FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 mar 2020, 17:35

Realno,Borac nece moci do titule,a Zeljo moze
Tako da volio bi da zeljo pobjedi danas prvo jer su u pitanju banjalucke picke,a 2 jer bi onda igrali na 2 fronta i sigurno ce ga popusiti radi lose klupe
Onaj Ajayi,sto se povezivao sa nama,ode u zelju
Inace,transfer politika top,3 kolo oni pojacanja dovode :rol:
Inace,sutra krece postavljanje citaca karata,sto je jedan od prepreka da stadion bude CAT 3..
@Samozdravlje stavio bi,ali morao sam staviti vise defanzivnih igraca,jer ne bi valjalo samo 3 stopera a ostalo ofanzivci :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 04 mar 2020, 17:39

Samozdravlje je napisao/la:
04 mar 2020, 16:21
Salcinu e juce trebalo produziti ugovor . Uslovi kao Djokanovicu .
Rahmanovic , Tatar , kao i Stanojevic mogu uzdignuta cela napustiti FKS . Po osvojenoj Tituli (aBd) pomoci prvoj dvojici da nadju selameta vani . Nam ce vjerovatno dodati 2,3x vise i potpisati Serbecica i Mustedanagica . Nako ja iz svog ugla :rol:
Ne treba ih ni posto prodavati, pa valjda nam je u cilju da nesto napravimo u evropi a ne da se odricemo najboljih igraca tek tako. Ja sam misljenja da svim glavnim igraciam treba produziti ugovore a i ne shvatam sto bi isli npr negdje drugo i grijali klupu/bili na tribinama, kad mogu ovdje fino zaraditi, (imaju najbolje plate u bhpl), igraju redovno, a i standard zivota u BiH nije nesto skup u odnosu na njihove plate. Da su pametni svi bi produzivali ugovore :rol: :rol:

Ja da sam na njihovom mjestu prije bi ostao npr u Sarajevu i igrao evropske tekme nego otisao u tursku 2. ligu i bio na klupi.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 mar 2020, 17:43

Gledaj dodickovih nema ih ni 2k, a protiv nas bi napunili i wembley. Nemoj da ko kaze radni dan bogati... KOMPLEKSI
NEMA NAZAD

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 mar 2020, 17:54

Kad doje Sarajevo pun stadion , Doje seljo parmak
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2020, 17:55

Tuzla će izgleda napatiti Zrinjski u Mostaru, odlično. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 04 mar 2020, 18:00

Neka prođe Borac a onda neka ispadne u polufinalu, nema za ŽeljA trofeja još dugo, dugo godina

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 mar 2020, 18:11

MortemHz je napisao/la:
04 mar 2020, 17:55
Tuzla će izgleda napatiti Zrinjski u Mostaru, odlično. :D
ja sam ocekivao da ce zrinjski kup osvojiti al zeznuta tuzla izgleda i nas su napatili do crvenog.
Edit: svi nesto podrska a zelji a niko olimpick da podrzi, evo bar od mene podrska i drugom sarajevskom klubu :D
You are someone else I am still right here

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 mar 2020, 18:14

Sto se tice borca sergije i kupa nama odgovara svaki rezultat.

Dali se zna sta je sa Pidrom treniral on sa ekipom

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 mar 2020, 18:38

Ako moze da objasnim za pidru iz iskustva. Kada Imas povredu ligamenata koljena, nema sanse da se moze znati tačan datum povratka. Neko moze da se vrati u zadanom roku, neko duplo duze od zadanog roka.

Kada kolje o tj noga miruju 4 5 mjeseci, gips, mirovanje i sl tada se desi da mnogi dijelovi noge i koljena oslabe tj izgube na funkcionalnosti.

Njemu se desilo to da mu se usljed treninga upalila neka tetiva koliko sam skontao. I onda opet ide mirovanje.
Sve ponovo. I moze se desiti sad npr da ima jace upale nekih drugih elemenata a moze se desiti da nikad u zivotu nema problema sa koljenom.

Prednost pidre je sto je mlad i sto se regenerira tkivo. Kod starijih igraca poslije ove ozljede cesto dođe do pada. Kod njega se to ne bi trebalo desiti cak sta vise.

Ocekujem ga uskoro u punom pogonu, i dobro je sto ne zurimo sa njim. Ima vremena a ima i Salčina
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 mar 2020, 18:39

holyman je napisao/la:
04 mar 2020, 17:43
Gledaj dodickovih nema ih ni 2k, a protiv nas bi napunili i wembley. Nemoj da ko kaze radni dan bogati... KOMPLEKSI
Kad dolazi najveći klub u državi mora se napuniti stadion.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 mar 2020, 18:42

Pantelija je napisao/la:
04 mar 2020, 18:38
Ako moze da objasnim za pidru iz iskustva. Kada Imas povredu ligamenata koljena, nema sanse da se moze znati tačan datum povratka. Neko moze da se vrati u zadanom roku, neko duplo duze od zadanog roka.

