Ne znam što je onome kome si se obratio smješno, ali meni je smješno što bi se svi vi koji bolujete od paranoidne šizofrenije (dakle antiJuventini) propeli na vaše zadnje papke i arlaukali uz gusle kako se radi o ugroženosti od strane belosvetskih Juve-razbojnika i uroti epskih razmjera (valjda po uzoru na vašu trofaznu braću po bolesti). Eto, to je meni smješno.
Vidiš, smješno je i to što se penal za SPAL doživljava zdravo za gotovo, a ne dao bog da se isti takav dosudi za Juventus. I to od koga najčešće to dolazi, tj. kod koga je gorespomenuta šizofrenija u alarmantno visokoj, nepopravljivoj fazi - kod navijača intera.. Najodvratniji kanalizacijski smrad je najluksuzniji parfem u odnosu na moral i mentalni sklop dotičnih.. Ono kad su kao osvojili 5 scudetta u nizu jedan im je poklonjen za zelenim stolom, iduća tri su imali nevjerovatne sudačke pogurance da to fudbalski svijet ne pamti (bili zaštićeniji nego dinamo za vrijeme svinje tuđmana), i onaj zadnji, kao peti, jedva, nategnuto im se može priznati da su ga osvojili zasluženo, ali i tu ima o-ho-ho manevra za diskutovanje. I pazi sad, takva gowna se usude Juventusu prići i do najmanjeg nožnog prsta po pitanju sudačkih odluka, odgode utakmica itd..
Nisu daleko ni ovi iz milana.. 8 scudetta u nizu, Juventus vas šprica više nego što se Jennu Jameson špricalo kroz njenu zavidno dugu karijeru, savršeno je jasno da su se stvorili kompleksi i frustracije koji su na kraju rezultirali već spomenutom mentalnom bolešću.. Ali.. Meni to nije nimalo mrsko, au contraire, uživam u vašoj patnji.. Do te mjere da čak i crknete od muke, ja ne bih ni trepnuo..
EDIT - I eh da, umalo zaboravih da podsjetim kako su bezstidno pokrali Barcu u polufinalu kad su ukrali Ligu prvaka, evo clip pa uživajte: