FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@nobel, znam sta kazes ali tesko je ocekivati da na klupi imas nivo vise, bar kad je napadac u pitanju. Svako ko je realan za dovesti je svjestan da pored Merse se nece naigrati trenutno. Zato je tesko dovesti kvalitet a da bude na klupi jbg.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Sad će prekinut ligu a kone će tražit da im se dodjeli titula. Kae, mi bismo osvojili 100%, evo Boga mi.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Izet zaglavio u bolnicu, Lejla bila u Italiji.
Bog nas pogled'o što nije nama doš'o.
Bog nas pogled'o što nije nama doš'o.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Tuga brate sta si napisao . Molim Te namoj se ljuti .
Pitanje da li je talenat kako vecina nas misli . Ako jeste mora imati prednost , dobro sad se lomi oko Titule i strucni ljudi odlucili da nije trenutno dobro da igra . No to 19 god. nije nikakav alibi . Ili jeste ili nije vrh potencijal , ako jeste i prije TSS , Zinedina i Rahmanovica treba igrati . Uciti od Ajaxa ,CZ ,Dinama , Partizana ... Slazem se Titula je prioritet i ova euforija oko pojacanja , ali treba i mora imati minute , ako je ono sto mislimo da jeste . Izvini jos jednom .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 08:52Moje misljenje da vinko nije htio startat sa 5 igraca ispod 21 godinu protiv city, drugi razlog zbog cega je Dzokanovic bio klupiran jeste, umor jer teske su pripreme prosli, a djete prvi put prolazi profesionalne fizicke pripreme koje su trajale 2.5 mjeseca, i normalnoje da mu treba malo vise vremena da se rikaveruje.
Andre ako ne moze izbacit Gavrica iz prvih 11 nek se ubije i oprosti od fudbala, i ne samo on vec svaki akademac. **** talenta i akademiju ako nemoze izbacit igraca sa 18 godina da bude bolji od hodzica gavrica krsta milanovica
Akademci mogu imat samo prednost ako su jednaki sa kvalitetom kao starac normalno oni trebaju bit prioritet..
Sto bi ja gubio titulu radi akadmaca i da se prodaju za 1 m, mi nemamo u tom slucaju nikakve koristi, samo titula pa onda ribogoiliste i jak transfer..
Kad budemo imali 17 titula vise od 2 najtrofejni lige ja cu opet trazit titulu prvo
Kakoo ces utvrditi njegove mogucnosti , ako ne igra .
Jesmo li prosle godine izgubili Titulu , a od "85 i one ekipe "bebe sa Koseva"nismo imali vise nase djece .
Ima nesto rezona sto pises , ali Djokanovic u igri sigurno nije igrac manje . Mozda i nije za BL jer nije igrao protiv TC , ali od Mladosti bi trebao . U sezoni "18/19 Akademci igrali po 360+ minuta , nadam se da ce tako nesto biti i u sezoni "20/21 aBd . Pozdrav jarane .

-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑24 feb 2020, 22:33Po meni Sabanovic i Djokanovic trebaju igrati prije Gavrica i Hodzica al Vinkova je zadnja.
Bas tako . No i u pravu si da zna bolje od tebe i mene . Ipak cu dodati od mene ???

Treba imati na umu da je na Vinku ogroman pritisak osvajanja titule. Još ako se uzme u obzir da smo prošle sezone osvojili duplu krunu. Igrat će na iskustvo ove sezone. Đokanović mali je odličan potencijal, al on još ima puno toga da nauči, jer u ovoj situaciji kakvoj smo sad gdje bježimo +3, ne smije se ni Vinko zayebavati. Dobit će on svoju šansu, al ja mislim da će definitivno igrati slijedeću sezonu u prvih 11. To vrijedi i za Salčina. Ne smije se ovako mladom igraču davati previše odgovornosti. Ne podnosi svaki mladi igrač isto pritisak, odgovornost i očekivanja. Pidro, Kovačević i Mujakić su druga priča. Treba polako sa njima. Sabura.
-
- Kontakt:
Inijesta je napisao/la: ↑25 feb 2020, 09:27
Slazem se s tobom 100%, ispred Oremusa ( onog protiv Celtika ili bar blizu tog nivoa) i ne treba igrat al to sve treba da vidimo aBd
Dok Gavric treba da bude zadnja opcija od svih veznjaka, njegova tromost i slabo trcanje i pokrivanje terena moze proci protiv bekih losijih ekipa ili kad imas 2-3 razlike , grehota bi bila da on igra ispred Djokanovica
OK ne mora biti starter , ali minute u odlucenoj utakmici (4:1) , bi morao imati .
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Samozdravlje, ajd priznaj da ti je neko u akademiji
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Jesu brate bh djeca , familaja mi , bas kao i sto Vas navijace dozivljavam .

