RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 22 feb 2020, 22:56

emil02in je napisao/la:
22 feb 2020, 19:17
Mostarwolf1981 je napisao/la:
22 feb 2020, 19:14
Meni je pobjeda dana bio promasaj onog lika na poluvremenu, nagradna igra. 3vs1 idu, razmjenjuju pasove ko MSN u barci birvaktile , bogdanovic bi je pustio kako god da je isla, kad je nabi' preko gola :rol: :rol:
Kaze lik iza mene ja bih za svaki slucaj dao golmanu 50 maraka . :rol: Fajicu je pokazao zuti koga su upisali ne znam.
a sto je frajer zapuca nebu pod hahaha :tokralju: ,ono nisam vidio jos od ere Medjedovica kad bi mu lopta otisla preko noge pa bi je zapucao bukvalno u oblake :urnebes: :urnebes:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 22 feb 2020, 23:01

rodjak je napisao/la:
22 feb 2020, 22:56
emil02in je napisao/la:
Meni je pobjeda dana bio promasaj onog lika na poluvremenu, nagradna igra. 3vs1 idu, razmjenjuju pasove ko MSN u barci birvaktile , bogdanovic bi je pustio kako god da je isla, kad je nabi' preko gola :rol: :rol:
Kaze lik iza mene ja bih za svaki slucaj dao golmanu 50 maraka . :rol: Fajicu je pokazao zuti koga su upisali ne znam.
a sto je frajer zapuca nebu pod hahaha :tokralju: ,ono nisam vidio jos od ere Medjedovica kad bi mu lopta otisla preko noge pa bi je zapucao bukvalno u oblake :urnebes: :urnebes:
Bar je nasmijao raju na tribinama...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 feb 2020, 23:03

Sigurno se kasnije pravdo ma brato busen me sjebo :mrgreen:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 22 feb 2020, 23:20

Edo kritican 3,4 puta u primanju lopte ko bavlan i izbor dodavanja i zavrsni pas katastrofalan, po meni najlošiji danas.
Od ostalih bi izdvoji pršeša i desnu stranu koja je uigrana,odbrana na nivou , bobić ni vino ni voda.Od izmjena dario fantastičan za malo vremena što je igrao.
MUSVDG

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 22 feb 2020, 23:47

Danas sam se uvjerio u ono da je nasa ekipa prepuna izvrsnih tehnicara i igraca sa jakom pas igrom, jer danas je Zvijezda tako bespomocno izgledala a mi igrali na 35% snage. Ne mogu da ne pohvalim tu pas igru, pa poslije i pritisak kojeg i nismo toliko forsirali jer danas ih nisi trebao uopste pritisnuti vec si ih trebao samo sacekati da dodju na nasu polovicu terena i to je to.

Zvijezda je prezaljena izgleda, uopste nemaju igraca koji moze dati gol, koji moze ugroziti protivnika pa čak čini mi se nemoguće da oni bilo koga više pobjede ali dobro, sa njima sam bio najmanje upoznat jer je klub sa veoma malo informacija a i dosta igrača je nepoznanica.

Po meni rutinska pobjeda iako je najteže te baš odraditi, i sada kada skontam pobjedu nam je donijela ta ofanziva i taj nalet koji imamo sa ostrim centarsutevima i preciznom pas igrom.

Pršeš veliki plus u igri pravi je box to box igrač, dobar pas, prespreman je i plus tačno radi ono što se traži od njega, sve pohvale. Dario lavovski i fajterski nadoknadi ono što nema u igri, sve pohvale za ono malo vremena. Radovac, mislim da ga je povreda malo poremetila ali ima u njemu života još mislim da će i on ubrzo krenuti davati dobre partije.

Sve u svemu rutinski, i neka je lopta krenula sa centra nakon ove duge pauze, stvarno treba uraditi nesto da se skrati pauza, na bilo koji mogući način.

Red Army :ljepota: :tokralju:
Ti si naša ljubav jedina!

Mostarskisjever
Kontakt:

Post Postao/la Mostarskisjever » 22 feb 2020, 23:52

Tracy1 je napisao/la:
22 feb 2020, 23:20
Edo kritican 3,4 puta u primanju lopte ko bavlan i izbor dodavanja i zavrsni pas katastrofalan, po meni najlošiji danas.
Od ostalih bi izdvoji pršeša i desnu stranu koja je uigrana,odbrana na nivou , bobić ni vino ni voda.Od izmjena dario fantastičan za malo vremena što je igrao.
Citam sve al niko da spomene Hareta. Mislim da nam je on najvece "pojacanje" u zimskom prelaznom roku. Pred kraj je malo izgorio i visio mu je crveni sto je Fedja vidio i na vrijeme ga zamjenio. Samo mi nije jasan malo onaj izlazak nakon izmjene..

