FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mi smo njima pokazali na terenu a i na tribini
Borac apsolviran idemo dalje
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!!!
Borac apsolviran idemo dalje
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Zato što mu je u genima!zlo87 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 11:23Što lažeš bolan, što lažeš..Joker4 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 10:58Cestitke na pobjedi, pobijedila je bolja ekipa !
Zasto niko ne navede da je atmosfera na stadionu bila prava fudbalska i sjajan ambijent pred punim stadionom, bez ikakvih uvredljivih skandiranja niti vrijedjanja, pravi derbi, sve do trenutka kad su Hordasi krenuli da napuste tribinu te ispalili 2 rakete prema istocnoj tribini gdje se nalazi obicni ljudi sa djecom koji su dosli da pogledaju utakmicu, ISPALILI SU 2 RAKETE PREMA LJUDIMA, to NIKO ne napominje nigdje onda iz revolta dosle su uvrede koje ni malo ne opravdavam i osudjujem. Jos jednom da napomonem cestitke Sarajevu na pobjedi i sretno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- RajaBa1983
- Kontakt:
Još jednom svaka cast vinko i igracima i upravi
i naravno hz bili su prejaki na tribini
i svaka cast momcima iz dresdan što su dosli

i naravno hz bili su prejaki na tribini
i svaka cast momcima iz dresdan što su dosli
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Bili su i kad smo onsj pyro show napravili i kad je nastala ona pjesma Borac Banja Luka lee,tad su nas sa te fine tribine gadjali cijelo vrijemeRajaBa1983 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:21Još jednom svaka cast vinko i igracima i upravi
i naravno hz bili su prejaki na tribini![]()
i svaka cast momcima iz dresdan što su dosli![]()
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!!!![]()
![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Volio bi da im se i kone poseru u sred Banja Luke i izbace ih iz kupa. Jednostavno mi mozak i moral nedaju, da želim uspjeh nekome ko bi rado opet ubijao mene i moj narod.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- RajaBa1983
- Kontakt:
Gdje su oni sto su rekli da je milicevic invalid
šta ce nam on igrao talijansku 2-3 ligu
šta ce nam on igrao talijansku 2-3 ligu
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
U Lukavcu, kod profe u krilu, tjesi gaRajaBa1983 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:36Gdje su oni sto su rekli da je milicevic invalid
šta ce nam on igrao talijansku 2-3 ligu![]()
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
podrska komsinicama u kupu i od mene... Juce je puno raje u pocetku i prije utakmice navijalo za borac pa se ušutiše nakon onih scena posebno par zenicana je glasno bilo u podrzavanju borca ovih danaElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:33Volio bi da im se i kone poseru u sred Banja Luke i izbace ih iz kupa. Jednostavno mi mozak i moral nedaju, da želim uspjeh nekome ko bi rado opet ubijao mene i moj narod.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ista su to **** vjeruj mi....fera je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:39podrska komsinicama u kupu i od mene... Juce je puno raje u pocetku i prije utakmice navijalo za borac pa se ušutiše nakon onih scena posebno par zenicana je glasno bilo u podrzavanju borca ovih danaElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:33Volio bi da im se i kone poseru u sred Banja Luke i izbace ih iz kupa. Jednostavno mi mozak i moral nedaju, da želim uspjeh nekome ko bi rado opet ubijao mene i moj narod.![]()
Samo drugacije pakovana... Mrze Sarajevo kao grad vise nego sto sebe vole...
Neka se oni sad boje nas, dosta smo se mi plasili drugih
svaka cast za Fk Sarajevo, nek ste im se posrali na srbovanje sinoc, (navijac Zelje) 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pjena u usima vecini,a tek smo poceli tj od ljeta ce tek cirevi da pucaju
-
Mosabavlju
- Kontakt:
Od svega si upravu za taj dio sa ugovorom.Denchi je napisao/la: ↑29 feb 2020, 22:05Igra s loptom, razigravanje, gradnja napada...
Disciplina, fokus, koncentracija...
I ugovor
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nema ušutio se bipolarni sioux, šta je reći..
Kad uleti jedan dan i kaže 'eto jesam vam reko' i pukne ga euforija.
Nema ništa slađe nego pobijediti onakve ekipe, syebati im one navijače što kontaju da su neko i nešto. Ništa slađe..
Kad uleti jedan dan i kaže 'eto jesam vam reko' i pukne ga euforija.
Nema ništa slađe nego pobijediti onakve ekipe, syebati im one navijače što kontaju da su neko i nešto. Ništa slađe..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma sa Lazicem bi odbrana bila beton,i rotacija i sve. Dobro je da uprava nije podlegla mahali,inace bi pukli ko balon,unistili bi ono sto radimo 4 godine,najmanje mjenjamo ekipu sto je skoro nemoguce na nasim prostorima,pojacavamo se sa finim igracima,stojimo dobro i finansijski da se ne urekne samo
- feniksptica
- Kontakt:
Uprava napolje !
hajmo barem 80 % podrzat ovo
hajmo barem 80 % podrzat ovo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Treba popraviti donošenje odluka. Mora se igrati brže i efikasnije. Po mom sudu nije do talenta, tehnike ili brzine nego je problem u glavi. Igrači uopće ne vide kako to izgleda iz ptičije perspektive. Sa svakim dodirom mijenjaju se okolnosti na terenu - nešto što je moglo izaći na dobru situaciju sa drugim dodirom je već nestalo, nešto što je u drugom dodiru izgledalo kao potencijalno dobra situacija sa trećim dodirom je već nestalo. Bilo je puno takvih situacija i na tome se mora raditi. Puno brže se mora razmišljati.
Mosabavlju je napisao/la: ↑01 mar 2020, 12:49Od svega si upravu za taj dio sa ugovorom.
Sve najbolje o bivšim....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Stetan Dan nezavisnosti
Juce smo pokazalu kako treba igrati, vidjelo se zadnjih 10-15 minuta da Bojac nema snage. Mi cemo jos vise napredovati i podizati formu. Ovo je odlicno, idemo dalje tekmu po tekmu.
Juce smo pokazalu kako treba igrati, vidjelo se zadnjih 10-15 minuta da Bojac nema snage. Mi cemo jos vise napredovati i podizati formu. Ovo je odlicno, idemo dalje tekmu po tekmu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: dubrovnik, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, Morpheus i 23 gosta.