- ElCartel11
- Kontakt:
Kad bi oni imali - 10 u odnosu na prvog trazili bi da se njima dodjeti titula uz obrazlozenje:
1) Pitari, dodikovci i lazni mostarci se uhvatili u kolo pa su trazili prekid prvenstva, jer znaju da bi ih mi prestigli, imamo laksi raspored, krov koji daje 30% vecu snagu nasim igracima! Prestigli bi ih 100%!
2) Amar ako hoce titulu on ce je i osvojiti, to znaju oni, zato su trazili prekid prvenstva! Hocemo titulu!

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Jesi li ti prespavao prvi dio sezone?O kakvom pritisku pricas decko istrci na Seltik park i odigra 20 min na desnom beku kao da ima 10 sezona iza sebe.Odigra u Sirokom i Mostaru po 90 min gdje je bilo sve ali ne miroljubivo i bez pritiska.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 18:21Treba imati na umu da je na Vinku ogroman pritisak osvajanja titule. Još ako se uzme u obzir da smo prošle sezone osvojili duplu krunu. Igrat će na iskustvo ove sezone. Đokanović mali je odličan potencijal, al on još ima puno toga da nauči, jer u ovoj situaciji kakvoj smo sad gdje bježimo +3, ne smije se ni Vinko zayebavati. Dobit će on svoju šansu, al ja mislim da će definitivno igrati slijedeću sezonu u prvih 11. To vrijedi i za Salčina. Ne smije se ovako mladom igraču davati previše odgovornosti. Ne podnosi svaki mladi igrač isto pritisak, odgovornost i očekivanja. Pidro, Kovačević i Mujakić su druga priča. Treba polako sa njima. Sabura.
Salcin?Decko najveci talenat po meni koji izlazi iz Akademije ali on nije lijevi bek i sigurni nece napraviti karijeru na toj poziciji ali treba stisnuti i gurnuti ga na njegovu poziciju (mnogi bi se iznenadili sta bi vidjeli)
Veliki igrac se i postaje pod pritiskom a vjeruj mi Salcin i Djokanovic to jesu sto ce pokazati njihove karijere .
Samo se bojim da ne bude kad krene lose ajd klince sad gurni u vatru da izgore do kraja.
-
- Kontakt:
michplatini je napisao/la: ↑25 feb 2020, 18:38Jesi li ti prespavao prvi dio sezone?O kakvom pritisku pricas decko istrci na Seltik park i odigra 20 min na desnom beku kao da ima 10 sezona iza sebe.Odigra u Sirokom i Mostaru po 90 min gdje je bilo sve ali ne miroljubivo i bez pritiska.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 18:21Treba imati na umu da je na Vinku ogroman pritisak osvajanja titule. Još ako se uzme u obzir da smo prošle sezone osvojili duplu krunu. Igrat će na iskustvo ove sezone. Đokanović mali je odličan potencijal, al on još ima puno toga da nauči, jer u ovoj situaciji kakvoj smo sad gdje bježimo +3, ne smije se ni Vinko zayebavati. Dobit će on svoju šansu, al ja mislim da će definitivno igrati slijedeću sezonu u prvih 11. To vrijedi i za Salčina. Ne smije se ovako mladom igraču davati previše odgovornosti. Ne podnosi svaki mladi igrač isto pritisak, odgovornost i očekivanja. Pidro, Kovačević i Mujakić su druga priča. Treba polako sa njima. Sabura.
Salcin?Decko najveci talenat po meni koji izlazi iz Akademije ali on nije lijevi bek i sigurni nece napraviti karijeru na toj poziciji ali treba stisnuti i gurnuti ga na njegovu poziciju (mnogi bi se iznenadili sta bi vidjeli)
Veliki igrac se i postaje pod pritiskom a vjeruj mi Salcin i Djokanovic to jesu sto ce pokazati njihove karijere .
Samo se bojim da ne bude kad krene lose ajd klince sad gurni u vatru da izgore do kraja.

