Dajte snimak onoga ako ima gdje molim vas, oplakao sam
Prses je pravo dobar igrac, bar sudeci po ovoj danas utakmici i bit ce vam odlicno pojacanje.
Dajte snimak onoga ako ima gdje molim vas, oplakao sam
Onaj frajer je prvi pogodio krov na nasem stadionu
Necu sad da ih imenujem. Sljedeci put. Siguran sam da ovo citaju i oni koji trebaju, vidjet cemo da li ce ikakvog efekta imati moj post. Bolje da ih klub malo prevaspita nego ulica. Ne treba posebna pamet da shvate sta im je bolja opcija. Sakriti se ne mogu, nisu svjesni da smo tu svuda oko njih.fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 feb 2020, 23:59Slobodno napiši koji su igrači, meni lično ne smeta da se prozove svaki do jednog, vrijeme je valjda ako im klub sve daje da i oni odustanu od uličarskog načina žStone Island je napisao/la: ↑22 feb 2020, 23:54Ne slave se pobjede uz koktele i cigaretine na zapadnoj obali. Nema smisla. I tome treba stati u kraj.
Pa ne bih bas rekao da to ne rade kontinuirano. Nije bas ni lijepa praksa paliti jednu na drugu, napiti se ko tena i ponasati se kao pusten s lanca. Meni to nije opustanje kakvo prilici sportistima. Klub jos uvijek nije privatna imovina. Mislim da su ipak duzni se ponasati onako kako od njih ocekuje malo sira masa. Svako ko barem jednom kupi kartu je jedan od onih koji im je omogucio da im sada u martu redovno bude isplaceno ono sto ih sljeduje. Svi smo dio ovoga. I snose odgovornost prema svima, prema ljudima u klubu, prema svojim kolegama i svakom navijacu.SaMoVelez je napisao/la: ↑23 feb 2020, 10:01Zar uvjek moramo sebi davati nekakve uloge koje nam ne pripadaju. Zašto uopšte spominjati nečiji privatni život na javnom forumu čak i ako je taj neko igrač Veleža. Znači svugdje u svijetu je to uobičajena praksa da igrači , pogotovo nakon dobrog rezultata malo izađu i opuste se. Belaj je kad se to radi kontinuirano iz dana u dan i to onda počne uticati na igre našeg tima. Nemojte molim vas raspravljati o nečemu, čemu nema smisla.
Znači postoji neko ko brine i o tim stvarima u klubu a nema šanse da bi iko mogao sakriti devijantno ponašanja u maloj sredini kakav je i Mostar. Imali smo najmanje 2 slučaja u zadnje vrijeme i oba su na vrijeme detektovana i sanirana. Svi znamo o kojim igračima je rječ i ne želim pisati o imenima.
U ovim vremenima imamo mnogo razloga za zadovoljstvo, iz aviona se vidi taj napredak kluba u cjelini, u rukama smo pouzdanih i odgovornih ljudi, zar treba da se zanimamo ičim drugim osim podrškom klubu. Spremamo se za petak i jedan dobar nastup u Tuzli i nadam se nastavku serije dobrih rezultata. realno je nakon svega gore dobar i x ali isto tako nikakvo čudo ne bilo i da ih dobijemo.
FV
Niko nece olako otici iz Veleža. Ne brini. Proslo je to vrijeme. Ovo je borba za ideale. Ne bih ovdje o tome pisao. Nije korektno.Stone Island je napisao/la: ↑23 feb 2020, 11:39Pa ne bih bas rekao da to ne rade kontinuirano. Nije bas ni lijepa praksa paliti jednu na drugu, napiti se ko tena i ponasati se kao pusten s lanca. Meni to nije opustanje kakvo prilici sportistima. Klub jos uvijek nije privatna imovina. Mislim da su ipak duzni se ponasati onako kako od njih ocekuje malo sira masa. Svako ko barem jednom kupi kartu je jedan od onih koji im je omogucio da im sada u martu redovno bude isplaceno ono sto ih sljeduje. Svi smo dio ovoga. I snose odgovornost prema svima, prema ljudima u klubu, prema svojim kolegama i svakom navijacu.SaMoVelez je napisao/la: ↑23 feb 2020, 10:01Zar uvjek moramo sebi davati nekakve uloge koje nam ne pripadaju. Zašto uopšte spominjati nečiji privatni život na javnom forumu čak i ako je taj neko igrač Veleža. Znači svugdje u svijetu je to uobičajena praksa da igrači , pogotovo nakon dobrog rezultata malo izađu i opuste se. Belaj je kad se to radi kontinuirano iz dana u dan i to onda počne uticati na igre našeg tima. Nemojte molim vas raspravljati o nečemu, čemu nema smisla.
