FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zuka zatajio
Ostavio Rahmanovića na 600K
Ostavio Rahmanovića na 600K
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prosla sezona vrhunska dupla kruna svaka cast. S Vinkom dosad dobro ide, moglo bi biti i to pravi potez. Dobar prelazni rok, Hadzic dobro radi to su plusevi ove uprave. Da bi bili najbolje moraju vise, recimo upravu koju su svi ocrnili( dino i edis) je vise uradila od trenutno ove uprave. Doveli investitora, kamp uradjen u njihovom mandatu, turkis sponzor, osvojili prvenstvo i kup, evropi play off,dobri igraci dolazili tipa Benko, Delic, Jajalo. Nije mi cilj njih hvaliti al radi poredjanja sam ovo naveo. Ova uprava nije kamp nesto podigla, stadion isto nista, neki extra novi sponzora nema, tako da mislim da moraju puno vise da bi mogli reci pa ovi su najbolja uprava Sarajeva.ubipara je napisao/la: ↑02 mar 2020, 15:26Ma mozes ih gotiviti ili ne, ali moras priznati da ljudi rade dobar posao a najbolji nacin za to je da pogledas rezultate kakve imaju (citaj dupla kruna i pojacanja za koje smo do prije par godina mogli samo sanjati). Moje misljenje je da je ovo najbolja uprava poslije rata koja je bila u klubu.bordobijeli je napisao/la: ↑02 mar 2020, 14:26Ma nema slomiše se od rada nemaju kad ni doruckovat.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 mar 2020, 13:58Odkad je Tan dosao nema vise drkanja kurca picke i cekanja da neko drugi nesto uradi a ti samo uzmi platu mlatni dva tri puta pecatom i to je to.
Dino ibrakovic su pokusali na prevaru da se obogate vrlo brzo dobili crveni karton i noga u gizicu.
Sabrinu su postavili jer znaju da ona najbolje razumije strane investitore i kako oni zele da njihovi radnice rade. Nema toplog obroka ni rucka od sat vremena pricanje po kancelari o serijama momcima sisanjima kahva to u zapadu nema vec 8.5 sati radis ko robot i tu ti je uracunat rucak i sve mora bit u sekundu.2-3 kasnjenja noga ide drugi, ciljevi zacrtani ako nisu postignuti noga. Nema tu ja sa zastalno ja sam u drzavnoj firmi druze na zapadu se podpise papir prije nego pocnes radit da ti vlasnik moze nogu dat sa ili bez razloga..SABRINA to zna ima taj osjecaj poslovanja i ona dok god bude ispunjavala kineske zahtjeve ciljeve i bude 100% predata poslu bice tu kao i svaki drugi radnik u upravi.
Sto tice lazica meni je ovo ispravno nes da produzis za vecu platu na jos 2 godine onda sjedi na trbini 6 mjeseci ti nezelis da klub ima ikakvu zaradu klub ne zeli da ti uzimas mjesto drugom igracu kojeg zelimo uigrat sto bolje do euro utakmica
Iduce sezone Salcin najskuplji igrac lige aBd, zivi bili pa vidjeli 

