FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 23 feb 2020, 00:47

skoJaa je napisao/la:
23 feb 2020, 00:14
Dobro se sjecam utakmice protiv Borca na Kosevu kada je sjever prvi put pjevao protiv Dine i kompanije, isto je bilo kakvi narkomani, saka jada i sl. Vrijeme ce pokazati sve.
Nikakve, ali nikakve dodirne tačke nemaju ta dva slučaja. Znamo svi šta se radilo za vrijeme prethodnog trojca, tako da.. Ako si već novinar, onda barem istraži.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 feb 2020, 00:52

Debilnih poteza ? Ljudi doveli kapitalca i minimum jos dva top pojačanja. Napravili takvu konkurenciju u ekipi da se dobro moras oznojit kako bi igrau pocetnu postavu. Doveli sasvim dobrog strucnjaka, taktičara i napravili dobru podlogu za novi uspjeh.

Mutnih radnji ? Vjerovatno se misli na famozne Seate. Svi veci klubovi u svijetu to rade ne vidim zasto i mi ne bi mogli, znaci ima se moze se. To ne treba da zanima ni mene niti bilo koga od nas. Sve dok dovode top pojačanja i dok izmiruju obaveze prema svima koji su ugovorom vezani za klub na bilo koji nacin i dok mi ovako rasturamo, sto se mene tiče i avione mogu igračima sa poklanjaju. A to ugradio se ovaj ugradio onaj, klasična Bošnjina teorija zavjere bez ikakvih dokaza.

Nekorektnog ponašanja ? Vjerovatno se misli na Husrefov otkaz. Tema prežvakana milion puta ali evo opet. Ako su ga ti isti ljudi ostavili poslije Atalante i Goska znaci da su direktno uticali na titulu, znali su sta rade i dali mu podrsku. Isti ti ljudi su ga sada smijenili jer su vjerovatno vidjeli da ne ide. Znali su sta rade prvi puta kada su ga ostavili. Vjerovatno znaju sada opet i zasto im se ne bi vjerovalo ? Samo budale i njegova bliza rodbina nisu vidjeli dokle je doveo ekipu sa svojim metodama rada.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 23 feb 2020, 00:57

ajdohordas je napisao/la:
23 feb 2020, 00:52
Debilnih poteza ? Ljudi doveli kapitalca i minimum jos dva top pojačanja. Napravili takvu konkurenciju u ekipi da se dobro moras oznojit kako bi igrau pocetnu postavu. Doveli sasvim dobrog strucnjaka, taktičara i napravili dobru podlogu za novi uspjeh.

Mutnih radnji ? Vjerovatno se misli na famozne Seate. Svi veci klubovi u svijetu to rade ne vidim zasto i mi ne bi mogli, znaci ima se moze se. To ne treba da zanima ni mene niti bilo koga od nas. Sve dok dovode top pojačanja i dok izmiruju obaveze prema svima koji su ugovorom vezani za klub na bilo koji nacin i dok mi ovako rasturamo, sto se mene tiče i avione mogu igračima sa poklanjaju. A to ugradio se ovaj ugradio onaj, klasična Bošnjina teorija zavjere bez ikakvih dokaza.

Nekorektnog ponašanja ? Vjerovatno se misli na Husrefov otkaz. Tema prežvakana milion puta ali evo opet. Ako su ga ti isti ljudi ostavili poslije Atalante i Goska znaci da su direktno uticali na titulu, znali su sta rade i dali mu podrsku. Isti ti ljudi su ga sada smijenili jer su vjerovatno vidjeli da ne ide. Znali su sta rade prvi puta kada su ga ostavili. Vjerovatno znaju sada opet i zasto im se ne bi vjerovalo ? Samo budale i njegova bliza rodbina nisu vidjeli dokle je doveo ekipu sa svojim metodama rada.
Kako se uplati ono za moju tv?
Mrsko mi ici BL
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 feb 2020, 00:58

Sve dok se titule i kupovi osvajaju, dovode kvalitetni igrači, pravi dobar marketing kluba, apsolutno me ne zanima jel kradu, imaju talove i druge mutne radnje. Sve dok sportski dio odgovara treba ih podržati. Ko god da je u upravi. Ostalo me ne interesuje.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 23 feb 2020, 01:03

Volio bih neko ko je više upoznat sa situacijom na sjeveru da napišu razlog njihovog tjeranja uprave?
Bordo bijeli za život cijeli!!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 feb 2020, 01:04

Boze sacuvaj... :thumbdown:

Kakav kompleksas trebas bit u zivotu da ovakve stvari pises... Jel te stid imalo ?

Ti stvarno ne znas uzivat u momentu, non stop naka ujedanja i provokacije, prozivanja.. virtualno ku*cenje i dokazivanje level pro...

Znas li ti uopste sa kim ratujes, koga vrijedjas ?

