Fali li vam Krle i njegovi korneri?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislio sam da se ne pominje ostavka Husrefa kao razlog da treba neko da ide.skoJaa je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:31Koga vas? Jesi dobar ti? Ja sam na zapadu. Ne znam kako si ti zakljucio da samo sjever ima protiv uprave? Sta ti ja imam govoriti razloge po forumu, zaboli me neka stvar hoces li ti podrzavati upravu ili ne, ali je odvratno citati sta ljudi pisu za navijace Sarajeva jer se eto ne slazu sa njihovim misljenjem. I opet spominjes Husrefa a da niko nije pomenuo. To im je jedan od rijetkih dobrih poteza koji su povukli.Pantelija je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:02Ja nisam upucen hahhhhaa Oj ustani Alija da legnem
Jel ti shvatas da sinoc vas niko ozbiljno nije dozivljavam? Jel shvatate da samo vas par stotina zna razloge sto to radite, a prave razloge vjerovatno zna samo par ljudi. Jesi svjestan da vlasnik kluba vam nece izaci u susret i tjerati ljude koji po njegovom misljenje rade dobar posao za sada? I da bi va ostali ispratili daj nam te razloge sto da ih tjeramo pa da i mi pocnemo.
Samo ne pominji Husrefa. Iz preko 450 000 razloga nemoj
Jukic meni los bio osim onog asista....u prvom posebno....pored svih rjesenja on na silu unutra ulazi i loptu daje medju 4 tuzlaka??? To je par puta uradio i gubio loptu....
A papka..Zukanovic je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:38Naime, Badji je prvo startao klizećim startom napravivši prekršaj. Potom se stvorila gužva u kojoj je Badji nesportski reagovao, kada je domaćeg igrača Dupovca uhvatio za vrat.
Šta ga je natjeralo da to uradi i zbog čega je ovako reagovao, Badji je pojasnio:
– Nakon tog starta jedan igrač domaćih (Dupovac) mi je prišao i kazao mi "šta ti hoćeš crni majmune". To je bio razloga zbog čega sam tako reagovao. Jednostavno se nisam mogao suzdržati jer je to velika uvreda na rasnoj osnovi - kaže Badji u izjavi za zvanični saj Tuzla Cityja.
Ipak,nakon što se “ohladio” ističe kako mu je žao zbog toga.
– Na kraju sam ispao ja krivac, jer sam nasjeo na to vrijeđanje i svi su vidjeli samo ono što sam ja uradio a malo njih zbog čega sam to uradio, ustvari šta me izazvalo da tako reagujem. Bez obzira na sve, žao mi je što sam to uradio, sada se iskreno kajem, ali ne mogu vratiti ništa. Znam da nije moje da ja budem taj koji će da uzima pravdu u svoje ruke, ali smatram da je jako nekorektno i nesportski da mi se tako nešto kaže, jer ne treba da se vrijeđamo na rasnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, samo zato što smo različite boje kože - kazao je Badji.
- Fudbalski klub Tuzla City ne opravdava postupak Badjija, ali isto tako se protivi svakom obliku rasne, vjerske i nacionalne diskiriminacije te će tražiti od nadležnih da se provede postupak protiv onih koji to rade - saopćio je tuzlanski premijerligaš.
Sveznalica nasa dobra ti si jedini nekome interesantan ,nece ih gazda otjerati sami ce dati otkaz.Pantelija je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:02Ja nisam upucen hahhhhaa Oj ustani Alija da legnem
Jel ti shvatas da sinoc vas niko ozbiljno nije dozivljavam? Jel shvatate da samo vas par stotina zna razloge sto to radite, a prave razloge vjerovatno zna samo par ljudi. Jesi svjestan da vlasnik kluba vam nece izaci u susret i tjerati ljude koji po njegovom misljenje rade dobar posao za sada? I da bi va ostali ispratili daj nam te razloge sto da ih tjeramo pa da i mi pocnemo.
Kako, prijetnje i tako to? Ko ce doci umjesto njih ako nije problem da nam kazes? Neko s onog skupa ko je bio u prvim redovima? Sta ako vlasnik ne zeli da radi u uslovima gdje mu grupa navijaca tjera ljude kojima vjeruje i povuce novac, hoxete li naci nekoga da da 20 milki?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 16:24Sveznalica nasa dobra ti ai jedini nekome interesantan ,nece ih gazda otjerati sami ce dati otkaz.Pantelija je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:02Ja nisam upucen hahhhhaa Oj ustani Alija da legnem
Previse su bezopasni za opreme ,kada je otisla mafijaska hobotnica dino i co na reagovanje skupine narkomana tako ce i ovi ,ne dao bog da ti i nobelovac i istok se cekao u tjeranju jos bi dino orgijao po klubu,u nekim zaseocima mogu glumiti baje u Sarajevu ne ,niti ce im pomoci kordoni policije ispred sjevera namjenski poslani ,sve te mucke odluke ce im na nos izaci ako nastave letice za Simin han i Buturovic polje o svom trosku.Pantelija je napisao/la: ↑23 feb 2020, 16:29Kako, prijetnje i tako to? Ko ce doci umjesto njih ako nije problem da nam kazes? Neko s onog skupa ko je bio u prvim redovima? Sta ako vlasnik ne zeli da radi u uslovima gdje mu grupa navijaca tjera ljude kojima vjeruje i povuce novac, hoxete li naci nekoga da da 20 milki?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑23 feb 2020, 16:24Sveznalica nasa dobra ti ai jedini nekome interesantan ,nece ih gazda otjerati sami ce dati otkaz.Pantelija je napisao/la: ↑23 feb 2020, 15:02Ja nisam upucen hahhhhaa Oj ustani Alija da legnem
Duboko gazite ne znam imate li opermu za to
Pa ni tan nije dinu tjerao znaci bio je za njih i njemu su dobri bili i on i elvir pistoljdzija a tada je danasnji gazda bio u odbori ni njemu nisu smetali ,pred ocima ih krali ovi niau skontali,kako to,opet ti kazem nema opcije a i b sami ce koji trebaju dati otkaz i to je to ako misle nastaviti normalan zivot u Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, mnon46, muhamedhulk, NazorUso, Proximic, riki46 i 85 gostiju.