Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

harry_90
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harry_90 » 26 nov 2010, 22:48

@sarajlija89

evo ga novi hit kad izadje :lol:

[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 22:50

hahha..pa ti si gori od mene :mrgreen: :lol:

gledaj ekrema,sad je i kantautor..jbo gibbonija ili joksimovica :mrgreen: :lol:

hahaha...hej zivote :mrgreen: hahaha :roll: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 nov 2010, 22:56

Mozes vjerovat kad sam je slusao ovih 23 sekunde,da me je stomak zabolio :lol: ja ti rek'o ovo ako ne snimi kad izadje nece nikad..za njega je Joksimovic pocetnik :lol: jos on mora ucit od ekijaa..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 nov 2010, 23:06

Najaca stvar al ubjedljivo je bilo nakon jedno 20 dana, kad je rekao meni se cini da nas snimaju :mrgreen:

Fkt lahko je prepoznati dobrog i loseg covjeka,on je dobar covjek u dusi i vidi se vala kad je neko dzubre i vidis kad je neko neiskvaren on mozda jeste glup,mozda je u svom svijetu ali ima nesto sto vecina onih tamo muljatora nema a to je dusa **** ti sve ostalo kad si rinaka u dusi,zato od mene ko covjek ima veliki respect i nek pobjedi al bar se ne sluzi svim i svacim da dodje do pobjede,kakav je takav je jbg
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 nov 2010, 23:12

Znam da se o ukusima ne raspravlja i da se takve teme odlažu "sa strane", ali ne znam kako možete gledati te show emisije koje su sve očajnije, i sve debilnije.

Krenuvši od Big Mama House, Big Brother... Šta je sljedeće, 'Big dajdža'?! Eh, kad se sjetim 'Kolo sreće' i nekad davnih emisija. Ovo današnje je ismijavanje.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 26 nov 2010, 23:14

MinistaR je napisao/la:Znam da se o ukusima ne raspravlja i da se takve teme odlažu "sa strane", ali ne znam kako možete gledati te show emisije koje su sve očajnije, i sve debilnije.

Krenuvši od Big Mama House, Big Brother... Šta je sljedeće, 'Big dajdža'?! Eh, kad se sjetim 'Kolo sreće' i nekad davnih emisija. Ovo današnje je ismijavanje.
Ove danasnje emisije nemaju neke pouke...cilj je da te svaki dio toliko zaintrigira da jedva cekas sledeci,da imas sta pametno naucit iz toga,i nemas...samo smijanje,smijanje i smijanje svakodnevnim budalastinama...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 nov 2010, 23:16

Jedino Kolo Sreće koje sam ja gled'o je ono sa Oliverom Mlakarom kao voditeljem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 nov 2010, 23:17

King Kenny je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Znam da se o ukusima ne raspravlja i da se takve teme odlažu "sa strane", ali ne znam kako možete gledati te show emisije koje su sve očajnije, i sve debilnije.

Ove danasnje emisije nemaju neke pouke...cilj je da te svaki dio toliko zaintrigira da jedva cekas sledeci,da imas sta pametno naucit iz toga,i nemas...samo smijanje,smijanje i smijanje svakodnevnim budalastinama...

joj ja bi volio više kvizova na tv ,sjećam se onog prije kviza na BH što je bio ,ne znam kako se zvao ,ono dobijali smješka i ljutka nešto tako ,ali pravo dobar kviz bio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 nov 2010, 23:20

Monolog je napisao/la:Jedino Kolo Sreće koje sam ja gled'o je ono sa Oliverom Mlakarom kao voditeljem.
Na taj kviz sam i mislio. To mi je, uz Nadrealiste, ostalo urezano u pamćenju. Dobro, bilo je tu hrpa dobrih emisija, dokumentaraca, filmova, ali sve do jednog, bili su svjetlosnim godinama ispred kojekakvih Farmi. Uče djecu lijepim stvarima, nema šta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 23:20

@ministre

ma ne gledamo mi to,bar ja,u svoje ime govorim...upratim kad mognem,malo se ismijem i sl,samo to....a inace uopce ne gledam takav program..generalno, tv slabo gledam osim sporta i dokumentaraca...

al vidis,sam spomenu.."Kolo srece" to je onaj kviz jel tako..pa ko se toga jos ne sjeca i olivera mlakara...bas jucer govorim kako je zalosno da na nasoj tv nema nijedan dobar i poucan kviz...o drugim emisijama toga tipa da ne govorim...

al zato imas na svakoj tv poneki reallity show i sl...i o cemu onda govorimo...normalno da ce onda gledati te stvari,kad su nase tv kuce preplavljene njima
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 nov 2010, 23:22

Monolog je napisao/la:Jedino Kolo Sreće koje sam ja gled'o je ono sa Oliverom Mlakarom kao voditeljem.
Isti sam ti. Legenda ! 8-)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 26 nov 2010, 23:23

joj ja bi volio više kvizova na tv ,sjećam se onog prije kviza na BH što je bio ,ne znam kako se zvao ,ono dobijali smješka i ljutka nešto tako ,ali pravo dobar kviz bio
i ja se sjecam tog kviza, zvao se "sta je, tu je " ja mislim, ukoiko nisam poblehavio :D

pa onda kao djete sam volio nenormalno ona turbo limach show

ima jos toga
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 nov 2010, 23:26

nevjernik je napisao/la:
i ja se sjecam tog kviza, zvao se "sta je, tu je " ja mislim, ukoiko nisam poblehavio :D

pa onda kao djete sam volio nenormalno ona turbo limach show

ima jos toga
jeste Segmedina Srna bila voditeljica ,bio onaj neki lik 8 puta zaredom pobijedio i posto pobjednik te sezone ,a bile dobre i nagrade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 nov 2010, 23:28

Hahahahaha, kako Knez isoade na plemenskom avjetu. Koji Tops čovječe. slika

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 26 nov 2010, 23:30

Bosco je napisao/la:Hahahahaha, kako Knez isoade na plemenskom avjetu. Koji Tops čovječe. slika
kad je krampa lik
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 23:30

Sjecate li se sportskog kviza "HAOS " na hayatu..moram se pohvalit da sam tu rekorder...do 40 i nekog pitanja sam dosao :mrgreen: kao bilo da izdrzis 3 minute i osvajas nagradu..a ja levat 40 i nesto pitanja odgovario...tj. odmah dao odgovore,cim on postavi pitanje...umjesto da sam taktizirao...imao po 10 sec za svako pitanje..al eto..ja odmah u sekundi :mrgreen: negdje za 2 minute sve to

Kasnije sam doduse uzeo stoju :mrgreen: u drugoj igri..ona premetaljka..sta je ono bilo...

ukinuse ga majku im :mrgreen:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 26 nov 2010, 23:32

tik-tak je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Hahahahaha, kako Knez isoade na plemenskom avjetu. Koji Tops čovječe. slika
kad je krampa lik
sto me nesto podsjecas na jednog uvazenog korisnika ovog foruma :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 26 nov 2010, 23:33

sta je bilo, nisam gledo
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 nov 2010, 23:33

Vratio se Bosco sa plemenskog savjeta

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 nov 2010, 23:36

nevjernik je napisao/la:
sta je bilo, nisam gledo
Ma Knez ispao iz Plemena Bahandi. :P

Svaka čast Edinu za genijalnu ideju ( pravljenje lažnog imuniteta ), Knez točak nasjeo. :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []