Stvarno prelijepa noć i otvorenje proljetne polusezone na najbolji mogući način. Lijepa posjeta, 6000 po mojoj procjeni. Igrom zadovoljan, prvih pola sata loše ali ovo je tek početak svega tako da trebamo i to uzeti u obzir.
Kovačević - Nista posebno danas, golove koje je primio ne idu njemu na dušu. Pored toga nije imao nekog posla.
Dupovac - Veoma dobar večeras, par finih intervencija i smirivanja lopte.
Šerbečić - Nema se šta pričati za ovog momka, šteta je što su velike šanse da ćemo ga gledati u bordo dresu još 10-ak kola.
Hodžić - Gol je popravio cjelokupno izdanje ali može to puno bolje. Nije mi jasno šta se desilo sa njim kod prvog gola?
Salčin - Svaka čast majstore. Na neprirodnoj poziciji ovako dobro odigrati kao da mu je 100ta utakmica u ligi
Miličević - U prvom poluvremenu veoma loš, poslije je to popravio i fino je izgledao.
Gavrić - Po meni najslabiji na terenu od svih večeras. Jako mi tromo mi izgleda.
Rahmanović - Odlična asistencija kod prvog gola, kod drugog je takođe bio zaslužan. Odlična partija!
Tatar - Fino odigrana utakmica, ali on može puno bolje. Dosta će mu značiti onaj postignuti pogodak.
Jukić - Momak ima šlifa definitivno. Brz je, dosta se trudio. S obzirom da je debi odlično.
Ahmetović - Ne znam da li ima potrebe išta pisati više za njega. Kakva doktorska partija i koliki trud i zalaganje
Hadžić - Šteta za priliku koju je propustio kad je šutao glavom, bilo bi odlično da je zabio ali nema veze.
Mustedanagić - Par finih poteza, vidi se da je momak školovan igrač i da posjeduje kvalitet.
Sušić - Nedovoljno vremena da se išta komentariše ali vidjelo se koliko njegov ulazak znači svima. Kad uđe u formu mislim da će biti strašan. Čestitke za go
Sve u svemu više sam nego zadovoljan. Ne želim da se komentarišem Azmira i njegove gluposti o kojima priča. Biće ovo još bolje kada Oremuš zamijeni Gavrića što će se desiti već u Banja Luci. Teška nas utakmica čeka, ali mislim da ćemo pobjediti i pokazati da smo za velike stvari!