Ne treba da te nervira. To sto je momak svim srcem uz svoje drugove i sto se i dalje osjeca (i treba tako da se osjeca) dijelom ekipe i timskog sportskog uspjeha u koji je ugradio svoj doprinos nema nikakve veze sa situacijom oko ugovora i odluke uprave i strucnog staba da ne bude u kombinacijama kao igrac koji nije vezan za klub nakon ove sezone. On je na zapadu cisto iz poslovnih /business razloga kako njegovih licnih interesa (agencije koja upravlja njegovom karijerom) tako i klubskih poslovnih interesa -podjednako. A to sto postavlja i komentarise, bodri, je dokaz da je kao covjek i sportista 100% ok, uvijek uz svoje drugove, i da s te strane nema nikakav problem s klubom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesam ubijeđeni agnostik i religija je zadnje sto me interesuje, ali zbog mog, dijelom, pravoslavnog backgrounda, osjecam nemjerljiv stid zbog "navijanja" u Banjaluci. Ono je civilizacijska sramota. U 21. vijeku pozivati na klanje i izvikivati parole postavljauci ih kao normu, jest za povratiti. Kao ratni veteran i pripadnik ARBiH, osjecam iskonsku mrznju prema tim i takvim osobama. Kao navijač, Bosanac, a prije svega čovjek, osjecam neizmjernu tugu zbog divljačkog, necivilizacijskog i odvratnog skandiranja.
Kaze Krunic: pobijedila je Banjaluka! Dugo jadnije, bijednije i shupačkije izjave nisam procitao. Banjaluka je u subotu izgubila i to katastrofalno. Evo, puna dva dana nisam nigdje procitao da su se klub i grad ogradili od maloumnog izvikivanja parola. Naravno, nije sva Banjaluka takva, ali ono na tribinama je vecinski dio. Nisu ti "navijači" pali sa neba, niti ih je neko tamo poslao. Oni su Banjalučani. Tu si izgubio, Krunicu! I ne samo tu. Ti tvoji nedoyebani koljači dosli su da gledaju SARAJEVO. Da nije nas ne bi imali društvenog zivota. Zavlacili bi se u budzake, poljevali Nektarom, oštrili nozeve, motali zicu i režali u svom zaostalom mraku. U čemu ste to pobijedili, spodobo? Gdje je obračun "tvoje" Banjaluke sa "ubicama Turaka"? Zbog tih i takvih Banjalučana moraju se stiditi svi normalni i posteni ljudi, bilo koje nacije, religije i/ili etniciteta.
Neka smo vam pokazali, po ko zna koji put, da smo gospoda. Niste vi nista vise od provincijskig gradica ugusenog vlastitim mrakom. Zao mi je samo sto vam nismo zabili 10 komada.
Izvinjavam se zbog konsterniranosti pod kojom sam pisao ovaj post.
Kaze Krunic: pobijedila je Banjaluka! Dugo jadnije, bijednije i shupačkije izjave nisam procitao. Banjaluka je u subotu izgubila i to katastrofalno. Evo, puna dva dana nisam nigdje procitao da su se klub i grad ogradili od maloumnog izvikivanja parola. Naravno, nije sva Banjaluka takva, ali ono na tribinama je vecinski dio. Nisu ti "navijači" pali sa neba, niti ih je neko tamo poslao. Oni su Banjalučani. Tu si izgubio, Krunicu! I ne samo tu. Ti tvoji nedoyebani koljači dosli su da gledaju SARAJEVO. Da nije nas ne bi imali društvenog zivota. Zavlacili bi se u budzake, poljevali Nektarom, oštrili nozeve, motali zicu i režali u svom zaostalom mraku. U čemu ste to pobijedili, spodobo? Gdje je obračun "tvoje" Banjaluke sa "ubicama Turaka"? Zbog tih i takvih Banjalučana moraju se stiditi svi normalni i posteni ljudi, bilo koje nacije, religije i/ili etniciteta.
Neka smo vam pokazali, po ko zna koji put, da smo gospoda. Niste vi nista vise od provincijskig gradica ugusenog vlastitim mrakom. Zao mi je samo sto vam nismo zabili 10 komada.
Izvinjavam se zbog konsterniranosti pod kojom sam pisao ovaj post.
Narod zna!Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:27Pogledajte ovo kako sam ja legenda koja zna prepoznati kvalitet.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑05 feb 2020, 21:55Jukic ce biti najbolje krilo sljedeće polusezone u ligi
Pantelija isto zna i duskajurisic zna.
