Ovde je recimo praksa po bolnicama ili vrticima, skolama itd. da ako je neko prehladjen, kaslje, da nosi masku upravo radi toga da se smanji ili sprijeci prenosenje na nekoga drugog, a ne da sebe stitis maskom. To se isto praktikuje i sa djecom, posto cesto pokupe neku prehladu kad su manji, naravno ako mozes manje djete nagovoriti da nosi masku.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Fantasista
- Kontakt:
Narod isprepadan opet kupuje nemilice kao da je ww3 pred vratima a robovlasnici poput binga zadovoljnu trljaju ruke. Da hoće litar ulja na 5 km podići radi debila.
Danas sutra plata, ode Helćo 200 l ulja uzet pa dilat po pet keka.Fantasista je napisao/la: ↑26 feb 2020, 06:55Narod isprepadan opet kupuje nemilice kao da je ww3 pred vratima a robovlasnici poput binga zadovoljnu trljaju ruke. Da hoće litar ulja na 5 km podići radi debila.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
Profitirat ćeš bolje nego u ratu što su neki. Ja sam kont'o paletu brašna u garažu pa kad narod zapomaga onda ih gulit.Heller je napisao/la: ↑26 feb 2020, 07:14Danas sutra plata, ode Helćo 200 l ulja uzet pa dilat po pet keka.Fantasista je napisao/la: ↑26 feb 2020, 06:55Narod isprepadan opet kupuje nemilice kao da je ww3 pred vratima a robovlasnici poput binga zadovoljnu trljaju ruke. Da hoće litar ulja na 5 km podići radi debila.
Pa nemaš u Top 100 firmi 5-10 da nisu tako postale. Zato su i plate niske jer te firme drže ratni profiteri, koji logično nemaju savjesti.Fantasista je napisao/la: ↑26 feb 2020, 07:34Profitirat ćeš bolje nego u ratu što su neki. Ja sam kont'o paletu brašna u garažu pa kad narod zapomaga onda ih gulit.Heller je napisao/la: ↑26 feb 2020, 07:14Danas sutra plata, ode Helćo 200 l ulja uzet pa dilat po pet keka.Fantasista je napisao/la: ↑26 feb 2020, 06:55Narod isprepadan opet kupuje nemilice kao da je ww3 pred vratima a robovlasnici poput binga zadovoljnu trljaju ruke. Da hoće litar ulja na 5 km podići radi debila.
Nullius in verba

Inace, do 11. februara broj umrlih u Kini iznosio je 1023. Od toga 829 pacijenata iznad 60 godina starosti, 26 osoba do 40. godine, ostatak od 40 - 60.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ministar zdravstva Hrvatske Vili Beroš potvrdio je drugi slučaj koronavirusa u Hrvatskoj.
Zaražen je i brat od mladića koji je jučer imao pozitivan nalaz, javlja Jutarnji list.
Podsjetimo, jučer je u 11.50 sati potvrđeno da je mladić iz Hrvatske pozitivan na koronavirus. On je od 19. do 21. ovog mjeseca boravio u Milanu.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako to da nama u kritično vrijeme dolazi autubos pun turista iz Wuhana i autobusi puni naše djece iz različitih gradova koji su išli na ekskurziju u Italiju?
RIP tunjo
Keith Richards sluzbeno odnio pobjedu, čestitke
Ti misliš na Aliju, Muhamed je intelektualac, a Alija seoski varalica koji je oteo nacionalni projekat u svrhu mlaćenja kešova.
**** mu kosti na Kovačima.
Muhamedu nek je laka zemlja.
Nullius in verba
-
- Kontakt:
Muhamed Filipovic je kar ina. Toliko i dovidjenja.Heller je napisao/la: ↑26 feb 2020, 14:07Ti misliš na Aliju, Muhamed je intelektualac, a Alija seoski varalica koji je oteo nacionalni projekat u svrhu mlaćenja kešova.

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ma alija je bio obicna matora naivcina,znas i sam da je matori tabletar odbio Kutiljerov planHeller je napisao/la: ↑26 feb 2020, 14:07Ti misliš na Aliju, Muhamed je intelektualac, a Alija seoski varalica koji je oteo nacionalni projekat u svrhu mlaćenja kešova.

Nek je laka zemlja Muhamedu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Prvo pogledas sta je taj plan, pa analiziras (ako si u stanju)....
Taj plan da je prosao, danas ne bi bilo BiH(ni ovakve kakva jeste).
I reda radi da spomenem, postojala su dva plana....Oba su isla u korist ustasa i cetnika. Danas bi imao 4-5 enklava u gorem polozaju od yebene Gaze. Ipak u Dejtonu smo potvrdili kontinuitet R BiH, teritorijalni integritet, i politicku nedjeljivost (entitet rs nema pravo na odcjepljenje).dakle sve ono sto je Dejton potvrdio, taj plan nam je uzimao, pocev od Drzave pa dalje....Ma sta se imam objasnjavat...
Taj plan da je prosao, danas ne bi bilo BiH(ni ovakve kakva jeste).
I reda radi da spomenem, postojala su dva plana....Oba su isla u korist ustasa i cetnika. Danas bi imao 4-5 enklava u gorem polozaju od yebene Gaze. Ipak u Dejtonu smo potvrdili kontinuitet R BiH, teritorijalni integritet, i politicku nedjeljivost (entitet rs nema pravo na odcjepljenje).dakle sve ono sto je Dejton potvrdio, taj plan nam je uzimao, pocev od Drzave pa dalje....Ma sta se imam objasnjavat...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 27 gostiju.