Ja ipak moram odati priznanje Vinku...
Prihvatiti mjesto šefa strucnog štaba, Fk Sarajevo u onom momentu turbulentnih desavanja oko nacina smjene Husa, za mene je ipak hrabrost...
Jos kad se zna kakvi smo mi pitari navijaci, ne d'o Bog nikome,
,odaje mi covjeka koji poznaje sebe i zna koliko može...
Ne želim kroz ovih par recenica nesto da velicam Marinovic, daleko od toga, jer za mene je samo klub u srcu, ali nekako mi uliva sigurnost u borbi za novu titiulu prvaka...
Na pressu poslije Tuzla C., je bio postojaniji,odgovori bez puno razmisljanja, kao da je prebrodio tu tremu vodjenja ovakvog kluba...
Da sam ja strucnjak, trener, ne bih prihvatio da sjednem na klupu nema tih para i uslova...
Ne bih samo zbog vas pitarcina, jer treba imati živce ko konopce pa vas trpiti i želje vam ispunjavati...
A možda malko i zbog sebe, jer Bare nisu daleko, a ko zna koliko bi moja herzika izdržala pored terena, jedva sam preživio prelazni rok, a o drugim stvarima i da ne pricam...
Prihvatiti mjesto šefa strucnog štaba, Fk Sarajevo u onom momentu turbulentnih desavanja oko nacina smjene Husa, za mene je ipak hrabrost...
Jos kad se zna kakvi smo mi pitari navijaci, ne d'o Bog nikome,

Ne želim kroz ovih par recenica nesto da velicam Marinovic, daleko od toga, jer za mene je samo klub u srcu, ali nekako mi uliva sigurnost u borbi za novu titiulu prvaka...
Na pressu poslije Tuzla C., je bio postojaniji,odgovori bez puno razmisljanja, kao da je prebrodio tu tremu vodjenja ovakvog kluba...
Da sam ja strucnjak, trener, ne bih prihvatio da sjednem na klupu nema tih para i uslova...
Ne bih samo zbog vas pitarcina, jer treba imati živce ko konopce pa vas trpiti i želje vam ispunjavati...
A možda malko i zbog sebe, jer Bare nisu daleko, a ko zna koliko bi moja herzika izdržala pored terena, jedva sam preživio prelazni rok, a o drugim stvarima i da ne pricam...

- ElCartel11
- Kontakt:
Salcin bi iduce sezone trebao biti nasa udarna igla kao i Djokanovic. Ovu sezonu im nameniti, da se privikavaju i da ne pregore u seniorima (citaj Radovac).
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Pa što ne igra onda ako može?michplatini je napisao/la: ↑25 feb 2020, 18:38Jesi li ti prespavao prvi dio sezone?O kakvom pritisku pricas decko istrci na Seltik park i odigra 20 min na desnom beku kao da ima 10 sezona iza sebe.Odigra u Sirokom i Mostaru po 90 min gdje je bilo sve ali ne miroljubivo i bez pritiska.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 18:21Treba imati na umu da je na Vinku ogroman pritisak osvajanja titule. Još ako se uzme u obzir da smo prošle sezone osvojili duplu krunu. Igrat će na iskustvo ove sezone. Đokanović mali je odličan potencijal, al on još ima puno toga da nauči, jer u ovoj situaciji kakvoj smo sad gdje bježimo +3, ne smije se ni Vinko zayebavati. Dobit će on svoju šansu, al ja mislim da će definitivno igrati slijedeću sezonu u prvih 11. To vrijedi i za Salčina. Ne smije se ovako mladom igraču davati previše odgovornosti. Ne podnosi svaki mladi igrač isto pritisak, odgovornost i očekivanja. Pidro, Kovačević i Mujakić su druga priča. Treba polako sa njima. Sabura.
Ne možeš ti nekome objasniti kad ne želi da konta. A upravo sam na Radovca i ciljo. Al đaba.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 18:46Salcin bi iduce sezone trebao biti nasa udarna igla kao i Djokanovic. Ovu sezonu im nameniti, da se privikavaju i da ne pregore u seniorima (citaj Radovac).
- ElCartel11
- Kontakt:
Sve lazni igraci u timu

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ime tima: Mali sa Sedrenika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Hajdeee, johntravolta123, mnon46 i 69 gostiju.