i naravno hz bili su prejaki na tribini

i svaka cast momcima iz dresdan što su dosli

SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bili su i kad smo onsj pyro show napravili i kad je nastala ona pjesma Borac Banja Luka lee,tad su nas sa te fine tribine gadjali cijelo vrijemeRajaBa1983 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:21Još jednom svaka cast vinko i igracima i upravi
i naravno hz bili su prejaki na tribini![]()
i svaka cast momcima iz dresdan što su dosli![]()
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!!!![]()
![]()
U Lukavcu, kod profe u krilu, tjesi gaRajaBa1983 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:36Gdje su oni sto su rekli da je milicevic invalid
šta ce nam on igrao talijansku 2-3 ligu![]()
podrska komsinicama u kupu i od mene... Juce je puno raje u pocetku i prije utakmice navijalo za borac pa se ušutiše nakon onih scena posebno par zenicana je glasno bilo u podrzavanju borca ovih danaElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:33Volio bi da im se i kone poseru u sred Banja Luke i izbace ih iz kupa. Jednostavno mi mozak i moral nedaju, da želim uspjeh nekome ko bi rado opet ubijao mene i moj narod.
Ista su to **** vjeruj mi....fera je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:39podrska komsinicama u kupu i od mene... Juce je puno raje u pocetku i prije utakmice navijalo za borac pa se ušutiše nakon onih scena posebno par zenicana je glasno bilo u podrzavanju borca ovih danaElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:33Volio bi da im se i kone poseru u sred Banja Luke i izbace ih iz kupa. Jednostavno mi mozak i moral nedaju, da želim uspjeh nekome ko bi rado opet ubijao mene i moj narod.![]()
Od svega si upravu za taj dio sa ugovorom.Denchi je napisao/la: ↑29 feb 2020, 22:05Igra s loptom, razigravanje, gradnja napada...
Disciplina, fokus, koncentracija...
I ugovor
Mosabavlju je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:49Od svega si upravu za taj dio sa ugovorom.
Polako Fifa20 tek smo počeli igrati ovako....bit će to ok svakim treningom sve više....Arnelv52 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:55Treba popraviti donošenje odluka. Mora se igrati brže i efikasnije. Po mom sudu nije do talenta, tehnike ili brzine nego je problem u glavi. Igrači uopće ne vide kako to izgleda iz ptičije perspektive. Sa svakim dodirom mijenjaju se okolnosti na terenu - nešto što je moglo izaći na dobru situaciju sa drugim dodirom je već nestalo, nešto što je u drugom dodiru izgledalo kao potencijalno dobra situacija sa trećim dodirom je već nestalo. Bilo je puno takvih situacija i na tome se mora raditi. Puno brže se mora razmišljati.
Vjeruj mi komsije su voljele vise nego pare da nas je borac pobijedio ali nakon nasih 2:0 su svi poceli okretati pricu nek smo poderali nacionaliste i slicno al eto...fera je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:39podrska komsinicama u kupu i od mene... Juce je puno raje u pocetku i prije utakmice navijalo za borac pa se ušutiše nakon onih scena posebno par zenicana je glasno bilo u podrzavanju borca ovih danaElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:33Volio bi da im se i kone poseru u sred Banja Luke i izbace ih iz kupa. Jednostavno mi mozak i moral nedaju, da želim uspjeh nekome ko bi rado opet ubijao mene i moj narod.![]()
Da ti znaš koliko mene to nervira.. Evo jučer situacija kad je Ahmet dodao Tini, peljao je puno, a na drugoj strani sam igrač i propade dobra šansa. Pri kraju tekme ide Jukić i ima pored Đokanovića da odigra s njim dupli i izbaci odmah protivnika, on nešto kroz noge ide.Arnelv52 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:55Treba popraviti donošenje odluka. Mora se igrati brže i efikasnije. Po mom sudu nije do talenta, tehnike ili brzine nego je problem u glavi. Igrači uopće ne vide kako to izgleda iz ptičije perspektive. Sa svakim dodirom mijenjaju se okolnosti na terenu - nešto što je moglo izaći na dobru situaciju sa drugim dodirom je već nestalo, nešto što je u drugom dodiru izgledalo kao potencijalno dobra situacija sa trećim dodirom je već nestalo. Bilo je puno takvih situacija i na tome se mora raditi. Puno brže se mora razmišljati.