Prilagodili se nasim prestavama na terenu.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
klasik je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:48Hocemol i Neymara dobit uz ovakve dresoveDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 feb 2020, 15:23
Za napaćene ne mora biti ljiljan ali daj nešto ovako.
-
LavsaNeretve
- Kontakt:
10 minuta ti trebalo da grb staviš? Pa da si ga bar u liniju stavio sa Adidas logom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo gostujuci napravio?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovo moze u kombinaciju sa Tilijevom postavom.LavsaNeretve je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:20Evo sam kreirao za 10 min bolji dres od svih do sada zajedno, nek pošalje neko debilima iz saveza![]()
![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Daj kelme sta je to adidas 
-
LavsaNeretve
- Kontakt:
Ima li iko informaciju u kakvoj ćemo opremi igrati konkretno, da nije izvor PES?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pojavile se pijacarske verzije, vidio negdje na fb. Vjerovatno u ovim igramo, sad da li cemo u kvalifikacijama igrat ne znam.LavsaNeretve je napisao/la: ↑04 mar 2020, 17:28Ima li iko informaciju u kakvoj ćemo opremi igrati konkretno, da nije izvor PES?
Bijele mogu proci ali plave sa ovim sarama kao da je 93-a , komotno mogu naser orica na dresu istampat.

⚜️~⚜️~⚜️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa i bijeli ima šare iste
Samo mislim da ce na orginalu to dosta bolje da stoji
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bijeli isti ovaj, samo što ima te šare

Samo što će ga bolji igrači sad nositi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vidim da ima ali nije uocljiva kao na plavoj.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 mar 2020, 18:25Pa i bijeli ima šare iste
⚜️~⚜️~⚜️
-
LavsaNeretve
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 mar 2020, 17:48Pojavile se pijacarske verzije, vidio negdje na fb. Vjerovatno u ovim igramo, sad da li cemo u kvalifikacijama igrat ne znam.LavsaNeretve je napisao/la: ↑04 mar 2020, 17:28Ima li iko informaciju u kakvoj ćemo opremi igrati konkretno, da nije izvor PES?
Bijele mogu proci ali plave sa ovim sarama kao da je 93-a , komotno mogu naser orica na dresu istampat.
Au brate sta je ovo....
![]()
-
LavsaNeretve
- Kontakt:
Jel moguće da se ne može apelovazti na bhf ili savez da nam konačno nešto naprave što i liči na nešto, ovo je stvarno sramota..... Svakako mi nije jasno evo 6 godina imamo adidasovu garnituru nikad nigdje fan shop da valja ni online prodaja, ne možeš trenerku uzeti....JavierBosnia je napisao/la: ↑04 mar 2020, 18:25Pa i bijeli ima šare iste
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dzaba apel kad su nesposobniLavsaNeretve je napisao/la: ↑04 mar 2020, 23:54Jel moguće da se ne može apelovazti na bhf ili savez da nam konačno nešto naprave što i liči na nešto, ovo je stvarno sramota..... Svakako mi nije jasno evo 6 godina imamo adidasovu garnituru nikad nigdje fan shop da valja ni online prodaja, ne možeš trenerku uzeti....JavierBosnia je napisao/la: ↑04 mar 2020, 18:25Pa i bijeli ima šare iste
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
LavsaNeretve
- Kontakt:
Tacno me stid bilo kad sam vidio onaj Fanshop u shopping centru, rekoh super vrijeme više, kad prelista slike i ugleda onaj stol, sramota.... Ne vodi se briga ciganluk, ma da mislim Bajevicu neko da se obrati ili Misketu prije bi se nešto dešavalo nego onoj ostaloj bagri..JavierBosnia je napisao/la: ↑05 mar 2020, 00:02Dzaba apel kad su nesposobniLavsaNeretve je napisao/la: ↑04 mar 2020, 23:54Jel moguće da se ne može apelovazti na bhf ili savez da nam konačno nešto naprave što i liči na nešto, ovo je stvarno sramota..... Svakako mi nije jasno evo 6 godina imamo adidasovu garnituru nikad nigdje fan shop da valja ni online prodaja, ne možeš trenerku uzeti....JavierBosnia je napisao/la: ↑04 mar 2020, 18:25Pa i bijeli ima šare iste
To je lako napraviti, da ima ekonomske racunice. Ako nema potraznje i prodaje, niko nece placati prostor, radnike, rezije za dzaba.LavsaNeretve je napisao/la: ↑04 mar 2020, 23:54Jel moguće da se ne može apelovazti na bhf ili savez da nam konačno nešto naprave što i liči na nešto, ovo je stvarno sramota..... Svakako mi nije jasno evo 6 godina imamo adidasovu garnituru nikad nigdje fan shop da valja ni online prodaja, ne možeš trenerku uzeti....JavierBosnia je napisao/la: ↑04 mar 2020, 18:25Pa i bijeli ima šare iste
-
LavsaNeretve
- Kontakt:
Evander je napisao/la: ↑05 mar 2020, 13:28To je lako napraviti, da ima ekonomske racunice. Ako nema potraznje i prodaje, niko nece placati prostor, radnike, rezije za dzaba.LavsaNeretve je napisao/la: ↑04 mar 2020, 23:54Jel moguće da se ne može apelovazti na bhf ili savez da nam konačno nešto naprave što i liči na nešto, ovo je stvarno sramota..... Svakako mi nije jasno evo 6 godina imamo adidasovu garnituru nikad nigdje fan shop da valja ni online prodaja, ne možeš trenerku uzeti....JavierBosnia je napisao/la: ↑04 mar 2020, 18:25Pa i bijeli ima šare iste
Ja mislim na jednom okupljanju ćevapa i mesa sto pojedu svi skupa platila bi se kirija za pola godine nekog prostora, nije im stalo do toga, evo kroz ligu nacija ce biti para i ako se plasiramo na euro također. Da ima sreće igrači bi se brinuli oko toga......
Kakve veze imaju prodati cevapi na okupljanju sa ovim?
Mjesec dana u BBI ili SCC-u, neka je 20 kvardrata, znas li koliko je to para?
A kod nas reprezentaciju i onako prate oni nize platezne moci, vecinom ruralnog stanovnistva + dijaspora. Kupovina dresova od 80€ i ostalih artikala, ovdje ne prolazi. Kod nas je na zalost i dalje pijaca majka. A da ce savez samo radi sminke otvoriti radnju i svjesno ici u gubitak, zaboravi. Svaki fan shop u svijetu radi iskljucivo iz ekonomskih razloga.
Eventualno bi se mozda moglo raditi na nekoj online prodaji.
Mjesec dana u BBI ili SCC-u, neka je 20 kvardrata, znas li koliko je to para?
A kod nas reprezentaciju i onako prate oni nize platezne moci, vecinom ruralnog stanovnistva + dijaspora. Kupovina dresova od 80€ i ostalih artikala, ovdje ne prolazi. Kod nas je na zalost i dalje pijaca majka. A da ce savez samo radi sminke otvoriti radnju i svjesno ici u gubitak, zaboravi. Svaki fan shop u svijetu radi iskljucivo iz ekonomskih razloga.
Eventualno bi se mozda moglo raditi na nekoj online prodaji.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Edincapitano, s4mke i 85 gostiju.