Nije druga polovina kako treba ni pocela, ali gurbeti su već poceli da kmece kako smo se provukli, kako nas sudije guraju, kako imamo srece. Lakše im je valjda kad lažu sami sebe, nego priznati sebi istinu.
Das Ist Walter
Doći će i oni po svoje. Ovaj treći derbi je važniji od prva dva, već se ulazi u finiš sezone, i ja se nadam da će i naši malo otkopčat šlic i bacit piš.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Za osvajanje titule derbi je najmanje bitan. Eto, oni su ove sezone dobili dva, pa nam opet gledaju u leđa.
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi nas guraju i najsretniji smo klub svih vremena, šta god, samo da uzmemo titulu pa neka pričaju i poslije toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RajaBa1983
- Kontakt:
Jbg teško je priznati da smo najjaci u ligi
SARAJEVO ŠAMPION
SARAJEVO ŠAMPION
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- robertkosar
- Kontakt:
Nije debilan igrali kokarda protiv cetnika ako pratis situaciju onda znas koga velicaju

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Sportski gledano, jako je nekorektno od bilo kojeg kluba kazniti igrača slanjem na tribinu ukoliko odbije produžiti ugovor, jer mu se na taj način uništava karijera, gubi takmičarska forma u koju je uložio puno vremena itdbadboy je napisao/la: ↑02 mar 2020, 07:47Ne treba da te nervira. To sto je momak svim srcem uz svoje drugove i sto se i dalje osjeca (i treba tako da se osjeca) dijelom ekipe i timskog sportskog uspjeha u koji je ugradio svoj doprinos nema nikakve veze sa situacijom oko ugovora i odluke uprave i strucnog staba da ne bude u kombinacijama kao igrac koji nije vezan za klub nakon ove sezone. On je na zapadu cisto iz poslovnih /business razloga kako njegovih licnih interesa (agencije koja upravlja njegovom karijerom) tako i klubskih poslovnih interesa -podjednako. A to sto postavlja i komentarise, bodri, je dokaz da je kao covjek i sportista 100% ok, uvijek uz svoje drugove, i da s te strane nema nikakav problem s klubom.
Čovjek je pošteno potpisao na 2 godine i ti ga nakon 1.5 godine pomnoži s nulom.
Što mu odmah nisu ponudili ugovor na 4 sezone pa ako odbiješ nećeš nikako ni doći. ( al gdje bi klub preuzeo toliki rizik) Nego hajd ti na dvije, čovjek se pokazao i sad ako nećeš produžiti ne zanimaš nas, naći ćemo drugog kojem ćemo isto dati ugovor na godinu /dvije i tako u krug.
Razumijem ja da klub treba zaraditi, ali to se da urediti i na drugačiji način. Nisam upratio da je ovo vani učestala praksa.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- AlainProst
- Kontakt:
usutali se navijaci FK Husref Musemic
nigdje ih nema
nigdje ih nema
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moje misljenje je,da ako odbiju produziti ugovor,da ce dobijati manju minutazu..Npr.da sad Lazic bude zamjena,i ako Hrvoje ima 3 zuta on upada..To bi mi bilo OK
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Meni je to sasvim OK da posalju igraca na tribine jer nece da potpise novi ugovor. Dosta smo mi vracali igrace iz mrtvih i vracali im forumu pa nam na kraju okrenu ledja i odu za 0km. Ovako je bar igrao dok je bio pod ugovorom i dobro se je pokazao i steta sto nije produzio ugovor jer je igracina. Ali ako gledas interes kluba onda ces uvidjeti da je to itekako dobar potez, jer bi igrac koji nece da potpise novi ugovor vjerovatno zauzimao mjesto nekom igracu koji ima ugovor i koji zeli da ostane u FKS.Zeko87 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:00Sportski gledano, jako je nekorektno od bilo kojeg kluba kazniti igrača slanjem na tribinu ukoliko odbije produžiti ugovor, jer mu se na taj način uništava karijera, gubi takmičarska forma u koju je uložio puno vremena itdbadboy je napisao/la: ↑02 mar 2020, 07:47Ne treba da te nervira. To sto je momak svim srcem uz svoje drugove i sto se i dalje osjeca (i treba tako da se osjeca) dijelom ekipe i timskog sportskog uspjeha u koji je ugradio svoj doprinos nema nikakve veze sa situacijom oko ugovora i odluke uprave i strucnog staba da ne bude u kombinacijama kao igrac koji nije vezan za klub nakon ove sezone. On je na zapadu cisto iz poslovnih /business razloga kako njegovih licnih interesa (agencije koja upravlja njegovom karijerom) tako i klubskih poslovnih interesa -podjednako. A to sto postavlja i komentarise, bodri, je dokaz da je kao covjek i sportista 100% ok, uvijek uz svoje drugove, i da s te strane nema nikakav problem s klubom.
