FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 25 feb 2020, 22:38

ajdohordas je napisao/la:
25 feb 2020, 20:20
A jel ono Rahman ode Salčinu odmah u zagrljaj,kad je mali asistirao Benji ? Ne vidim dobro na pregledu...
da
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 25 feb 2020, 22:44

Evo Tc izbacili kompilaciju sudiskih gresaka protiv nas,ccc ne znam samo zasto nasi iz uprave sute na ovakve stvari vec dugo,koliko puta smo mi osteceni i za dva dana niko i ne zna za to,moraju malo poraditi na tome iz uprave,treba poceti dizati hampu i za sitnicu poslije ovoga,dosta vise svi protiv nas kad su i malo osteceni odma galama po mjesec dana.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 feb 2020, 23:03

Uprava je izbacila saopštenje odmah dan nakon tekme. Uz to, podignute su optužnice protiv seljadije, tako da su oni svoje obavili. Neće ići sad u raspravu i seljakati se s nekim kompilacijama i kmečanjem. Što se moglo obaviti, obavilo se, sad je sve posao advokata.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 25 feb 2020, 23:27

:problem:
AlfredNobel je napisao/la:
25 feb 2020, 23:03
Uprava je izbacila saopštenje odmah dan nakon tekme. Uz to, podignute su optužnice protiv seljadije, tako da su oni svoje obavili. Neće ići sad u raspravu i seljakati se s nekim kompilacijama i kmečanjem. Što se moglo obaviti, obavilo se, sad je sve posao advokata.
Ne kazem samo za zadnju tekmu nego dvije godine unazad,koliko puta smo bili osteceni i nikom nista,al haj et uvijek ti sve znas,jesi kad cuo ima li sta od toga sto oni kao nesto tuze,na kraju nikom nista,bude kaznje Husic sa 500 km i tome slicno,kazem ljudi prave kompilacije gresaka,odrzavaju hitne sastanke,drze presice pod nazivom 5 do 12 i slicno,nasi samo poduzet cemo pravne postupke i ostane na tome.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 feb 2020, 23:34

Jes treba hitan sastanak sazvati u Ibisu jer se vnogo Husić pobunio i divljao po ko zna koji put. Treba sazvati i zbog te kompilacije, ozbiljna je stvar kad pustiš kompilaciju ebenu u javnost.

Nijedna ozbiljna Uprava to ne radi, pa tako ni ova. Sve se završava na miran i gospodski način.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 feb 2020, 23:35

MortemHz je napisao/la:
25 feb 2020, 22:20
feniksptica je napisao/la:
25 feb 2020, 22:03
Na ljeto treba dovest top napadaca i garantovat mu da ce igrat 40 % vremena..da se uigra s ekipom upozna navijace i kako ce to sve ic..a onda od one tamo sezone ce Ahmu stizat godine i nek sluzi kao dzoker s klupe. Takodjer pomoc covjeku da zavrsi sve licence za trenera, zasluzio je da mu to klub da. Tw na kraju covjeku bi trebalo ponudit ugovor za rad u akademiji
Ima ugovor do kraja naredne sezone, uvijek je tu za klub maximalno. Nikada nije napravio ni najmanji problem.. žao mi je samo što ima 35 godina.
I Zlatanu je 38 :D

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 25 feb 2020, 23:42

AlfredNobel je napisao/la:
25 feb 2020, 23:34
Jes treba hitan sastanak sazvati u Ibisu jer se vnogo Husić pobunio i divljao po ko zna koji put. Treba sazvati i zbog te kompilacije, ozbiljna je stvar kad pustiš kompilaciju ebenu u javnost.