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 22 feb 2020, 23:54

Ne slave se pobjede uz koktele i cigaretine na zapadnoj obali. Nema smisla. I tome treba stati u kraj.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 22 feb 2020, 23:56

Mostarskisjever je napisao/la:
22 feb 2020, 23:52
Tracy1 je napisao/la:
Citam sve al niko da spomene Hareta. Mislim da nam je on najvece "pojacanje" u zimskom prelaznom roku. Pred kraj je malo izgorio i visio mu je crveni sto je Fedja vidio i na vrijeme ga zamjenio. Samo mi nije jasan malo onaj izlazak nakon izmjene..
Sada je pravilo izaci kod najblize uzduzne linije ili poprecne, zato je Hare danas usao. Prije se kod sudija svaka izmjena vrsila otprilike cca 30sec i onda sudija sabere izmjene i doda na to ulazak doktora i dobijes sudijski nadoknadu.
Danas ne postoji to cca30 sec vec je smanjeno, kako ne bi utakmica odlazila u 5,6 min nadoknade ukoliko nema potrebe za tim. A Hare otisao u svlacionicu, i vratio se poslije da proslavi sa navijacima.

Tako kad izadje ovaj na najblizoj liniji onaj moze odmah da udje.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 22 feb 2020, 23:59

Stone Island je napisao/la:
22 feb 2020, 23:54
Ne slave se pobjede uz koktele i cigaretine na zapadnoj obali. Nema smisla. I tome treba stati u kraj.
Slobodno napiši koji su igrači, meni lično ne smeta da se prozove svaki do jednog, vrijeme je valjda ako im klub sve daje da i oni odustanu od uličarskog načina života.

Mostarskisjever
Kontakt:

Post Postao/la Mostarskisjever » 22 feb 2020, 23:59

fudbalfudbal je napisao/la:
22 feb 2020, 23:56
Mostarskisjever je napisao/la:
22 feb 2020, 23:52
Tracy1 je napisao/la:
Sada je pravilo izaci kod najblize uzduzne linije ili poprecne, zato je Hare danas usao. Prije se kod sudija svaka izmjena vrsila otprilike cca 30sec i onda sudija sabere izmjene i doda na to ulazak doktora i dobijes sudijski nadoknadu.
Danas ne postoji to cca30 sec vec je smanjeno, kako ne bi utakmica odlazila u 5,6 min nadoknade ukoliko nema potrebe za tim. A Hare otisao u svlacionicu, i vratio se poslije da proslavi sa navijacima.

Tako kad izadje ovaj na najblizoj liniji onaj moze odmah da udje.
Hvala brato.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 23 feb 2020, 00:00

rodjak je napisao/la:
emil02in je napisao/la:
Ima li negdje snimak slucajno,zna li iko?😂😂
lezVe do bagro

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 feb 2020, 01:00

dzelllo je napisao/la:
23 feb 2020, 00:00
rodjak je napisao/la:
emil02in je napisao/la:

Dajte snimak onoga ako ima gdje molim vas, oplakao sam :urnebes: :urnebes:

Prses je pravo dobar igrac, bar sudeci po ovoj danas utakmici i bit ce vam odlicno pojacanje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 23 feb 2020, 01:18

harden je napisao/la:
23 feb 2020, 01:00
dzelllo je napisao/la:
23 feb 2020, 00:00
rodjak je napisao/la:

Dajte snimak onoga ako ima gdje molim vas, oplakao sam :urnebes: :urnebes:

Prses je pravo dobar igrac, bar sudeci po ovoj danas utakmici i bit ce vam odlicno pojacanje.
Onaj frajer je prvi pogodio krov na nasem stadionu :rol: :urnebes:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 23 feb 2020, 02:56

fudbalfudbal je napisao/la:
22 feb 2020, 23:59
Stone Island je napisao/la:
22 feb 2020, 23:54
Slobodno napiši koji su igrači, meni lično ne smeta da se prozove svaki do jednog, vrijeme je valjda ako im klub sve daje da i oni odustanu od uličarskog načina ž
Necu sad da ih imenujem. Sljedeci put. Siguran sam da ovo citaju i oni koji trebaju, vidjet cemo da li ce ikakvog efekta imati moj post. Bolje da ih klub malo prevaspita nego ulica. Ne treba posebna pamet da shvate sta im je bolja opcija. Sakriti se ne mogu, nisu svjesni da smo tu svuda oko njih.

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 23 feb 2020, 10:01

Zar uvjek moramo sebi davati nekakve uloge koje nam ne pripadaju. Zašto uopšte spominjati nečiji privatni život na javnom forumu čak i ako je taj neko igrač Veleža. Znači svugdje u svijetu je to uobičajena praksa da igrači , pogotovo nakon dobrog rezultata malo izađu i opuste se. Belaj je kad se to radi kontinuirano iz dana u dan i to onda počne uticati na igre našeg tima. Nemojte molim vas raspravljati o nečemu, čemu nema smisla.
Znači postoji neko ko brine i o tim stvarima u klubu a nema šanse da bi iko mogao sakriti devijantno ponašanja u maloj sredini kakav je i Mostar. Imali smo najmanje 2 slučaja u zadnje vrijeme i oba su na vrijeme detektovana i sanirana. Svi znamo o kojim igračima je rječ i ne želim pisati o imenima.
U ovim vremenima imamo mnogo razloga za zadovoljstvo, iz aviona se vidi taj napredak kluba u cjelini, u rukama smo pouzdanih i odgovornih ljudi, zar treba da se zanimamo ičim drugim osim podrškom klubu. Spremamo se za petak i jedan dobar nastup u Tuzli i nadam se nastavku serije dobrih rezultata. realno je nakon svega gore dobar i x ali isto tako nikakvo čudo ne bilo i da ih dobijemo.
FV
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 23 feb 2020, 10:04