Znači postoji neko ko brine i o tim stvarima u klubu a nema šanse da bi iko mogao sakriti devijantno ponašanja u maloj sredini kakav je i Mostar. Imali smo najmanje 2 slučaja u zadnje vrijeme i oba su na vrijeme detektovana i sanirana. Svi znamo o kojim igračima je rječ i ne želim pisati o imenima.
U ovim vremenima imamo mnogo razloga za zadovoljstvo, iz aviona se vidi taj napredak kluba u cjelini, u rukama smo pouzdanih i odgovornih ljudi, zar treba da se zanimamo ičim drugim osim podrškom klubu. Spremamo se za petak i jedan dobar nastup u Tuzli i nadam se nastavku serije dobrih rezultata. realno je nakon svega gore dobar i x ali isto tako nikakvo čudo ne bilo i da ih dobijemo.
FV
Sto se tice situacije u klubu, daleko smo od onoga sto smo bili prije 6,7 godina ali isto tako smo daleko i od onoga necega idealnog. Jos dosta toga se da popraviti i dovesti u red, na dobrom smo putu. I treba imati u glavi da se sve jos uvijek moze urusiti preko noci. Samo jedan covjek neka ode. Zato bolje da se ne igramo sa njegovim zivcima jer sljedecih 50 godina necemo sigurno naci nekoga kao sto je on. I Celik ima stadion, reflektore... pa gledajte gdje je sada. Dug je jos put pred nama ljudi, ovo je jos uvijek proces. Jos uvijek ima propusta. Nismo Bayern.
Sedmo mjesto je ono s cim smo zadovoljni jer smo se tek vratili, nije ono cemu tezimo ubuduce. Nema opustanja.
Vjeruj mi da razmisljas kao i ja. Definitivno nas napredak i nas put zavise od jednog covjeka. Da on ode vrlo brzo bi kola krenula nizbrdo. Sto je on nama to je konama ADZ. U tome je razlika izmedju nas i njih.Stone Island je napisao/la: ↑23 feb 2020, 11:39Pa ne bih bas rekao da to ne rade kontinuirano. Nije bas ni lijepa praksa paliti jednu na drugu, napiti se ko tena i ponasati se kao pusten s lanca. Meni to nije opustanje kakvo prilici sportistima. Klub jos uvijek nije privatna imovina. Mislim da su ipak duzni se ponasati onako kako od njih ocekuje malo sira masa. Svako ko barem jednom kupi kartu je jedan od onih koji im je omogucio da im sada u martu redovno bude isplaceno ono sto ih sljeduje. Svi smo dio ovoga. I snose odgovornost prema svima, prema ljudima u klubu, prema svojim kolegama i svakom navijacu.SaMoVelez je napisao/la: ↑23 feb 2020, 10:01Zar uvjek moramo sebi davati nekakve uloge koje nam ne pripadaju. Zašto uopšte spominjati nečiji privatni život na javnom forumu čak i ako je taj neko igrač Veleža. Znači svugdje u svijetu je to uobičajena praksa da igrači , pogotovo nakon dobrog rezultata malo izađu i opuste se. Belaj je kad se to radi kontinuirano iz dana u dan i to onda počne uticati na igre našeg tima. Nemojte molim vas raspravljati o nečemu, čemu nema smisla.
FV
Sto se tice situacije u klubu, daleko smo od onoga sto smo bili prije 6,7 godina ali isto tako smo daleko i od onoga necega idealnog. Jos dosta toga se da popraviti i dovesti u red, na dobrom smo putu. I treba imati u glavi da se sve jos uvijek moze urusiti preko noci. Samo jedan covjek neka ode. Zato bolje da se ne igramo sa njegovim zivcima jer sljedecih 50 godina necemo sigurno naci nekoga kao sto je on. I Celik ima stadion, reflektore... pa gledajte gdje je sada. Dug je jos put pred nama ljudi, ovo je jos uvijek proces. Jos uvijek ima propusta. Nismo Bayern.
Sedmo mjesto je ono s cim smo zadovoljni jer smo se tek vratili, nije ono cemu tezimo ubuduce. Nema opustanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.