Od prvog dana sam rekao da ce biti veliko (najvece) pojačanje. Kasnije sam to naglašavao jos par puta. Ne citas moje postove, nije ti dobro momciluko
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
RajaBa1983 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:08Vanja8 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 19:53RajaBa1983 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 19:35i meni je hodžić jucer bio dobar nadam se da ce nastaviti igrati ovako dobro igrati
ma onaj milicevic bezvez cojk invalid što bi rekli naši pljuvači
a zakaric ba zna našu ligu bolji je od jukica tako kazu naši stručnjaci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pogledajte ovo kako sam ja legenda koja zna prepoznati kvalitet.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:55Jukic ce biti najbolje krilo sljedeće polusezone u ligi
Pantelija isto zna i duskajurisic zna.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
E bgm je duska fulio. Eno bacio sam ovima sto su kukali lajk pa da nađu svoje postove.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:27Pogledajte ovo kako sam ja legenda koja zna prepoznati kvalitet.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:55Jukic ce biti najbolje krilo sljedeće polusezone u ligi
Pantelija isto zna i duskajurisic zna.
Duska je napisao da je zakaric puno bolji igrac

Ja sam odmah znao da gz nema motiva. Ovaj ima. 4 godine mlađi. Vise sportista, bolji za atmosferu uu ekipu. Kraj price
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
I ja sam prvi zakuko za Milicevica i Jukica, doduse poslije me TSS smirio, al stvarno ova dvojica dosad perverzija kako igraju ( Milicevic na stoperu, ne na veznom ) 

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- AlfredNobel
- Kontakt:
Takav si vazda bio, paničar i drama queen.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja sam uvijek sve najbolje znao
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ok je nekoga ne volketi, ali nazivati ga chetnikom...? Smijesni ste !
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Kontakt:
Kontam, odakle mi je poznat ovaj što sudi El Classico, sjetim se onda, da nam je sudio protiv Borussie na Koševu.Valjda ovog ljeta, dočekamo još jedan play - off 
Ne znam nije me još uvjerio skroz Jukić...ima jako pametnih poteza ali u isto vrijeme nekad poželim da igra hrabrije, grublje....sebičnije....a opet za našu igru to nije baš bolje....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Meni sto se najvise svidjelo u ova dva kola je mirnoca nasih igraca, to je Vinko donio i to mi se mnogo svidja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad kad ja prorovim po svojim postovima pa vam pokažem sta sam ja tad pisao za nasa pojacanja.
Samo ce mi trebati dosta vremena jer sam od tad napisao dosta gluposti
Samo ce mi trebati dosta vremena jer sam od tad napisao dosta gluposti

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ti imas samo 5182 glupih postova napisanih, ostali su ti Bgm OKElCartel11 je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:30Sad kad ja prorovim po svojim postovima pa vam pokažem sta sam ja tad pisao za nasa pojacanja.
Samo ce mi trebati dosta vremena jer sam od tad napisao dosta gluposti![]()

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Joj kako mi ide na nerve onaj Lazic, pa on non stop objavljuje neke motivirajuce storije na ig.. kao trening, neki se lavovi spominju... a pola godine ce provesti na tribini..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ko želi muštuluk?
U subotu najavljuju snijeg.
U subotu najavljuju snijeg.

Izlistam nasu temu do 270te stranice i kobnog oktobra 2009. Koliko se samo vjerovalo da ce istina i pravda izaci na vidjelo, koliko tuznih poruka, sav sam se najezio.. I evo poslije vise od 10 godina istina se sakriva.. Ona dole listica je oduvijek bila zaostalo selo, rupa ustasluka bez dna, ne znam sta vise reci.. Pocivaj u miru Vedrane
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vidiš da brat Cartel sve zna. On ako dođe i napiše da će valjati taj i taj, da se ne brinemo, ja sam odmah k'o u Tučepima u avgustu.Inijesta je napisao/la: ↑01 mar 2020, 23:28priznajem al nema veze ne ljutim se kad me popisaju ovi popljuvani
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: insimadop, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee i 39 gostiju.