Čovjek je pošteno potpisao na 2 godine i ti ga nakon 1.5 godine pomnoži s nulom.
Što mu odmah nisu ponudili ugovor na 4 sezone pa ako odbiješ nećeš nikako ni doći. ( al gdje bi klub preuzeo toliki rizik) Nego hajd ti na dvije, čovjek se pokazao i sad ako nećeš produžiti ne zanimaš nas, naći ćemo drugog kojem ćemo isto dati ugovor na godinu /dvije i tako u krug.
Razumijem ja da klub treba zaraditi, ali to se da urediti i na drugačiji način. Nisam upratio da je ovo vani učestala praksa.
A znamo da je Lazicu uprava nudila bolji ugovor nego sto ga je imao do sada, pa ko je sad tu ispao nekorektan

Ne moze nikako. Imaju momci sa ugovorom koji su tu za klub. Dupovac, škorin mali, pa i akademac neki moze iskočiti u prvi plan. Covjek je tu jos 3 mjeseca, zasto bi ga neko gurao da igra kad svakako ide? A vidimo da nije nikakav nenadoknadiv kvalitetGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:19Moje misljenje je,da ako odbiju produziti ugovor,da ce dobijati manju minutazu..Npr.da sad Lazic bude zamjena,i ako Hrvoje ima 3 zuta on upada..To bi mi bilo OK
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Normalno, svaka utakmica je za tri boda, al samo da smo uzeli po bod u oba derbija do sad oni bi imali 4 boda manje a mi dva više. Šest bodova razlike, plus ova tri, devet. Skineš jednog protivnika s vrata.miden je napisao/la: ↑02 mar 2020, 11:30Za osvajanje titule derbi je najmanje bitan. Eto, oni su ove sezone dobili dva, pa nam opet gledaju u leđa.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U ovom trenutku to je tacno,ali ako ima mjesta sto ne da sjedi na klupi..Ako nema mjesta,tribina,a ako imas problema u odbrani,ubacis ga i nek igra..Pantelija je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:26Ne moze nikako. Imaju momci sa ugovorom koji su tu za klub. Dupovac, škorin mali, pa i akademac neki moze iskočiti u prvi plan. Covjek je tu jos 3 mjeseca, zasto bi ga neko gurao da igra kad svakako ide? A vidimo da nije nikakav nenadoknadiv kvalitetGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:19Moje misljenje je,da ako odbiju produziti ugovor,da ce dobijati manju minutazu..Npr.da sad Lazic bude zamjena,i ako Hrvoje ima 3 zuta on upada..To bi mi bilo OK
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Plus će čuvat noge ako u međuvremenu dogovori transfer jer u zadnjih pola godine ugovora igrač smije pregovarat.Pantelija je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:26Ne moze nikako. Imaju momci sa ugovorom koji su tu za klub. Dupovac, škorin mali, pa i akademac neki moze iskočiti u prvi plan. Covjek je tu jos 3 mjeseca, zasto bi ga neko gurao da igra kad svakako ide? A vidimo da nije nikakav nenadoknadiv kvalitetGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:19Moje misljenje je,da ako odbiju produziti ugovor,da ce dobijati manju minutazu..Npr.da sad Lazic bude zamjena,i ako Hrvoje ima 3 zuta on upada..To bi mi bilo OK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto bi bilo i sa Stanojevićem ali eto, njega smo uspjeli prodati i zaraditi i više nego što smo mu dali para a bio nam je koristan tako da je to prošlo ok.skoroalen je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:34Plus će čuvat noge ako u međuvremenu dogovori transfer jer u zadnjih pola godine ugovora igrač smije pregovarat.Pantelija je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:26Ne moze nikako. Imaju momci sa ugovorom koji su tu za klub. Dupovac, škorin mali, pa i akademac neki moze iskočiti u prvi plan. Covjek je tu jos 3 mjeseca, zasto bi ga neko gurao da igra kad svakako ide? A vidimo da nije nikakav nenadoknadiv kvalitetGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:19Moje misljenje je,da ako odbiju produziti ugovor,da ce dobijati manju minutazu..Npr.da sad Lazic bude zamjena,i ako Hrvoje ima 3 zuta on upada..To bi mi bilo OK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Burberry46, enzo1, Hajdeee, Lavcina, mosarajvosa83, N3R3D, Pantelija, pierce, rimljanin90, roccosiffredi, skoJaa, Velaxsa i 73 gosta.