Nijedna ozbiljna Uprava to ne radi, pa tako ni ova. Sve se završava na miran i gospodski način.
Kazem kad budemo osteceni da se vise bunimo ,ne da se bunimo sada zbog kompilacije,sta je bilo u sirokom,i nikom nista,sta smo dobili od tih nekih "tajni" tuzbi?oni nagradjeni na kraju,onda kao trazimo izuzece sudije ljudi lagano odbise ,i jos osteceni u toj utakmici na kraju,i opet nikom nista,da nisam gledao tekmu ne bi ni znao da smo osteceni bli,a sad recimo svaki portal tc ovo,tc ono.to hocu da kazem.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 feb 2020, 23:47

A šta će tim dobiti? Hoće li im neko dati bod ili tri boda? Hoće li ih neko posebno pripaziti u daljem prvenstvu? Hoće qurac moj. Biće po portalima par dana i vraća se sve po starom, ide se dalje. Čobanija misli da će nešto dobiti ovim cigančenjem po portalima, nekim linčom i hajkom, valjda misle naštatiće našem ugledu ili slično. Može Husić srrati koliko hoće, opet na kraju se samo obruka.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 25 feb 2020, 23:50

Meni je samo žao što ih lani nismo izbacili iz lige.
ISTINA ZA VEDRANA!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 feb 2020, 00:19

Ako ovako uradi svaki put kad bude ostecen onda hoce uspijeti,sve kod sutis donji si to znamo svi da je tako u svemu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 feb 2020, 00:29

Uspjet će moj qrac, najviše što možeš izgurat (i ovdje i u svijetu) je suspenzija sudije. Kone u sezoni 16/17 suspendovale 10 sudija i da ne slomiše zube u Krupi uzeli bi titulu i to bi je na Koševu proslavili. Mi možemo borbene pjevat, nema fajde. Jedino što bi (možda) moglo imat jači odjek u medijima, pa bi došlo i do nadležnih organa iznad saveza (UEFA), je da oštećena ekipa izađe s terena kad bude oštećena. Da se u jednom kolu tako prekine 6 utakmica, neko bi se zapitao. Al treba i realno uzet u obzir da ne radi svaki sudija po nečijoj direktivi nego da su i to ipak ljudi. Pogriješi čovjek, ne može sve vidjet. U svijetu i VAR imaju, svaki milimetar terena pokriven kamerama, oko sokolovo, sve živo, pa se opet greška napravi. Englezi iz kola u kolo rade lakrdiju s VARom a mi hoćemo da imamo suđenje k'o na PESu u stotoj ligi svijeta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 feb 2020, 00:39

I sta sad da klub uradi? Da napravi kompilaciju greska protiv nas i?
Sta si dobio? Spustio se na nivo sise iz siminog ku.rca i prepucava se. Ovako objaviš još jednom da si im utrpao 6 komada i da im zelis srrcu u nastavku prvenstva i Cao.
Za 4 dana utakmica vrlo bitna u bl da se neko na sisu osvrće
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 26 feb 2020, 00:47

A haj vi to objasnite, ne znam ni što se trošim. FKS nije nivo nekih seljobera da se spušta na njihov nivo i pravi cirkus od kluba. Digli su neku malu famu, odgovorilo se odmah saopštenjem i reklo da će se dići optužnice i to je proslijeđeno advokatima. To se obavilo gospodski i idemo dalje naredno kolo. Ker Husić će lajati još koji dan i plaćati novinarčićima da napišu još pokoji članak i to je sve.

Najbolji odgovor na njihovu kompilaciju treba da bude onih spakovanih šest komada i to je sve. Svim ostalim stvarima samo ideš na njihov nivo i daješ uhljupima pažnju da su neko i nešto. Ništa više u životu papka ne boli od ignorisanja, to ga izjede iznutra.

