Previse su bezopasni za opreme ,kada je otisla mafijaska hobotnica dino i co na reagovanje skupine narkomana tako ce i ovi ,ne dao bog da ti i nobelovac i istok se cekao u tjeranju jos bi dino orgijao po klubu,u nekim zaseocima mogu glumiti baje u Sarajevu ne ,niti ce im pomoci kordoni policije ispred sjevera namjenski poslani ,sve te mucke odluke ce im na nos izaci ako nastave letice za Simin han i Buturovic polje o svom trosku.Pantelija je napisao/la: ↑23 feb 2020, 16:29Kako, prijetnje i tako to? Ko ce doci umjesto njih ako nije problem da nam kazes? Neko s onog skupa ko je bio u prvim redovima? Sta ako vlasnik ne zeli da radi u uslovima gdje mu grupa navijaca tjera ljude kojima vjeruje i povuce novac, hoxete li naci nekoga da da 20 milki?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 16:24Sveznalica nasa dobra ti ai jedini nekome interesantan ,nece ih gazda otjerati sami ce dati otkaz.Pantelija je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:02Ja nisam upucen hahhhhaa Oj ustani Alija da legnem
Jel ti shvatas da sinoc vas niko ozbiljno nije dozivljavam? Jel shvatate da samo vas par stotina zna razloge sto to radite, a prave razloge vjerovatno zna samo par ljudi. Jesi svjestan da vlasnik kluba vam nece izaci u susret i tjerati ljude koji po njegovom misljenje rade dobar posao za sada? I da bi va ostali ispratili daj nam te razloge sto da ih tjeramo pa da i mi pocnemo.
Samo ne pominji Husrefa. Iz preko 450 000 razloga nemoj
Duboko gazite ne znam imate li opermu za to
Uvijek postoji konkurs i uvijek postoji brdo ljudi strucnijih od ovih ,ako nista gazda uvijek moze svoje kosooke postaviti i mirna Bosna.