Neko te je pitao kako i sta da misli, za sta da se bori ?

Ti si neko vrijedan 100%... za izbjegavanje, ignorisanje... ;)

PS Tjeraju upravu zbog nekorekntog ponasanja, mutnih radnji, debilnih poteza... ukratko.
I ja kažem, bože sačuvaj takvih navijača.

Kompleksaš kao ja moraš biti. Nije me stid, ne vidim što bi me bilo.

Ja večeras uživao pravo i sada uživam. Jeste ujedanje takvih likova kao što si ti, koji laže čim zine, koji ne zna ništa drugo nego srrati jedno te isto i koji jedva čeka i najmanju priliku da serucka.

Ne ratujem ni s kim, nije '92. Pišem o balavurdiji, čast korektnim momcima koji se na prste mogu nabrojati. Vrijeđam ovu prvu grupu, pomenutu dva pasusa iznad.

Ovo pitanje prevedi.

Vrijedan jesam, životno mislim. Izbjegavaj i ignoriši onda, niko ti nije rekao da repliciraš.

Aha to.. Pa što niste rekli, upakovali bi oni Husrefu bajaderu uz cvijeće i jedan parfem. Ovo ostalo je sve netačno i lažno, tako da.. Vas boli jedino Husref i njegov otkaz, ništa vas drugo ne boli, niti vam smeta. Da nije bilo slučaja 'Husref', sve bi bilo med i mlijeko. Ovako se satraste da odbranite neodbranjivo.

Nadam se da sam ti otklonio nedoumice. Potajno se nadam, jer znam da ćeš opet isto napisati, jer si paglu i tjeraš vodu na svojim mlin.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 feb 2020, 01:05

Da nam cestitam svima na pobjedi.

Par kratkih osvrtaja:
- do izjednacenja totalno pogubiti posle se opustili i poceli smo igrati kako trebamo
- crveni Badjiju opravdan. Em je isao jako u onaj start (cak bi za onaj start trebao dobiti crveni jer je stvarno opasan bio), pa nakon par sekundi davljenje protivnika sto je takodje za direktan crveni. Znaci momak napravio u 5 sekundi 2 situacije za crveni karton.
- 2 nas gol je faul Rahmanovica, ali kad smo im uvalili posle jos 4 gola, sigurno bi ih dobili i bez tog "guranja", ne znam sto ostali pjene toliko oko te situacije
- ostalo je sve bilo regularno

U Banja Luku po 3 boda, ali ne bi bio ni bod slab obzirom, da ce se vjerovatno ponoviti Siroki i kup od prije par mjeseci.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 23 feb 2020, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 feb 2020, 01:07

RajaBa1983 je napisao/la:
23 feb 2020, 00:57

Kako se uplati ono za moju tv?
Mrsko mi ici BL
Za korištenje Moja Web TV usluge dovoljno je da imate pristup internetu.

Aktivacija usluge je besplatna.

Ako ste korisnik BH Telecom interneta aktivaciju možete izvršiti nakon logovanja na BH Telecom portalu, koristeći vaš username i password prema uputstvu koje je dostupno ovdje.

Ako ste korisnik interneta bilo kojeg drugog operatera aktivaciju možete izvršiti prema uputstvu koje je dostupno ovdje.

Moja Web TV je moguće koristiti u slučaju pristupa internetu putem fiksne mreže BH Telecoma.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 feb 2020, 01:09

Gledam snimak tekme i Serbecic kod 3 situacije pravo lose postavljen i lose reaguje
Prva gol tuzle , druga priliga Badzija gdje je on bio zaduzen za njeg , garavi mu bjezi i na 5 metara ostaje sam , trece situacija gdje izlazi na Arezinu i na arezinin laznjak ispada ko levat

Mora se poboljsat igra u odbrani, iskreno skripi poprilicno, ofanzivno i u vezi smo strasni al uci ce ti nekad frljoka zbog lose odbrane a neces moci da se vratis u tekmu ko veceras
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 feb 2020, 01:10

Stroj1946 je napisao/la:
23 feb 2020, 00:58
Sve dok se titule i kupovi osvajaju, dovode kvalitetni igrači, pravi dobar marketing kluba, apsolutno me ne zanima jel kradu, imaju talove i druge mutne radnje. Sve dok sportski dio odgovara treba ih podržati. Ko god da je u upravi. Ostalo me ne interesuje.
Tako je i to je sva priča i filozofija. :clap:

A sve ovo rekla kazala seati husref itd mačku o rep okačit.
Ljudi rade extra a čini mi se da nikada veći pritisak nije bio nego sada poslije duple krune.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2020, 01:11

Benjolos je napisao/la:
23 feb 2020, 01:03
Volio bih neko ko je više upoznat sa situacijom na sjeveru da napišu razlog njihovog tjeranja uprave?
Kad ih to pitas napisu : vrijeme će pokazati...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2020, 01:13

