evo ga novi hit kad izadje
[youtube][/youtube]
Moderator/ica: insider
Ove danasnje emisije nemaju neke pouke...cilj je da te svaki dio toliko zaintrigira da jedva cekas sledeci,da imas sta pametno naucit iz toga,i nemas...samo smijanje,smijanje i smijanje svakodnevnim budalastinama...MinistaR je napisao/la:Znam da se o ukusima ne raspravlja i da se takve teme odlažu "sa strane", ali ne znam kako možete gledati te show emisije koje su sve očajnije, i sve debilnije.
Krenuvši od Big Mama House, Big Brother... Šta je sljedeće, 'Big dajdža'?! Eh, kad se sjetim 'Kolo sreće' i nekad davnih emisija. Ovo današnje je ismijavanje.
King Kenny je napisao/la:Ove danasnje emisije nemaju neke pouke...cilj je da te svaki dio toliko zaintrigira da jedva cekas sledeci,da imas sta pametno naucit iz toga,i nemas...samo smijanje,smijanje i smijanje svakodnevnim budalastinama...MinistaR je napisao/la:Znam da se o ukusima ne raspravlja i da se takve teme odlažu "sa strane", ali ne znam kako možete gledati te show emisije koje su sve očajnije, i sve debilnije.
Krenuvši od Big Mama House, Big Brother... Šta je sljedeće, 'Big dajdža'?! Eh, kad se sjetim 'Kolo sreće' i nekad davnih emisija. Ovo današnje je ismijavanje.
Na taj kviz sam i mislio. To mi je, uz Nadrealiste, ostalo urezano u pamćenju. Dobro, bilo je tu hrpa dobrih emisija, dokumentaraca, filmova, ali sve do jednog, bili su svjetlosnim godinama ispred kojekakvih Farmi. Uče djecu lijepim stvarima, nema šta.Monolog je napisao/la:Jedino Kolo Sreće koje sam ja gled'o je ono sa Oliverom Mlakarom kao voditeljem.
Isti sam ti. Legenda !Monolog je napisao/la:Jedino Kolo Sreće koje sam ja gled'o je ono sa Oliverom Mlakarom kao voditeljem.
i ja se sjecam tog kviza, zvao se "sta je, tu je " ja mislim, ukoiko nisam poblehaviojoj ja bi volio više kvizova na tv ,sjećam se onog prije kviza na BH što je bio ,ne znam kako se zvao ,ono dobijali smješka i ljutka nešto tako ,ali pravo dobar kviz bio
jeste Segmedina Srna bila voditeljica ,bio onaj neki lik 8 puta zaredom pobijedio i posto pobjednik te sezone ,a bile dobre i nagradenevjernik je napisao/la:i ja se sjecam tog kviza, zvao se "sta je, tu je " ja mislim, ukoiko nisam poblehaviojoj ja bi volio više kvizova na tv ,sjećam se onog prije kviza na BH što je bio ,ne znam kako se zvao ,ono dobijali smješka i ljutka nešto tako ,ali pravo dobar kviz bio![]()
pa onda kao djete sam volio nenormalno ona turbo limach show
ima jos toga

kad je krampa likBosco je napisao/la:Hahahahaha, kako Knez isoade na plemenskom avjetu. Koji Tops čovječe.
sto me nesto podsjecas na jednog uvazenog korisnika ovog forumatik-tak je napisao/la:kad je krampa likBosco je napisao/la:Hahahahaha, kako Knez isoade na plemenskom avjetu. Koji Tops čovječe.
sta je bilo, nisam gledoBosco je napisao/la:Hahahahaha, kako Knez isoade na plemenskom avjetu. Koji Tops čovječe.
Bosco je napisao/la:Hahahahaha, kako Knez isoade na plemenskom avjetu. Koji Tops čovječe.
Ma Knez ispao iz Plemena Bahandi.nevjernik je napisao/la:sta je bilo, nisam gledoBosco je napisao/la:Hahahahaha, kako Knez isoade na plemenskom avjetu. Koji Tops čovječe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.