvim pristojno. Raja ga uzela na zub zbog nekih ranijih kikseva
ZZ
Vala Gavrić me danas totalno razočarao, očekivao sam više od njega, brži protok lopte, a ne da se svađa sa istom.zagorski je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:20Kad Tino ude u formu i ustali se u prvih 11,Milicevica obavezno vratiti na stopera, mada i Dupe ako bude igrao kao danas moze komotno nastaviti da igra u tandemu sa Besimom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ali ipak idemo četnicima u dvorište ili ti ga stadion.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:04Ja bih da zamolim da se banjalucani ne nazivaju cetnicima, ima svugdje cetnika pa i u Sarajevu ali to nisu svi ljudi koji tamo zive. Banja Luka je drevno bosanski grad, nekad glavni grad Bosanskog sandzaka a kasnije i pasaluka, najvise ju je izgradio Ferhat-pasa Sokolovic, Sahat kula, Ferhadija svjedoce tome. I nikad Banja Luka nece biti cetnicki grad nego iskljucivo bosanski. Stoga bar na ovoj temi , gdje pisu normalni mentalni sklopovi da se ne vrijedja jedan takav grad.
ZZ
Ono sto sam primjetio da smo u toku danasnje utakmixe dosta cesto prebacivali loptu s jedne strane na drugu, dugim loptama... To je dobra stvar, jer imas dosta prostora ako dodje dobar pas, a nama se danas obilo o glavu i primismo gol...
Al opet bi isto forsirao....
Jedva cekam da Oremus zaigra u ovoj ekipi, napokon da vidimo od cega je
Al opet bi isto forsirao....
Jedva cekam da Oremus zaigra u ovoj ekipi, napokon da vidimo od cega je

-
- Kontakt:
Mislim da su ljudi mislili na lesinare,ne bukvalno na grad,a i grad je danas bar 85 posto takav,da se ne lazemo,sjeti se kamena temeljca na ferhadiji i drugih stvari.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:04Ja bih da zamolim da se banjalucani ne nazivaju cetnicima, ima svugdje cetnika pa i u Sarajevu ali to nisu svi ljudi koji tamo zive. Banja Luka je drevno bosanski grad, nekad glavni grad Bosanskog sandzaka a kasnije i pasaluka, najvise ju je izgradio Ferhat-pasa Sokolovic, Sahat kula, Ferhadija svjedoce tome. I nikad Banja Luka nece biti cetnicki grad nego iskljucivo bosanski. Stoga bar na ovoj temi , gdje pisu normalni mentalni sklopovi da se ne vrijedja jedan takav grad.
Remi u Banja Luci je najizgledniji.
Uz duzno postovanje, ne slazem se s tobom. Istina je da je banjaluka kroz historiju bila pravi bosanski grad medjutim od zadnje agresije na BiH se to promjenilo. Da su nam stranci dopustili uci u banjaluku danas bi sve bilo drukcije. Da se razumijemo, geografski je naravno priznajem kao nas bosanski grad ali je opce poznato da je taj grad leglo cetnistva, mrznje i fasizma.jurisicduska je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:04Ja bih da zamolim da se banjalucani ne nazivaju cetnicima, ima svugdje cetnika pa i u Sarajevu ali to nisu svi ljudi koji tamo zive. Banja Luka je drevno bosanski grad, nekad glavni grad Bosanskog sandzaka a kasnije i pasaluka, najvise ju je izgradio Ferhat-pasa Sokolovic, Sahat kula, Ferhadija svjedoce tome. I nikad Banja Luka nece biti cetnicki grad nego iskljucivo bosanski. Stoga bar na ovoj temi , gdje pisu normalni mentalni sklopovi da se ne vrijedja jedan takav grad.
Grad u kojem se redovno obiljezava 9.januar, oblijepljen tzv. zastavama rs i srbije i u kojem se postrojava genocidna tzv. Vojska rs nije moj i ja ga ovim putem popisam.
I sto ima nasih ljudi tamo, ne cuju se od ove cetnicke retorike.
LESINARI PUSE GA, BANJA LUKU **** JA
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
0-2 u Banja Luci !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Uprava, nakon ove utakmice, u skladu sa ponašanjem određenih lica, treba da podnese prijavu Savezu i zahtjeva istragu, te nakon iste adekvatnu kaznu, za osobe koje nam prijete plačenim ubicama.
Adekvatnu prijavu podnjeti i istražnim organima.
Podnjeti sudsku tužbu protiv odgovornih lica, koji svojim netačnim izjavama, pokušavaju narušiti uged kluba, sredstva ostvarena po sudskom procesu usmjeriti u humanitarne svrhe.
Marginalnu/odgovornu osobu, namjerno nisam imenovao, jer sama pomisao na tu nevaspitanu, minornu osobu mi je odvratna.
Podnjeti sudsku tužbu protiv odgovornih lica, koji svojim netačnim izjavama, pokušavaju narušiti uged kluba, sredstva ostvarena po sudskom procesu usmjeriti u humanitarne svrhe.
Marginalnu/odgovornu osobu, namjerno nisam imenovao, jer sama pomisao na tu nevaspitanu, minornu osobu mi je odvratna.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Upravo. Bio je u onoj pripremnoj loš, nesiguran. Večeras odlično odigrao. Samo me kod nje brine ta tromost, pa okrenem glavu svaki put kad mora da ide u sprint ili brzo reaguje. Bolji backup ne može, niti bi neko pristao sjediti na klupi kao on, tako da se nema šta prisrati. Isto kao i Hare..moj uzor-S.G je napisao/la: ↑22 feb 2020, 22:31Dupe ovaj zadnji mandat igra sasvim pristojno. Raja ga uzela na zub zbog nekih ranijih kikseva
Samo da pohvalim ove nove grafike na klupskim pageovima, lijepo izgleda.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Podnesene su prijave za pokusaj ubistva dzakmica pod bijelim brijegom, hebiba u listici itd. Pa nista na kraju. Vrhunac prazna tribina 2 utakmice. Istrazni organi ne yebu ni 1% nista sto se fudbala tice, a kamoli izjaveJadnimi je napisao/la: ↑22 feb 2020, 23:22Uprava, nakon ove utakmice, u skladu sa ponašanjem određenih lica, treba da podnese prijavu Savezu i zahtjeva istragu, te nakon iste adekvatnu kaznu, za osobe koje nam prijete plačenim ubicama.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Kako bi se volio nalomiti ovog Husica to vam opisati ne mogu. Lik je iritantan do bola. Ofucana seljačina koja misli da parama sve može. Trebali smo se naguzit večeras,majku ti ****. Kad su nas lani uzeli tad je mogao sprdnju pravit sa okretanjem zastavice. Crkni sad keru seljacki !!!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nasi skandiraju uorava napolje i pjevaju mi smo tu i **** vam mame...
Jel moze pojasnjenje?
Jel moze pojasnjenje?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Imamkarbarum i 60 gostiju.