A sad, hebo forum, odoh jos jednom da uzivam u deranju sisojine prcije.
Mislim da Def prelazim na zapad. Odlican pogled i nema nekih orangutana.... (na zapadu ja najveci bio :D)

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 feb 2020, 01:14

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 01:11
Benjolos je napisao/la:
Ocigledno je razlog sto su krenuli ko bekani grlom u jagode na onaj protest pa sad ganjaju neki inat i “ princip”, a sve de moglo rijesit puno normalnijim putem da je 10-15 Hz doslo u Klub na sastanak sa Upravom
A i ovako 50% sjevera pjeva kontra uprave drugih 50% ne, nek se zaredaju jos 2-3 pobjede i izdvojis na tabeli i to prvo 50% ce prestat tjerat Upravu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 23 feb 2020, 01:17

Benjolos je napisao/la:
Pravac na sjever pa se raspitaj. Ovdje ti ne vrijedi odgovarati, lupam evo ja ti navedem par stvari, ti ces mi odgovoriti, neko ce se nadovezati, krene rasprava i eto ti 7 stranica svadje. Poslije jos 2-3 stranice o tome kako je forum postao krs jer se samo svadjaju oko gluposti.
NEMA NAZAD

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 feb 2020, 01:17

Tek sad vidim, da Željo u Bijeljini, nije imao šut u okvir gola :rol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2020, 01:19

Inijesta je napisao/la:
23 feb 2020, 01:14
Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 01:11
Benjolos je napisao/la:
Ocigledno je razlog sto su krenuli ko bekani grlom u jagode na onaj protest pa sad ganjaju neki inat i “ princip”, a sve de moglo rijesit puno normalnijim putem da je 10-15 Hz doslo u Klub na sastanak sa Upravom
A i ovako 50% sjevera pjeva kontra uprave drugih 50% ne, nek se zaredaju jos 2-3 pobjede i izdvojis na tabeli i to prvo 50% ce prestat tjerat Upravu
Vjeruj da nece. Previse Se duboko otišlo. Ide ovo malo dalje, ali je problem sto ce tribina ispast ati. Vjeruj ni klub, ni rez, nego tribina. Ja ponavljam, puno veci je problem sto od 6000 ljudi njih 400 500 je na sjeveru, tj manje od 10%. Znaci nesto nije ok.
Nekada je sjever bio bar 30% a nerijetko i 40-50% brojke.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 23 feb 2020, 01:20

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2020, 01:13
A sad, hebo forum, odoh jos jednom da uzivam u deranju sisojine prcije.
Mislim da Def prelazim na zapad. Odlican pogled i nema nekih orangutana.... (na zapadu ja najveci bio :D)
Zapad gospodska tribina vazda bio, dobrodošao medju pravu raju. :kafa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2020, 01:20

holyman je napisao/la:
23 feb 2020, 01:17
Benjolos je napisao/la:
Pravac na sjever pa se raspitaj. Ovdje ti ne vrijedi odgovarati, lupam evo ja ti navedem par stvari, ti ces mi odgovoriti, neko ce se nadovezati, krene rasprava i eto ti 7 stranica svadje. Poslije jos 2-3 stranice o tome kako je forum postao krs jer se samo svadjaju oko gluposti.
Nije ovo stvar tribine i navijanja vec kluba i navijaca sa svih tribina. I ta prica dođi na sjever dođi u Udruzenje... Pa ovdje u jeku protesta svakome ko je slovo napisao u odbranu uprave stizale prijetnje i pozivi neki..... Nismo djeca.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 feb 2020, 01:21

Tvoje vidjenje...
Ne osporavam nista, nit te ponizavam nekim nazivima poput "budala", "glupan", "balavac", "narkoman" itd... Ne mislim da sam "namazaniji" il nesto pametniji zbog mog misljenja.. isti smo potpuno.. samo razlicito vidimo.. :)

Uopste se ne moras slozit samnom, to nije nikakav problem..
Ispostujem ja tebe i ti mene i zajedno podrzimo nase Sarajevo do titule ako Bog da..
Jednostavno, nema potrebe za dizanjem i spustanjem, postovanje mora postojat izmedju nas..

PS Oni (uprava) su jos uvijek tu i jos uvijek mogu popravit dosta stvari, ako vide ljudi da se situacija popravlja i da se trude niko im "a" nece rec.. ;)

Sa ovakim utakmicama su na dobrom putu. ;)
Strasan debi Vinka.. :thumbup: :ljepota:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 23 feb 2020, 01:22

Historicar dobre volje i smije se :tokralju:
Ode spavati nesmijem biti budan vise ni sekunde
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Hamagara, nedimmmm1337, Proximic, skoJaa i 62 gosta.