Koja logika Buffona

Juventusu svirano 8 penala, Interu samo 7 .
Pametnom dosta!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ne znam što je onome kome si se obratio smješno, ali meni je smješno što bi se svi vi koji bolujete od paranoidne šizofrenije (dakle antiJuventini) propeli na vaše zadnje papke i arlaukali uz gusle kako se radi o ugroženosti od strane belosvetskih Juve-razbojnika i uroti epskih razmjera (valjda po uzoru na vašu trofaznu braću po bolesti). Eto, to je meni smješno.
Moglo je to i danas
Tako je i po meni trebalo. Sinoc nije problem da navijaci Milana idu u Firencu, a danas vec ovoliko utakmica odgodjeno i evo sad citam da se skole zatvaraju od sutra.
Lazzari je dobar igrač ali bio bi još bolji da popravi centaršut, jer mu treba 10 prilika da jednom dobro ubaci i to se baš primjeti.
zavrsni pas/centarsut mu jeste upitan, al nije niti marusic nista bolji, pri tome je lazzari prodorniji igrac, a i bolji je defanzivno... jedino u cemu je marusic bolji, jeste to da je opasniji po gol protivnika... generalno, lazzari je bolji igrac, a lazio bi bio jaca ekipa da na lijevoj strani ima neko bolji od lulica i tu nam treba pojacanje na ljeto, kao i na jos nekim pozicijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.