- AlfredNobel
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tesko da se sta moze sta oko stadiona zavrsit, jedino ako Nam odluci iskesirat 10-15milja eura u sta cisto sumnjam. Ili mozda u nekih 5-6 godina dok mu se bude isplatilo uloziti tolike pare. Sto se Koseva tice, mi ne mozemo nista na svoju ruku graditi niti bi to bilo bas pametno, ulagati pare u nesto sto nije tvoje nema neke logike. Jedino kad bi nam opcina centar izasla u sustret pa nam prodali ili dali stadion na koristenje bez novcanih naknada a da mi sredimo stadion kako nama odgovara, isto tako cisto sumnjam iako ima prica oko toga, iako im ne vjerujem nesto bas oko taka vec samo hoce da zarade politicke poene oko toga, sto puta ispricana prica do sadabordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2020, 00:11Prosla sezona vrhunska dupla kruna svaka cast. S Vinkom dosad dobro ide, moglo bi biti i to pravi potez. Dobar prelazni rok, Hadzic dobro radi to su plusevi ove uprave. Da bi bili najbolje moraju vise, recimo upravu koju su svi ocrnili( dino i edis) je vise uradila od trenutno ove uprave. Doveli investitora, kamp uradjen u njihovom mandatu, turkis sponzor, osvojili prvenstvo i kup, evropi play off,dobri igraci dolazili tipa Benko, Delic, Jajalo. Nije mi cilj njih hvaliti al radi poredjanja sam ovo naveo. Ova uprava nije kamp nesto podigla, stadion isto nista, neki extra novi sponzora nema, tako da mislim da moraju puno vise da bi mogli reci pa ovi su najbolja uprava Sarajeva.ubipara je napisao/la: ↑02 mar 2020, 15:26Ma mozes ih gotiviti ili ne, ali moras priznati da ljudi rade dobar posao a najbolji nacin za to je da pogledas rezultate kakve imaju (citaj dupla kruna i pojacanja za koje smo do prije par godina mogli samo sanjati). Moje misljenje je da je ovo najbolja uprava poslije rata koja je bila u klubu.

Dino i Edis nisu bili losi kao uprava, ali su se gradili na transferima sa ibrakom zato su i protjerani jer su se htjeli na foru obogatiti, a tana nije bilo briga i nije vodio racuna ko sta radi u klubu, jer je u to vrijeme bio vlasnik 3 kluba. Dok ovi sada sto su u klubu ne smiju uzet marke sa strane jer se sve zna i sve se radi transparentno, zna se kolko neki igrac kosta, kolke su im plate itd.
Slazem se da trebaju jos raditi i da podignu klub na jos veci nivo, ali kada pogledas unazad par godina i kolike smo probleme imali sa upravama da su nas bili doveli haman do stecaja pa famozno doba pasteta i virsli mogu slobodno reci da nam je ova uprava top. Treba ljude samo pustit da rade svoj posao a mi podrzavat Sarajevo kao i do sada bez obzira ko ga vodio.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma isto je to, nazovi kako hoces ali niko, ko bi trebao, iz nase uprave ne gura vodu u nase korito...Samozdravlje je napisao/la: ↑03 mar 2020, 14:26Lobirati ok , ali vuci za rukav , moliti i slicno nikad vise aBd .FrancescoTotti je napisao/la: ↑03 mar 2020, 13:28
Ko nam je kriv kad nasa uprava nece da lobira, vuce za rukav, trazi, moli pa politicari koji navijaju za FKS moraju traziti jednak odnos prema klubovima.
Oni sa sergijice ce tom sergijom napravit fin stadion a mi i dalje terena normalnog nemamo......
Dobro se vratio decko .![]()
Hvala pasa moj, hocemo li se nac na sljedecoj tekmi da ti vratim ono

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Jos sam pod dojmom ove pobjede na terenu i na tribinama . Oni momci odpjevase onu moju "Ljutu krajinu nabijem na kariny "FrancescoTotti je napisao/la: ↑04 mar 2020, 01:36Ma isto je to, nazovi kako hoces ali niko, ko bi trebao, iz nase uprave ne gura vodu u nase korito...Samozdravlje je napisao/la: ↑03 mar 2020, 14:26Lobirati ok , ali vuci za rukav , moliti i slicno nikad vise aBd .FrancescoTotti je napisao/la: ↑03 mar 2020, 13:28
Ko nam je kriv kad nasa uprava nece da lobira, vuce za rukav, trazi, moli pa politicari koji navijaju za FKS moraju traziti jednak odnos prema klubovima.
Oni sa sergijice ce tom sergijom napravit fin stadion a mi i dalje terena normalnog nemamo......
Dobro se vratio decko .![]()
Hvala pasa moj, hocemo li se nac na sljedecoj tekmi da ti vratim ono![]()

