Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kakve lige, zlatna lopta za 2020 godinu

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Golazo Cassate, **** vas Ciro
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
cataldiiiiiiiii bravo maliiiiii
velika pobjeda za lazio, genoa u posljednjih pet tekmi izgleda kao druga ekipa, dva remija i dvije pobjede prije danasnje tekme, a danas su odigrali jako dobru tekmu, jako borbeno i kvalitetno i imali su nesrecu da im je protivnik bio lazio, inace bi s danasnjom igrom savladali 90% ekipa
lazio jos jednom pokazao mentalitet, simone dosta napredovao kao trener, izmjena lucas leiva-cataldi, koju sam prizvao, bila je pravovremena, jer bi lucas leiva lako moguce dobio drugi zuti karton... ipak, lazio je morao ranije zavrsit tekmu, npr prilike j. correje i lazzarija, ovako smo se doveli su situaciju da strepimo za tri boda, no nismo popustili pod velikim pritiskom genoe
ovo je bila 21 tekma bez poraza ako se ne varam, lazio igra strasno :tokralju:
lazio jos jednom pokazao mentalitet, simone dosta napredovao kao trener, izmjena lucas leiva-cataldi, koju sam prizvao, bila je pravovremena, jer bi lucas leiva lako moguce dobio drugi zuti karton... ipak, lazio je morao ranije zavrsit tekmu, npr prilike j. correje i lazzarija, ovako smo se doveli su situaciju da strepimo za tri boda, no nismo popustili pod velikim pritiskom genoe
ovo je bila 21 tekma bez poraza ako se ne varam, lazio igra strasno :tokralju:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
meni uopste nije jasno zasto su odgodili tekme, kako misle rijesit taj problem za 7 ili 14 dana npr, ne kontam
nece coronavirus nestati za to vrijeme, vodeci se nekom logikom, opasnost ce postojati i danas, i za sedam dana i za dvije sedmice i za mjesec dana i za dva mjeseca i tako moze u nedogled... al ajde, ocigledno oni znaju nesto sto ja ne znam
nece coronavirus nestati za to vrijeme, vodeci se nekom logikom, opasnost ce postojati i danas, i za sedam dana i za dvije sedmice i za mjesec dana i za dva mjeseca i tako moze u nedogled... al ajde, ocigledno oni znaju nesto sto ja ne znam
- BuffonGigi
- Kontakt:
Farmaceutska mafija! Cinjenica da Italija nije ni peta zemlja po rasprostranjenosti virusa u Evropi, a jedino se u Italiji odgodila okupljanja ljudi. Sire paniku bez ikakvog razloga. Danas novine pisu kod nas da je regija Veneto zatvorena, ja cijelo popodne setao Veneziom bez ikakakvih ogranicenja, kamara turista okolo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kako nije peta u Evropi kad je treca u svijetu iza Kine i Juzne Koreje? Ako je tacan podatak koji sam dns procitao na portalima.
Nije normalno jer je u roku od tridesetak sati, sa 3 oboljela skočilo do 132 (dosad objavljeno), što je sad ubjedljivo najviše oboljelih u Evropi. S obzirom kako se razvija, brojka će samo rasti.
Nemam pojma kako će ovo regulisati, osim da se neko vrijeme igra pred praznim tribinama jer nije rješenje ni odlagati kola jer ovo nije nešto što će se brzo rješiti.
Nemam pojma kako će ovo regulisati, osim da se neko vrijeme igra pred praznim tribinama jer nije rješenje ni odlagati kola jer ovo nije nešto što će se brzo rješiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
simone je rekao da igranje pred praznim tribinama ne dolazi u obzir
ima pravo covjek, ne mozes igrat sport bez navijaca
ima pravo covjek, ne mozes igrat sport bez navijaca
Samo inteligentni ljudi pričaju sami sa sobom

Idemo po Scudetto

Fina ekipa nakon ove

® GONGASHI POWERHOUSE ®
BuffonGigi je napisao/la: ↑24 feb 2020, 00:27Farmaceutska mafija! Cinjenica da Italija nije ni peta zemlja po rasprostranjenosti virusa u Evropi, a jedino se u Italiji odgodila okupljanja ljudi. Sire paniku bez ikakvog razloga. Danas novine pisu kod nas da je regija Veneto zatvorena, ja cijelo popodne setao Veneziom bez ikakakvih ogranicenja, kamara turista okolo.
Austrijski mediji potvrduju iste brojke. Francuska, Britanija i Njemačka nemaju zajedno preko 40 zarazenih.Italy has by far the highest number of coronavirus cases in Europe, with 152. Three people have died. (BBC)
Na mjestima gdje se zabiljezi prvi slucaj stvar je u pravovremenoj reakciji, znaci izolaciji, obzirom da se virus prenosi direktnim kontaktom.
Svjetska zdravstvena organizacija ne moze tek tako izdavati uzbune vec ista saraduje sa preko 60 instituta sirom svijeta u kojima se analiziraju uzorci. Imas validne i jasno priznate testove.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Iskreno ja se ne bih cudio kad bi se vecina utakmica u nastavku prvenstva odigrala bez gledatelja, ako ce se uopce igrati, u Italiji u svega 2 dana preko 150 zaraženih.
Kakav ce tek cirkus biti kad kod nas na ove prostore dođe
Kakav ce tek cirkus biti kad kod nas na ove prostore dođe

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- JarnoTrulli
Ma lazu. Sve je to samo da Juve ne uzme titulu.
Zadnja izmjena: JarnoTrulli, dana/u 24 feb 2020, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Zhang podmece, kineske veze 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- JarnoTrulli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.