Samozdravlje je napisao/la: ↑25 feb 2020, 01:19
AlfredNobel je napisao/la: ↑25 feb 2020, 00:15
Ti ako ulaznicu uzimaš radi jednog-dva igrača, onda je bolje daj je nekom. Gledao sam dok su igrali razni kramari, simeunovići, cezari, radulovići, melunovići, kad nije bilo jednog našeg igrača iz škole, gledaću i poslije.
Ne možeš nekog nagurati u postavu ako to nije izvodivo i ako ima boljih. Neka se bori kao i svi ostali, pa ko se bolje pokaže, neka igra.
- Znao sam da mozes pisati bez psovki

. Raduje me to i moj post je pogodio u sridu . Cestitam @AN .
- Poklonio sam polugodisnju 3-4 dana poslije kupovine iste . Nudio sam i clansku da neko iskoristi i dalje je nudim.Znao sam da je necu koristiti polusezonu .
- Postujem Marinovica i on zna bolje od mene . No kao navijac imam pravo na misljenje . Istog tog Djokanovica je pozivao u U21 . Mozda ima i neko opravdanje , prva utakmica , mozda povreda ili protivnik ... Mozda i malo utakmica do Titule aBd .
- Husref u 2 god. afirmisao 6-7 Akademaca . Naravno i Marinovicu treba dati 1,5 god. da pokaze ono sto je najavio . Istine radi ni Husrefu sem Mujakica u prvoj polusezoni nije dao sansu Akademcima . Dakle treba i Marinovicu dati sansu sljedece sezone , ubjedjen sam da ce biti bolje.
- Nisam mislio tipkati na ovom forumu(ne bi bio neki gubitak) , ali me ponukalo da podrzim u sezoni "18/19 navalu Akademaca .
Ljutio se ili ne, postaje dosadna ta priča oko mene i psovki. Od svog postojanja na forumu nisam opsovao ili uvrijedio nekog, a da to prethodno nije zaslužio, izuzev jednog slučaja kad sam se tom momku izvinio u PP.
Ako već neki lupaju gluposti, a poslije ne znaju da prime šalu, sarkazam i pilanje (mislim na zna se koju ekipu), to je njihov problem nije moj.
Eto idem samo i psujem ništa drugo ne radim.. Čudi me kako tu psovku nikad nisu dobili fera, škoro, cartel, dimaria, mokes, vanja, gis, mortem, bodi, memara, fanatik, alacious, joker i mnogi drugi. Baš čudno kako se standardno tri-četiri lika nalijepe od strane 90% foruma, pa tako i mene. Neki bi rekli provokatori i interesdžije..
Što se tiče Đokanovića, mišljenja sam da ako dokaže da je kvalitetniji i u trenutno boljoj formi od ostalih konkurenata na poziciji, neka igra svaku tekmu i nemam ništa protiv. Isto tako, nemam ništa protiv da ako Gavrić, Oremuš, Miličević, peti, deseti pokaže da je trenutno u boljoj formi, onda taj neka upada. Sve po zaslugama i neće biti problema.
Ja samo kažem da ne vidim načina na koji bi Đokanović trenutno upao u prvih 11 pored ovoliko odličnih igrača. Ne može Zinedin, kamoli Andrej.