Što škoro kaže, one sezone zbog gurbeta bruku sudija suspendovano radi najofirnijih namještaljki, pa ništa se nije rješilo. Na kraju im iz ruku izbismo kupljenu titulu.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 feb 2020, 01:43

Pantelija je napisao/la:
26 feb 2020, 00:39
Sta si dobio? Spustio se na nivo sise iz siminog ku.rca i prepucava se. Ovako objaviš još jednom da si im utrpao 6 komada i da im zelis srrcu u nastavku prvenstva i Cao.
Et bas cemo vidjeti sudjenje u Bl

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 feb 2020, 01:53

Pantelija je napisao/la:
Ne poredim nas s njima i ne kazem da trebamo kao oni,samo kazem da se trebamo vise buniti,vise hampe dizati kad MI budemo negdje osteceni, ne da sad dizemo hampu zbog sisoje,nego nekad kad budemo osteceni,kao recimo siroki prosle godine,pa radnik,itd,bilo je za sezonu nekih 5-6 penala NE dosudjenih,a ne usuti se i slijede kolo opet ne dosudjen penal za nas i slicno,a nasi opet samo zovnu advokata,i to sazna 20 ljudi iz kluba i nikom nista na kraju,

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 feb 2020, 01:55

Sanchez1987 je napisao/la:
26 feb 2020, 01:43
Pantelija je napisao/la:
Et bas cemo vidjeti sudjenje u Bl
A šta, dobili bismo Marčinjaka i VAR ako se požalimo na Grbića i napravimo neku kompilaciju?
Bolan, u Banjoj Luci nam ne gine klanje jer Dodik predizbornu kampanju od Borca pravi, gore najmanje fudbala ima. Izbori su za pola godine a na prošlim je Banja Luku izgubio, mora je vratit nekako. Šta misliš, da će se oni pošteno nadigravat s nama do kraja sezone? Ove godine jedan trofej MORA gore, a ja se nadam da je to kup.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 26 feb 2020, 01:58

U bajnoj luci ce suditi ahmet i rahmanovic

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 26 feb 2020, 08:06

Mi ne trebamo dizati "hampu". Mi trebamo dići pehar.
Zadnja izmjena: kenanbrajic, dana/u 26 feb 2020, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 feb 2020, 08:47

Da su sudije ljudi i da mogu pogrijesit mogu, al nemozemo podrzavat ocite greske sudije bez obzira dali bile u korist nas ili protivnika.

Al ako se ide hronoliski

Penal nad RAHMANOVICEM JE bio cist i tu da je sudija dosudio penal, sve bi bilo na kraju mnogo bolje i nebi dosli u situaciju da on radi kompenzaciju za takode rahmanovicev cist faul za zuti karton kod drugog gola.

Kone recimo govore da smo pokrali tc sa tim faulom i ako je bilo vec 1:1, i ostalo jos 45 minuta drugog poluvremena. Gdje smo vec od 36 minute dok je bilo 11-na11 preuzeli totalnu dominaciju i imali 2-3 sanse i postigli go.

Tc govori da Nije intenzitet bio i da je rahmanovic htio penal normalno da je htio penal izvuc jer je bio u pozici da da go il izvuce penal jer igrac tc dolazi mu sa ledza ne sa strane ne uklizava na loptu vec rukom (polakticom ne ramenom)u intervalu od 4 sekunde gura igrca ..

Kone zrinjski borac sb tc sve zajedno nisu osteceni u zadnje 3 godine ko mi a konstantno se zale i optuzuju nas kako mi to nesto krademo..Njima ako se i zalomi greska to je u vecini slucajeva kad rezultat nije trpio, dok recimo greske sudije penal nad duljevicom na grbavici gdje stevanovic pravi cist penal na duljevicu bilo je 1:1

Pa sviranje penala za zrinjski mi vidili 1:2

Pa cist penal pritiv borca u 4 minuti mogo nas je kostat al srecom nije imo utjecaja za 3 boda prem da je lahko se moglo desit.

Nama se nabija nanos protiv veleza kao fer play nije ispostovan i crveni karton protiv celika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 feb 2020, 09:11

Ma Husic dobro kontrolise ove portale vjerovatno uleti novinarima koju stoju ili sponzorise portale i oni pišu o njemu i TZ city ko da su reprezentacija.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 38 gostiju.