Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
https://****/vijesti/crna-hronika/55 ... itna-pomoc
Ovo je tek pocetak sta nas ceka. Preplavljeno SA na svakom cosku, ne mozes izaci iz kuce da jednog ne vidis.
Ovo je tek pocetak sta nas ceka. Preplavljeno SA na svakom cosku, ne mozes izaci iz kuce da jednog ne vidis.
Pa sam ga je spomenuo u onom videu.
Kroz ovo vidiš kakve moralne nakaze kolo vode. U 10 minuta dovoljno materijala da ih pola podnese ostavke, od gradonačelnika borca protiv antifašizma pa do onog najsitnijeg.
U Austriji pade vlada kroz par sati nakon videa slične tematike. Al ko nas yebe, sami smo krivi za ovo.
I najjača mi je džukela iz Hrasnog koja brani sve ovo. Predsjednik države
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hoce smradovi sutra potvrditi vladu?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Naravno da nije, al ga nema u prici jer ga niko, srecom po njega, spomenuo. Vecinu sto je Asim namjestao to je bilo po Bakirovom nalogu. Ako ojaca zvizdicev klan + semir moglo bi biti svega unutar stranke.
Pa ojačali su, da nisu dostigli dovoljnu snagu ne bi ni krenuli u ovo. Previše je ozbiljno.
Uglavnom u Zabrđu zastave na pola koplja. Zbunjenost i šizofrenija dostižu vrhunac. Hvala ti Sebija.
Uglavnom u Zabrđu zastave na pola koplja. Zbunjenost i šizofrenija dostižu vrhunac. Hvala ti Sebija.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
hahahahah marasal je babuka
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
nista lakse...2326 ...izvoli
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
Kad god ovdje udes zadnjih 4-5 postova od ovoga Derdiyoka ljudino ohani malo, radis ti ista u zivotu osim sto jbes tude zene 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sve ti pratiš iz prikrajkalegenda reala je napisao/la: ↑02 mar 2020, 20:26Kad god ovdje udes zadnjih 4-5 postova od ovoga Derdiyoka ljudino ohani malo, radis ti ista u zivotu osim sto jbes tude zene![]()
Juče sam se mimoišao sa jednom bivšom ( hrvatica ) i mužem joj. Kako godine lete u pm.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 02 mar 2020, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.