Samo kakav idiot i fudbalska neznalica moraš biti da termin prvenstvene utakmice staviš u petak u 14:30h. Gadi mi se onaj smiješni lopovski kvaziklub, samo ne znam zašto naši nisu tražili promjenu termina.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 23 feb 2020, 11:21

Niko ne igra petkom osim nas.(Veleža) i to u gostima. Pa nismo je.bena bundesliga. Čak i oni igraju navečer petkom. Naje.bem im se majke.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 23 feb 2020, 11:39

SaMoVelez je napisao/la:
23 feb 2020, 10:01
Zar uvjek moramo sebi davati nekakve uloge koje nam ne pripadaju. Zašto uopšte spominjati nečiji privatni život na javnom forumu čak i ako je taj neko igrač Veleža. Znači svugdje u svijetu je to uobičajena praksa da igrači , pogotovo nakon dobrog rezultata malo izađu i opuste se. Belaj je kad se to radi kontinuirano iz dana u dan i to onda počne uticati na igre našeg tima. Nemojte molim vas raspravljati o nečemu, čemu nema smisla.
Znači postoji neko ko brine i o tim stvarima u klubu a nema šanse da bi iko mogao sakriti devijantno ponašanja u maloj sredini kakav je i Mostar. Imali smo najmanje 2 slučaja u zadnje vrijeme i oba su na vrijeme detektovana i sanirana. Svi znamo o kojim igračima je rječ i ne želim pisati o imenima.
U ovim vremenima imamo mnogo razloga za zadovoljstvo, iz aviona se vidi taj napredak kluba u cjelini, u rukama smo pouzdanih i odgovornih ljudi, zar treba da se zanimamo ičim drugim osim podrškom klubu. Spremamo se za petak i jedan dobar nastup u Tuzli i nadam se nastavku serije dobrih rezultata. realno je nakon svega gore dobar i x ali isto tako nikakvo čudo ne bilo i da ih dobijemo.
FV
Pa ne bih bas rekao da to ne rade kontinuirano. Nije bas ni lijepa praksa paliti jednu na drugu, napiti se ko tena i ponasati se kao pusten s lanca. Meni to nije opustanje kakvo prilici sportistima. Klub jos uvijek nije privatna imovina. Mislim da su ipak duzni se ponasati onako kako od njih ocekuje malo sira masa. Svako ko barem jednom kupi kartu je jedan od onih koji im je omogucio da im sada u martu redovno bude isplaceno ono sto ih sljeduje. Svi smo dio ovoga. I snose odgovornost prema svima, prema ljudima u klubu, prema svojim kolegama i svakom navijacu.

Sto se tice situacije u klubu, daleko smo od onoga sto smo bili prije 6,7 godina ali isto tako smo daleko i od onoga necega idealnog. Jos dosta toga se da popraviti i dovesti u red, na dobrom smo putu. I treba imati u glavi da se sve jos uvijek moze urusiti preko noci. Samo jedan covjek neka ode. Zato bolje da se ne igramo sa njegovim zivcima jer sljedecih 50 godina necemo sigurno naci nekoga kao sto je on. I Celik ima stadion, reflektore... pa gledajte gdje je sada. Dug je jos put pred nama ljudi, ovo je jos uvijek proces. Jos uvijek ima propusta. Nismo Bayern.

Sedmo mjesto je ono s cim smo zadovoljni jer smo se tek vratili, nije ono cemu tezimo ubuduce. Nema opustanja.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 23 feb 2020, 11:52

Licno ne odobravam takve postupke igraca kada izadju u grad, ali moramo shvatit da je ovo realno kukuruz liga , i Bog dig'o ruke od nas i sad da ja njima zamjeram sto puse , piju ? Njihov zivot nek rade sa njim sta hoce,svjesni su svega i ko zna koliko ce se zadrzati u nasem klubu, ali je svugdje ista situacija. Bili oni dobri ili losi , drzali se dalje od alkohola ili ne , opet ce nakon pogresnog dodavanja sa tribine dobit hiljadu psovki, a nakon dobrog poteza ili zabijenog gola bit proglaseni igracinom,doktorom fudbala itd. Iskreno meni je najbitnije ono sto vidim na terenu,a zaboli me neka stvar sto ce on navecer popit koju,nek kvalitetno odradjuje treninge i utakmice pa neka radi sta hoce.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 23 feb 2020, 12:01

Ne zna ni Hasanovic koliko dnevno popusi, ali ako ce svi gristi na terenu 90 min kao on, onda nemam nista protiv, samo nek ne utice na zalaganje i rezultate.
Forzza Velez

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.