Jbg ne možemo svi bit alfa mužjaci poput tebe.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Svugdje glavna vijest Asim afera, osim na tariguzu gdje nema ni traga ni glasa o tome

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Hocel Hazim izletit kome, onaj?
Misliš faktor?
https://****/vijest/semir-efendic- ... ica-/72232
Ja se baš iznenadih kad viđoh. Inače, na faktoru kad ukucaš "efendić", svega dvije vijesti u historiji stoje.

Al' sad slušam snimak i prvo što mi pade napamet je Kum, kad ovo

-
- Kontakt:
Misli mozda na Havaz.
Ukucaj Dzenan Memic i David Dragicevic na faktoru.
-
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
I stavlja vjeru ispred drzave i onda na racun vjere favorizuje i ona arapska **** i sl, a imo je potencijal da uz Hellera postane najveci Tuzlaksamoposmatram je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:31Dok god ti u glavi vise vrijedi bosnjacko nego pravno, patit ces od istog kao i Bakir, Damir i Hazim.Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:03Ima kadra ,mladog postenog ali je tako tesko da istupi licnost koja ce objediniti Bosnjake oko jednog interesa. I one zelene, i crvene i td. Toliko smo podjeljeni i pokvareni do srzi da imas dvije mogucnosti.
Ili ga stoka ko Bakir, Damir poklopi ili se on uklopi![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Je l postoji realna sansa da iko ikada skine SDA u Federaciji, cak i nakon ovog snimka?
Smijem se kladiti da ce se nakon ovoga ubrzo pojaviti neki vjestacki napad na BiH gdje ce se Bakir predstaviti kao jedini moguci branioc te iste BiH.. i onda lagano na izbore gdje ce dio glasati za odbranu BiH, dio za pile i kilu secera, a dio za cuvanje ili dobijanje posla.
Smijem se kladiti da ce se nakon ovoga ubrzo pojaviti neki vjestacki napad na BiH gdje ce se Bakir predstaviti kao jedini moguci branioc te iste BiH.. i onda lagano na izbore gdje ce dio glasati za odbranu BiH, dio za pile i kilu secera, a dio za cuvanje ili dobijanje posla.
Ovo nije nikad bila taktika SDA. Oni su se održali na vlasti prije svega inercijom politike kako su jedini zaštitnici bošnjačkog bili u ratu i u godinama iza, aktivnostima iza kulise, korumpiranošću, uhljebljivanjima, donacijama, i retardiranošću opozicije.dscile je napisao/la: ↑29 feb 2020, 13:51Smijem se kladiti da ce se nakon ovoga ubrzo pojaviti neki vjestacki napad na BiH gdje ce se Bakir predstaviti kao jedini moguci branioc te iste BiH.. i onda lagano na izbore gdje ce dio glasati za odbranu BiH, dio za pile i kilu secera, a dio za cuvanje ili dobijanje posla.
Još sam zaboravio reći, a bitno je, propagandom IZ-a kako su oni jedini zaštitnici bošnjaka i muslimana.
Zadnja izmjena: sljivo, dana/u 29 feb 2020, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Da, na havazsamoposmatram je napisao/la: ↑29 feb 2020, 13:42Misli mozda na Havaz.
Jedino u KS mogu najebati zbog ovoga, sto se tice ostatka federacije nece zbog ovoga izgubit ni deset glasovadscile je napisao/la: ↑29 feb 2020, 13:51Je l postoji realna sansa da iko ikada skine SDA u Federaciji, cak i nakon ovog snimka?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mislim da ce poslije ovog samo jos vise skociti rejting SDA-u. To je nas narod. Oni se dive ovim marifetlucima. Nije tek tako narativ u nasem narodu "a jesam ga zajebo". To je nama za ponos, "izlevatiti" nekog. **** mentalitet do bola.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Proslavili su se u tih 16 puta...Sviuodbranu je napisao/la: ↑29 feb 2020, 12:21"Ne zelimo rat, ali necemo oklijevati upotrijebiti silu. U proslosti smo 16 puta ratovali sa Rusijom i opet cemo ".
Bes mi sve ako su ovi normalni![]()
Ovo je previse, cak i za mene koji ih ko nesto simpatisem.![]()

Samozvani sultan puko opasno. Ako se ne dozove leti sredice ga Turci ko Rumuni Causevskog
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
https://****/vijesti/bih/551682/tuzi ... ribuiranjeirfo je napisao/la: ↑29 feb 2020, 14:01Da, na havazsamoposmatram je napisao/la: ↑29 feb 2020, 13:42Misli mozda na Havaz.
Tužilaštvo KS provjerava snimak afere u SDA, hoće li se provjeriti i nezakonito snimanje i distribuiranje

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
SDA je kralj prevara, kradje i marifetluka. Ljudi mogu otvoriti fakultet i poducavati druge stranke regije i svijeta. To je ono sto ih odvaja od drugih stranaka. Ovi novi jednostavno ne znaju da ukradu, slazu i prevare, a htjeli bi.
Sustinska razlika koja odvaja SDA i ostale stranke - (ne)sposobnost kradje i prevara.
Sustinska razlika koja odvaja SDA i ostale stranke - (ne)sposobnost kradje i prevara.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !