Iha, kad smo mi od njih primili 3 i trebali istupit...pff
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Miličević i Salčin bili jutros na TVSA.
Nek je sretan Vinko majstore!
Nek je sretan Vinko majstore!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Sretan rodjendan Vinko!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma nisam ja protiv toga da se traži drugo rješenje, ali ne mora tribina po svaku cijenu. Evo povrijediti se Dupovac, Šerbečić kartoniran zašto ne bi bio treća opcija. Davati minute koliko je nama u interesu, izvući max iz njegovog ugovora, ovako u nekim varijantama kiksamo i mi i on.Denchi je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:35Evo hajmo se organizovat neki paket da mu pošaljemo, kako ga nagrdi Sarajevo u p.m. vratili ga u život fudbalski auuuuu jesmo okrutni, igro sa Celticom, kakva amo đubrad, a bio je tako veseo bez kluba u turskoj.....Zeko87 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 12:00Sportski gledano, jako je nekorektno od bilo kojeg kluba kazniti igrača slanjem na tribinu ukoliko odbije produžiti ugovor, jer mu se na taj način uništava karijera, gubi takmičarska forma u koju je uložio puno vremena itdbadboy je napisao/la: ↑02 mar 2020, 07:47
Ne treba da te nervira. To sto je momak svim srcem uz svoje drugove i sto se i dalje osjeca (i treba tako da se osjeca) dijelom ekipe i timskog sportskog uspjeha u koji je ugradio svoj doprinos nema nikakve veze sa situacijom oko ugovora i odluke uprave i strucnog staba da ne bude u kombinacijama kao igrac koji nije vezan za klub nakon ove sezone. On je na zapadu cisto iz poslovnih /business razloga kako njegovih licnih interesa (agencije koja upravlja njegovom karijerom) tako i klubskih poslovnih interesa -podjednako. A to sto postavlja i komentarise, bodri, je dokaz da je kao covjek i sportista 100% ok, uvijek uz svoje drugove, i da s te strane nema nikakav problem s klubom.
Čovjek je pošteno potpisao na 2 godine i ti ga nakon 1.5 godine pomnoži s nulom.
Što mu odmah nisu ponudili ugovor na 4 sezone pa ako odbiješ nećeš nikako ni doći. ( al gdje bi klub preuzeo toliki rizik) Nego hajd ti na dvije, čovjek se pokazao i sad ako nećeš produžiti ne zanimaš nas, naći ćemo drugog kojem ćemo isto dati ugovor na godinu /dvije i tako u krug.
Razumijem ja da klub treba zaraditi, ali to se da urediti i na drugačiji način. Nisam upratio da je ovo vani učestala praksa.
Baš smo nepodobnici jedni, Hadžija sve si ti ovo kriv...
Pričajmo o Laziću, sad kad ekipa igra ko TAG Heuer...eno mu menagera nek nazove Hadžiju i šarne....minut posla...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- RajaBa1983
- Kontakt:
Sretan rodjendan
Vinko
Vinko
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Imas kao trecu opciju škorinog malog. Dakle, on je tek 5. Opcija. I to je ok. Fazon je sto nikad nece doci do toga da ti fale 3 stopera. Hvala Bogu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Generation74
Nevezano za politiku i partije, onako sjedim i gledam na tvsa klaunijadu od skupštine. Premijer iznio ekspoze, zatupnici rešetaju pitanjima...
Kad Vedran Jakupović uze mikrofon ...
u sportu, spominje se pomoć Željezničaru! Ne znam jel premijer za Želju navija...da malo okrenemo priču! Ne znam ko je šampion trenutni i osvajač kupa. Ni jednom riječju se ne spominje FK Sarajevo. Naravno tražim identičan odnos prema oba sarajevska kluba.
Dobar mali, bordo kravata, čvrst stav!
u sportu, spominje se pomoć Željezničaru! Ne znam jel premijer za Želju navija...da malo okrenemo priču! Ne znam ko je šampion trenutni i osvajač kupa. Ni jednom riječju se ne spominje FK Sarajevo. Naravno tražim identičan odnos prema oba sarajevska kluba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vinko, sretan rođendan!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vedran je jedan veliki brat!Generation74 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 12:58Nevezano za politiku i partije, onako sjedim i gledam na tvsa klaunijadu od skupštine. Premijer iznio ekspoze, zatupnici rešetaju pitanjima...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Generation74 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 12:58Nevezano za politiku i partije, onako sjedim i gledam na tvsa klaunijadu od skupštine. Premijer iznio ekspoze, zatupnici rešetaju pitanjima...

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ko nam je kriv kad nasa uprava nece da lobira, vuce za rukav, trazi, moli pa politicari koji navijaju za FKS moraju traziti jednak odnos prema klubovima.Generation74 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 12:58Nevezano za politiku i partije, onako sjedim i gledam na tvsa klaunijadu od skupštine. Premijer iznio ekspoze, zatupnici rešetaju pitanjima...
Oni sa sergijice ce tom sergijom napravit fin stadion a mi i dalje terena normalnog nemamo......
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Zeko87 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 12:32
Ma nisam ja protiv toga da se traži drugo rješenje, ali ne mora tribina po svaku cijenu. Evo povrijediti se Dupovac, Šerbečić kartoniran zašto ne bi bio treća opcija. Davati minute koliko je nama u interesu, izvući max iz njegovog ugovora, ovako u nekim varijantama kiksamo i mi i on.
Djela treba cijeniti , a ne suplju pricu . Nudjeno mu produzenje ugovora ,trazio toliko koliko mu Klub nije ni u ludilu mogao dati . Trazen mu klub , niko nije bio zainteresovan , dakle cekala agencija i on da ode bez obestecenja(da bi oni hajrovali). Ima cca 10 kKM i place od srece sto smo Prvi .
Njemu hvala za dobre tekme , ali i on se treba zahvaliti FKS i te kako . Hvala Bogu pa nismo u situaciji da nam igra "Ramovic".
Odgovor :"Igrali bi Besic , Kurdic , Gavric , a sto ne i Salcin i golman Dizdarevic

Nema vise zayebancije i ucjene FKS . Cao i vozdra . Sretno mu bilo .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Treba pomenuti i Vibora Handzica i on je bas pitar. Skupstina KS. Samo mu otidjite na FB stranicu i pogledajte i sve ce vam se kazati.Pantelija je napisao/la: ↑03 mar 2020, 13:12Vedran je jedan veliki brat!Generation74 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 12:58Nevezano za politiku i partije, onako sjedim i gledam na tvsa klaunijadu od skupštine. Premijer iznio ekspoze, zatupnici rešetaju pitanjima...
-
- Kontakt:
Pa mislim da tu nasa uprava mora vise da radi, mene isto nervira da od budzeta zeljeznicar puno vise dobije nego mi.Generation74 je napisao/la: ↑03 mar 2020, 12:58Nevezano za politiku i partije, onako sjedim i gledam na tvsa klaunijadu od skupštine. Premijer iznio ekspoze, zatupnici rešetaju pitanjima...
-
- Kontakt:
Lobirati ok , ali vuci za rukav , moliti i slicno nikad vise aBd .FrancescoTotti je napisao/la: ↑03 mar 2020, 13:28
Ko nam je kriv kad nasa uprava nece da lobira, vuce za rukav, trazi, moli pa politicari koji navijaju za FKS moraju traziti jednak odnos prema klubovima.
Oni sa sergijice ce tom sergijom napravit fin stadion a mi i dalje terena normalnog nemamo......
Dobro se vratio decko .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Pratim temu kona i tacno me tuga fata.Sjetim se nas od nekih 10 godina unazad,kad smo skakali od srece za igracima koji su nam dolazili u 2,3,4 kolu premijer lige To se sad njima desava,kukaju za Blazevicem iz Celika koji je bio prosjecan i onakvoj ekipi,ili nekim Nigerijcem nit znas u kakvom je stanju ,nit jel spreman.I onda se cudimo sto smo medju najgorim ligama svijeta,kad vidis kakav amaterizam vlada u našim klubavima, a kone su ekipa je na 2 mjestu na tabeli.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Yebat ih, ne zanimaju meamypitar je napisao/la: ↑03 mar 2020, 14:26Pratim temu kona i tacno me tuga fata.Sjetim se nas od nekih 10 godina unazad,kad smo skakali od srece za igracima koji su nam dolazili u 2,3,4 kolu premijer lige To se sad njima desava,kukaju za Blazevicem iz Celika koji je bio prosjecan i onakvoj ekipi,ili nekim Nigerijcem nit znas u kakvom je stanju ,nit jel spreman.I onda se cudimo sto smo medju najgorim ligama svijeta,kad vidis kakav amaterizam vlada u našim klubavima, a kone su ekipa je na 2 mjestu na tabeli.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, kogmagie46, leo1946, miguelramos, Rodman i 84 gosta.