Kada kolje o tj noga miruju 4 5 mjeseci, gips, mirovanje i sl tada se desi da mnogi dijelovi noge i koljena oslabe tj izgube na funkcionalnosti.

Njemu se desilo to da mu se usljed treninga upalila neka tetiva koliko sam skontao. I onda opet ide mirovanje.
Sve ponovo. I moze se desiti sad npr da ima jace upale nekih drugih elemenata a moze se desiti da nikad u zivotu nema problema sa koljenom.

Prednost pidre je sto je mlad i sto se regenerira tkivo. Kod starijih igraca poslije ove ozljede cesto dođe do pada. Kod njega se to ne bi trebalo desiti cak sta vise.

Ocekujem ga uskoro u punom pogonu, i dobro je sto ne zurimo sa njim. Ima vremena a ima i Salčina
Sve je tacno!
To je normalno da se desi,(te upale i to.)
U punom je pogonu,ja sam dobio info da bi mogao protiv Borca biti na klupi,ali nazalost nema ga..Ako bude protiv MDK,neka odigra 10 minuta,a protiv Zvijezde 09 bi ga ubacio 15 minuta..

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 mar 2020, 18:43

Vise bitno od toga kako Noga zacjeljuje, je to kako ce Pidro podnijet. Dal ce bit neke psihicke blokade dalje prilikom igre, duela, skoka. Nadam se da je sam dovoljno jak al i da ima neko u klubu zaduzen za to
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 mar 2020, 18:47

feniksptica je napisao/la:
04 mar 2020, 18:43
Vise bitno od toga kako Noga zacjeljuje, je to kako ce Pidro podnijet. Dal ce bit neke psihicke blokade dalje prilikom igre, duela, skoka. Nadam se da je sam dovoljno jak al i da ima neko u klubu zaduzen za to
Ne brinem se,mlad je momak i sve ce to dobro biti..
Sigurno da ce mu Jeleskovic pomoci da se rijesi te blokade ako je uopste i ima

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 04 mar 2020, 18:50

Samozdravlje je napisao/la:
04 mar 2020, 16:21
Salcinu e juce trebalo produziti ugovor . Uslovi kao Djokanovicu .
Rahmanovic , Tatar , kao i Stanojevic mogu uzdignuta cela napustiti FKS . Po osvojenoj Tituli (aBd) pomoci prvoj dvojici da nadju selameta vani . Nam ce vjerovatno dodati 2,3x vise i potpisati Serbecica i Mustedanagica . Nako ja iz svog ugla :rol:
Ja bi Rahmanovica volio gledati do kraja karijere. Covjek je igracki i po temperamentu pravi igrac za nas, daje poseban smek ovoj ekipi i atmosferi u klubu, mada sam i ja misljenja da ce ici na ljeto... ne treba "plakati" za igračima prolazni su, ali njega ce mi bas biti žao.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 mar 2020, 18:54

Pidro ce se vratiti sigurno dobar kao prije, i nastavice aBd sa napredkom. Samim tim sto su i dalje zainteresovani strani klubovi za njega, znaci da postoji dobro opravdanje sto ne igra.
Salcin koliko znam nije bek i dobro se snasao, i nadam se da ce se cim prije neko naci na toj bekovskoj poziciji, jer steta je da se onakav talenat trosi na neprirodnoj poziciji. E sad... Da li je situacija da se gura on u sredinu sa ovakvom konkurencijom...bas su nekako teske odluke i bas mi je drago da nam je trener dobar takticar da to moze posloziti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 mar 2020, 18:56

Odlaskom Rahmana bi se otvorilo mjesto Salcinu :)
Doveo bi prednjeg veznog(ili otkupis Zinedina),a Salcin da dobija u jacim tekmama zadnijh 25-30 min.priliku,a u ovim slabijima neka bude starter

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 mar 2020, 19:07

Slažem se unovčiti Rahmana, svu sreću mu poželiti i nastup za repku...

Dovesti Ziska i rotirati ga sa Đanijem tu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 04 mar 2020, 19:12

Evo u rvatskom derbiu, onaj nas maći igra za ajduk protiv croatie

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 mar 2020, 19:14

De zovite ga Zizu, kad pročitam Zisko pomislim na Gavrića, zbog frizure...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 mar 2020, 19:16

Hahahahahahahha

Ma Zisko ba

Onaj je Nešo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, Hajdeee, Imamkarbarum, Napapijri, Rule_hz, Simi i 59 gostiju.