Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa to, zamisli plaćaš ga masno a on u izolaciji.
Samo se sjeti teorije da Oremuš ne igra iako nije povrijeđen, jer nije primio platuElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 20:47Ma zamisli, da mi imamo jednog igraca koji je non stop povrijedjen, a da ga masno placamo ko sto Barca Dembelea, Real Hazarda ili kone Zeca, pa mi bi tjerali upravu motkama niko ne bi ostao
Kakvih bi sve tu teorija zavjere nastalo.
Ima ugovor do kraja naredne sezone, uvijek je tu za klub maximalno. Nikada nije napravio ni najmanji problem.. žao mi je samo što ima 35 godina.feniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2020, 22:03Na ljeto treba dovest top napadaca i garantovat mu da ce igrat 40 % vremena..da se uigra s ekipom upozna navijace i kako ce to sve ic..a onda od one tamo sezone ce Ahmu stizat godine i nek sluzi kao dzoker s klupe. Takodjer pomoc covjeku da zavrsi sve licence za trenera, zasluzio je da mu to klub da. Tw na kraju covjeku bi trebalo ponudit ugovor za rad u akademiji
Mi evo tri godine govorimo da Ahmu stizu godine i da se na njega ne mozemo oslonit vise a on sve bolji i bolji.feniksptica je napisao/la: ↑25 feb 2020, 22:03Na ljeto treba dovest top napadaca i garantovat mu da ce igrat 40 % vremena..da se uigra s ekipom upozna navijace i kako ce to sve ic..a onda od one tamo sezone ce Ahmu stizat godine i nek sluzi kao dzoker s klupe. Takodjer pomoc covjeku da zavrsi sve licence za trenera, zasluzio je da mu to klub da. Tw na kraju covjeku bi trebalo ponudit ugovor za rad u akademiji
Evo kako mi ti rece, necu cekati ni utakmicu, odmah brisem.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, benko21, feniksptica, johntravolta123, laznokrilo, Mahalac7, Napapijri, rimljanin90, Riziko, Serha i 48 gostiju.