Zato si ti u Njemacku i otisaoredbull93 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 23:39„Kurvin sine“ – uzvikivali su navijači Bajerna na današnjoj utakmici koju je njihov klub igrao protiv Hofenhajma, vodeći u gostima sa 6:0. Ove riječi su upućene vlasniku Hofenhajma Ditmaru Hopu, a zbog istih utakmica je prekinuta, igrači su se povukli u tunel a čelnici Bajerna uključujući Rumeningea, Olivera Kana i Hasana Salihamidžića, vidno ljuti i osramoćeni su se uputili prema tribini na kojoj su se nalazili navijači Bavaraca kako bi ih ubijedili da prekinu sa verbalnim vrijeđanjem prvog čovjeka domaćinske ekipe. Nakon petnaestak minuta utakmica je nastavljena, no igrači oba tima su ODBILI da igraju. Umjesto toga, ostatak vremena su proveli dodavajući loptu jedni drugima na centru terena u znak protesta zbog nedoličnog ponašanja navijača.
Na današnjoj utakmici u Banjoj Luci između Borca i Sarajeva, domaći navijači, njih oko 8000 koliko ih je bilo na Gradskom stadionu, dok je gostujuća ekipa vodila sa 2:0 uzvikivali su „Ubij Turčina“ i „Nož žica Srebrenica“. Niko nije reagovao. Ništa se nije dogodilo.
BOSNA I HERCEGOVINA!🖐
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Krivi su klubovi, Sarajevo je trebalo napustiti teren i poslati dopis UEFI i o ovom i o nekim prethodnim slučajevima, pro bosanski klubovi bi sigurno stali iza njihove odluke i konačno bi se izvršio pritisak na NSBiH i njihovu toleranciju prema sada već tradicionalnom folkloru fašizma pojedinih grupacija koji sebe nazivaju navijačima..
Na fašizam se ne odgovara fašizmom jer se onda stavljaš u isti koš sa fašistima,.Ne kažem da je kompletan stadion skandirao to što je skandirao ali to ne može umanjiti odgovornost kluba za ovakve ispade,.
I šta kažu ? Isprovocirani ? Muke četnika u fašizam natjerat, skoro ko žabu u vodu.
Na fašizam se ne odgovara fašizmom jer se onda stavljaš u isti koš sa fašistima,.Ne kažem da je kompletan stadion skandirao to što je skandirao ali to ne može umanjiti odgovornost kluba za ovakve ispade,.
I šta kažu ? Isprovocirani ? Muke četnika u fašizam natjerat, skoro ko žabu u vodu.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Je li moguce da se ovo godinama ponavlja i nioo da se zali Uefi?!?!?chily-rz je napisao/la: ↑01 mar 2020, 00:02Krivi su klubovi, Sarajevo je trebalo napustiti teren i poslati dopis UEFI i o ovom i o nekim prethodnim slučajevima, pro bosanski klubovi bi sigurno stali iza njihove odluke i konačno bi se izvršio pritisak na NSBiH i njihovu toleranciju prema sada već tradicionalnom folkloru fašizma pojedinih grupacija koji sebe nazivaju navijačima..
S kakvim zivotinjama zivimo u pm
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Uzvracaj istom mjerom i nema problema
Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 feb 2020, 21:54Stvarno nisam htio da dajem vaznosti ovoj tematici pogotovo imbecilima koje drobe jedno te isto (ne mislim na tebe naravno) ali samo da te podsjetim da je skandiranje te vrste na kosevu bilo kada je bila tuca sa obezbjedjenjem i policijom zbog parole o argentincima. Mislim da je postojao cak i klip gdje se u pozadini cuje to skandiranje ubi srbina
[/quote]
Al nakon sto bukvalno svake sezone imas ovakva skandiranja u Banja Luci, uvijek se vade jedna te ista dva klipa iz Sarajeva cisto da se uspostavi neki balans i kae “vidis i oni to rade”.
To samo idiot moze izjednaciti stepen civiliziranosti sportske publike u Banja Luci i Sarajevu.
Ljudima na poluvremenu muzicki repertoar ko pred polazak na liniju 93-ce.
- Beduin
- Kontakt:
Sretan Dan nezavisnosti BiH svim gradjanima nase drzave. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sretan Dan nezavisnosti svima koji BiH smatraju svojom domovinom
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- tuzlak1987
- Kontakt:
- Ti si bio i jedan od osnivaca Vulturesa?
Jesam. Ja, Greba, Edo, Dzenan, Končar, ma bilo je ono raja, gradska prava raja, oni sto su voljeli Borca, **** ga... to je jedino sto smo i imali pored naseg "onakvog" zivotarenja.
Jesam. Ja, Greba, Edo, Dzenan, Končar, ma bilo je ono raja, gradska prava raja, oni sto su voljeli Borca, **** ga... to je jedino sto smo i imali pored naseg "onakvog" zivotarenja.
Ali ono NŽS je ogavno. Primitivno.
Ne tako davno ovdje se čestitavao povratak i željela dobrodošlica u PL genocidašima.
Ne kontam što vam sada smetaju skandiranja i ostalo.
Sretan dan nezavisnosti.
:zastavasaljiljanima
Ne kontam što vam sada smetaju skandiranja i ostalo.
Sretan dan nezavisnosti.
:zastavasaljiljanima
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!
A seljačine, traktordžije i fašiste iz BL ko *ebe.
Ništa drugo od sinoćnjeg folklora se ne može ni očekivati od zakržljalih četničkih mozgova.
A seljačine, traktordžije i fašiste iz BL ko *ebe.
Ništa drugo od sinoćnjeg folklora se ne može ni očekivati od zakržljalih četničkih mozgova.
Zadnja izmjena: sampras, dana/u 01 mar 2020, 09:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ispričavam se svima zbog ispada, žao mi je zbog toga. Međutim, nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova za Željezničar. Nekolicina navijača uspjela me je isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku - rekao je Ivan Lendrić.
Obozavam citat moralisanje iz prijestolnice kulture
Ovako pozdravljaju i bivse igrace.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 08:54Ispričavam se svima zbog ispada, žao mi je zbog toga. Međutim, nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova za Željezničar. Nekolicina navijača uspjela me je isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku - rekao je Ivan Lendrić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
*ebemo mu i Tamaru i mamaru, sve po zaslugama...Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 08:54Ispričavam se svima zbog ispada, žao mi je zbog toga. Međutim, nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova za Željezničar. Nekolicina navijača uspjela me je isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku - rekao je Ivan Lendrić.
Miješaš kruške i jabuke, fašisto!
Golemo se čudite da Lešinari skandiraju NŽS. Vau, nečuveno, nisu nikad prije, šokantno. Ako niste balavi pa se zbog toga ne sjećate, dođite sebi dok još možete.
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo docekasmo i taj dan da citava Bosna i Hercegovina ne radi za dan drzavnosti. Sretno svima. 
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 01 mar 2020, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Poenta je da smo svi retardirani a cinjenica je da BL i Siroki ipak malo prednjace ispred ostalih.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
I dalje ni rijec ovog portala o ispaljenim raketama na istok....svaka cast na objektivnosti.
Ocito na ovom sajtu vijesti pisu ostrasceni navijaci, bez trunke profesionalizma.
Sramite se!
Ocito na ovom sajtu vijesti pisu ostrasceni navijaci, bez trunke profesionalizma.
Sramite se!
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.