Muhamed Subašić
Re: Muhamed Subašić
jesi li siguran??Esii TM87 je napisao/la:Od plavusana nikad igrac nece biti...
vazdabrzi21 je napisao/la:jesi li siguran??Esii TM87 je napisao/la:Od plavusana nikad igrac nece biti...

1921-2011
ajd ureduEsii TM87 je napisao/la:vazdabrzi21 je napisao/la:jesi li siguran??Esii TM87 je napisao/la:Od plavusana nikad igrac nece biti...

Iz kakve lige dolazi i vise nego je odlican fudbaler 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Jao teorijeZa_raju je napisao/la:Iz kakve lige dolazi i vise nego je odlican fudbaler

1921-2011
A jel to vidovita Dzemila .. Ili Vidoviti MilanEsii TM87 je napisao/la:Od plavusana nikad igrac nece biti...

Nebitno sta,ko,kao,Demila,Milan,Torabi itd kontas?B0SANAC je napisao/la:A jel to vidovita Dzemila .. Ili Vidoviti MilanEsii TM87 je napisao/la:Od plavusana nikad igrac nece biti...
Ti ga gledao 15 min i zakljucio da ce biti nesto od njega?
Ja sam gledao najmanje 5-6 tekmi i zakljucio da je lik taraba.Zivi bili pa vidjeli...
1921-2011
a da je ta taraba slucajno clan zelje, ti nebi tu pricu pricao ovdje..Nebitno sta,ko,kao,Demila,Milan,Torabi itd kontas?
Ja sam gledao najmanje 5-6 tekmi i zakljucio da je lik taraba.Zivi bili pa vidjeli...]
Kako znas da sam ga gledao 15 min. ?Esii TM87 je napisao/la:Nebitno sta,ko,kao,Demila,Milan,Torabi itd kontas?B0SANAC je napisao/la:A jel to vidovita Dzemila .. Ili Vidoviti MilanEsii TM87 je napisao/la:Od plavusana nikad igrac nece biti...
Ja sam gledao najmanje 5-6 tekmi i zakljucio da je lik taraba.Zivi bili pa vidjeli...
Gledao sam ga i u mladoj repci, a i ponekad u Olimpicu.
Da slucajno on igra za Zelju, nazvali bi ga novim Garethom Baleom.
Subasic navodno pred transferom u Borusiju Dortmund !
Brate link?B0SANAC je napisao/la:Subasic navodno pred transferom u Borusiju Dortmund !

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
http://www.****/cms/sajo10 je napisao/la:Brate link?B0SANAC je napisao/la:Subasic navodno pred transferom u Borusiju Dortmund !Nadam se da ima nesto u tome, oni igraju najvjerovatnije Ligu Prvaka iduce godine!
Evo ga

U jednu ruku bi bilo odlicno, jer Dortmund vrlo dobro radi sa mladim igracima. Bas sam danas citao neki clanak gdje pise da im je prosjek godina ubjedljivo najnizi od vodecih klubova u Evropi. Isto tako zadnjih godina dovode igrace jeftino, i onda prave igracine od njih. A Subasic ce bit vrlo jeftin za njemacke prilike. Kao i svaki nas igrac.B0SANAC je napisao/la:Subasic navodno pred transferom u Borusiju Dortmund !
Ali brine me to sto su mnogi igraci koji su presli direkt iz nase lige u Bundesligu, imali ogromne probleme. Grujic, Berberovic, Husejinovic itd. Mozda bi mu bilo bolje otic u Belgiju, Holandiju ili slicnu ligu pa onda probat u Njemackoj. Ali Dortmund se tesko odbija...
PS: Cuo sam da Subasic vrlo ozbiljno trenira, da je skroman i vrlo disciplinovan. Sto je za svaku pohvalu, pogotovo jer je to rijetko za igrace sa Balkana. Takvi kao on i imaju sanse nesto napravit u Bundesligi. Jer nece se ufurat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja bi volio da je ovo istina,ali poslije transfera Nurkovica u Mallorcu,Sehica u Juventus,nekako sam skeptican po pitanju vjerodostojnosti ovih pricaB0SANAC je napisao/la:Subasic navodno pred transferom u Borusiju Dortmund !

A i ne moze mi pasti na pamet ni jedan nas igrac koji je otisao direktno iz nase lige u lige petice pa uspio tamo,Hrgovic,Petar Jelic,Husejnovic su svi otisli u Bundesligu pa ni jedan se nije proslavio tamo

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nadam se da ce Subasic otici u Bundesligu tj. Dortmund. Nema sumnje da se radi o odlicnom klubu sa tradicijom i odlicnim navijacima. Samim tim Muhamed bi tamo mogao izrast u vrhunskog lijevog beka, a to je nama prijeko potrebno.Takodje bi rjesili bocne pozicije u narednih 7-8 godina sa Mujdzom i Subasicem, a Senada gurnuti na krilo stime da pomaze u defanzivi Muhamedu kao sto to radi u Young Boysima. Ako kojim slucajem ode u Dortmund razumljivo je da nece odmah zaigrati u prvoj postavi tako da nema potrebe da odma pocnu komentari tipa "vec su ga otpisali" , "jos jedan u nizu koji se nisu snasli u Bundesligi". Za takve stvari nema potrebe vec dati mu podrsku jer je momku stalo da nesto napravi od sebe. Isto tako je i Mujdza napocetku kad je dosao u Fraiburg nije uletio odma u startnih 11 vec nakon nekog izvjesnog vremena je dobio priliku i evo ga danas je nezamisliva odbrana bez njega.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kakvo je stanje sa ''lijevim igracima''u BVB
@Hare BVB raport,Jel bi moglo biti nafake

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
meni se cini da onaj schmelzer igra na lijevom beku za borussiu, nece biti lahko muhamedu tamo da se probije al svakako bi ovo bio odlican transfer.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
harishp je napisao/la:Kakvo je stanje sa ''lijevim igracima''u BVB![]()
Imace veliku konkurenciju. Marcel Schmelzer je veliki potencijal i nada Njemackog fudbala.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Haman,a taj je ''pobudalio''ove sezone.6-7 puta izabiran u timu kola.Steve je napisao/la:meni se cini da onaj schmelzer igra na lijevom beku za borussiu, nece biti lahko muhamedu tamo da se probije al svakako bi ovo bio odlican transfer.

Jedino ga safati negdje u mraku i dobro nalemati ,ili kakvu sihiru baciti.Ko' Begovic svojima.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 nov 2010, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.