Sumnjam da ce me Kosevo vidjeti uskoro , a sto se tice "onog" , ostavi negdje da ti ne smeta , pa aBd vidimo se i dat ces mi . To se ne smije baciti , zar ne ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
@stb i @sjeverjecudo sigurno volite Sarajvo vise od mene , ali ja ga volim duze . Da imam sina ili unuka , lancima bih ga vezao da ne ide u nasu BL . Ne lozim Vas Bogami , niti Vas mogu loziti . Obracam se Vama dvojici , jer znam da ste bili na mjestu gdje je po ko zna koji put islivalo zlo . Povod da ovo pisem je Tvoj post @stb na temi FK Borac . Postovanje Vama i onim 200-njak momaka . Hvala Vam za onu moju "Ljutu krajinu nabijem na kariny" .
Mnogo Vam hvala momci , imate myda . Nisam i ne pada mi na pamet da Vam bilo sta lose kazem , to sto malo drugacije razmisljamo , yebi ga
.
Mnogo Vam hvala momci , imate myda . Nisam i ne pada mi na pamet da Vam bilo sta lose kazem , to sto malo drugacije razmisljamo , yebi ga

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
I nas Morto je tu bio, samo nece da se pohvaliSamozdravlje je napisao/la: ↑04 mar 2020, 02:14@stb i @sjeverjecudo sigurno volite Sarajvo vise od mene , ali ja ga volim duze . Da imam sina ili unuka , lancima bih ga vezao da ne ide u nasu BL . Ne lozim Vas Bogami , niti Vas mogu loziti . Obracam se Vama dvojici , jer znam da ste bili na mjestu gdje je po ko zna koji put islivalo zlo . Povod da ovo pisem je Tvoj post @stb na temi FK Borac . Postovanje Vama i onim 200-njak momaka . Hvala Vam za onu moju "Ljutu krajinu nabijem na kariny" .
Mnogo Vam hvala momci , imate myda . Nisam i ne pada mi na pamet da Vam bilo sta lose kazem , to sto malo drugacije razmisljamo , yebi ga![]()
.
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
Treba nam makar jedna natkrivena tribina na Kosevu da ne gledamo stalno tu vremensku prognozu!
Ne sanjajmo puno o nasem stadionu na drugoj lokaciji ili o natkrivenom Kosevu bez atletske. Da nam je makar ta jedna natkrivena tribina na Kosevu kad je kisa i snijeg za one koji vode djecu na tekmu.
Eno na Grbavici postavise krov na istoku za mjesec. Neki ce reci bezveze oni stubovi i slicno ali oni nece kisnuti i mokri se vracati kuci i sto je najvaznije mogu povesti djecu na utakmicu kad su padavine...
Ne sanjajmo puno o nasem stadionu na drugoj lokaciji ili o natkrivenom Kosevu bez atletske. Da nam je makar ta jedna natkrivena tribina na Kosevu kad je kisa i snijeg za one koji vode djecu na tekmu.
Eno na Grbavici postavise krov na istoku za mjesec. Neki ce reci bezveze oni stubovi i slicno ali oni nece kisnuti i mokri se vracati kuci i sto je najvaznije mogu povesti djecu na utakmicu kad su padavine...
Znaci niko nece dati 700.000 eura za tatara ili susica. TM je sranje od stranice i toliko nerealno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Nema to veze za stvarnim stanjem na tržištu igrača ,isto kao čitav TM.
Realno Pidro trenutno ne vrijedi ni marke, godinu dana sanira tako tešku povredu, bez nastupa... Pitanje u kakvom stanju će se vratiti. Šega da je skuplji od Rahmana koji je možda u životnoj formi, a nije ni star.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Aj zamisli ekipicu sa djokanom, salcinom, pidromi kovacevicem. Jos da se onaj kurdic (skoro oprosti) probije, cinio mi se kao okej , po meni mozda treba da bude isprred dupovca. Barem je brzi, za pocetak.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ka'e kad "sujes" govoris Boze me oprosti, a kad "meces" Kurdica u prvu postavu, govoris Skoro me oprosti he he
Relax skoro
Relax skoro

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Ne može Tatar vrijedit više od Rahmanovića nikako. Amar je (po)najbolji igrač lige, Top 5 u najgorem slučaju. A isto su godište.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, AuroraBorealis, bosnas_, budzak, BungaBum, bvsic, EastMadness, enzo1, GradKamena2, guadalupe, Hajdeee, James1987, N3R3D, NazorUso i 82 gosta.