Danas sam se uvjerio u ono da je nasa ekipa prepuna izvrsnih tehnicara i igraca sa jakom pas igrom, jer danas je Zvijezda tako bespomocno izgledala a mi igrali na 35% snage. Ne mogu da ne pohvalim tu pas igru, pa poslije i pritisak kojeg i nismo toliko forsirali jer danas ih nisi trebao uopste pritisnuti vec si ih trebao samo sacekati da dodju na nasu polovicu terena i to je to.
Zvijezda je prezaljena izgleda, uopste nemaju igraca koji moze dati gol, koji moze ugroziti protivnika pa čak čini mi se nemoguće da oni bilo koga više pobjede ali dobro, sa njima sam bio najmanje upoznat jer je klub sa veoma malo informacija a i dosta igrača je nepoznanica.
Po meni rutinska pobjeda iako je najteže te baš odraditi, i sada kada skontam pobjedu nam je donijela ta ofanziva i taj nalet koji imamo sa ostrim centarsutevima i preciznom pas igrom.
Pršeš veliki plus u igri pravi je box to box igrač, dobar pas, prespreman je i plus tačno radi ono što se traži od njega, sve pohvale. Dario lavovski i fajterski nadoknadi ono što nema u igri, sve pohvale za ono malo vremena. Radovac, mislim da ga je povreda malo poremetila ali ima u njemu života još mislim da će i on ubrzo krenuti davati dobre partije.
Sve u svemu rutinski, i neka je lopta krenula sa centra nakon ove duge pauze, stvarno treba uraditi nesto da se skrati pauza, na bilo koji mogući način.
Red Army