Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DrFilgud
Kontakt:

Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)

Post Postao/la DrFilgud » 05 mar 2020, 14:40

@Wanda smatra da treba izbaciti Viscu , a ubaciti Stilica.
Prijedlog na nivou @Tilija Guardiole. :roll:

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 05 mar 2020, 14:42

Komplett ekipu želje u repku pozvati pa oni su razbili veliki borac

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 mar 2020, 14:43

Izjaviti da su Dzeko i Visca isto uradili u reprezentaciji, dok je Dzeko par puta bio u vrhu liste strijelaca kvalifikacija i Visca koji nije uradio nista osim Izraela i Koreje dovoljno govori o tebi i tvom znanju.

Za vas Viscoljupce specijalno do ponedjeljka ide video iz Jerevana. Okrsaj Edina Visce i Kame Hovhannisyana inace clana velikog Zhetysua, pa da vidimo kako je taj duel zavrsio i da li je majstor Visca iz velikog Basaksehira isprobijao beka pete ekipe Armenije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 05 mar 2020, 14:44

Visca je dobar igrac, bezveze se se re po covjeku.
Da imas Mesija, Bufona i Rivalda i 7 panjeva u svakoj ekipi takvoj bi i mesi bio panj.
Dzeko i Pjanic bi trebali biti motor ekipe, uz Viscu, Begovica i td da im pomognu.
Trebaju se tako ponasat pogotovo Dzeko, mogo bi nekada i potrcat u repki. Vec godinama seta po terenu.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 mar 2020, 14:45

DrFilgud je napisao/la:
05 mar 2020, 14:40
Pa dobro vidim da potvrdjujes da sam upravu kad kazem da je Visca qrcina, nemas dovoljno argumenata da mi se suprostavis pa mi ubacujes rijeci u usta. Lijep potpis kapitulacije. :kafa:
MES QUE UN CLUB!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 mar 2020, 14:51

Wandelanoite je napisao/la:
05 mar 2020, 14:45
DrFilgud je napisao/la:
Pa dobro vidim da potvrdjujes da sam upravu kad kazem da je Visca qrcina, nemas dovoljno argumenata da mi se suprostavis pa mi ubacujes rijeci u usta. Lijep potpis kapitulacije. :kafa:
Sta cu ti argumentovati kad vec mjesecima pljujes po Visci, covjeku koji je izbacio Sporting iz EL, a predlazes da se pozove igrac sa 33 godine iz amaterske lige.
Sta se tu ima ozbiljno argumentovati?

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 mar 2020, 14:53

DrFilgud je napisao/la:
05 mar 2020, 14:51
05 mar 2020, 14:45
DrFilgud je napisao/la:
Sta cu ti argumentovati kad vec mjesecima pljujes po Visci, covjeku koji je izbacio Sporting iz EL, a predlazes da se pozove igrac sa 33 godine iz amaterske lige.
Sta se tu ima ozbiljno argumentovati?
Kakve veze ima sto je izbacio Sporting sa njegovim igrama u reprezentaciji gdje ga bek Zhetysua stavi u dzep?
Stilic je igrac koji ce reprezentaciji dati vise od Visce.
MES QUE UN CLUB!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 05 mar 2020, 14:56

05 mar 2020, 13:37
Ovaj Pjanic i ovaj Stilic se ne mogu porediti, pa eno i Dybala i Ronaldo otvoreno pljuju veznjake Juveta. Svaka cast Pjanicu dobar je igrac, ali za ove utakmice baraza potrebna nam je lucidnost kakvu ima Stilic.
ja sam ovo shvatio kao sarkazam....medjutim, sada citam diskusiju sa filgudom...jesi li ti ovdje bio ozbiljan?

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 05 mar 2020, 14:56

Evo ga opet, Stilic,Osim, famalija :think: :urnebes:
Stilic ili Pjanic pitanje je sada :urnebes:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 mar 2020, 14:57

babino je napisao/la:
05 mar 2020, 14:56
05 mar 2020, 13:37
Ovaj Pjanic i ovaj Stilic se ne mogu porediti, pa eno i Dybala i Ronaldo otvoreno pljuju veznjake Juveta. Svaka cast Pjanicu dobar je igrac, ali za ove utakmice baraza potrebna nam je lucidnost kakvu ima Stilic.
ja sam ovo shvatio kao sarkazam....medjutim, sada citam diskusiju sa filgudom...jesi li ti ovdje bio ozbiljan?
To je naravno zajebancija, ali Stilic ima mjesta u reprezentaciji to sam pisao i davno prije.
MES QUE UN CLUB!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 mar 2020, 15:19

Selektor “A” reprezentacije BiH Duško Bajević uskoro će objaviti spisak za baraž utakmice…

Premda je izvjestan povratak Asmira Begovića, Milana Đurića i Miroslava Stevanovića, koji će ponovo biti dio reprezentaicje, za sada nije poznato kakva sudbina čeka igrače iz Premijer lige BiH.

Selektori po pravilu ne vjeruju u igrače iz Premijer lige i u proteklim godinama imali su minornu ulogu u reprezentaciji. Uglavnom je praksa bila pozvati trećeg golmana kako bi barem neko iz domaćeg prvenstva bio na spisku.

Tek trebamo da vidimo kakav će stav po pitanju Premijer lige BiH zauzeti Duško Bajević. Iako baraž utakmice ne ostavljaju prostor za eksperimentisanje, neki igrači iz domaćeg prvenstva trebali bi se naći na spisku.

Zašto bi neko zaobilazio Semira Štilića, iako je u dresu Želje ove sezone dokazao da mu je mjesto u reprezentaciji. Po čemu je rezervista nekog europskog prosječnog kluba u prednosti nad recimo Štilićem, koji skoro svaku utakmicu u dresu Želje priredi neku majstoriju. Šteta je zbog loše prakse da Mersudin Ahmetović u posljednjih nekoliko sezona nema barem desetak nastupa u reprezentaciji. Zaslužio je to igrama i u Slobodi i u Sarajevu, gdje je postao najbolji igrač lige.

Reprezentativni kalibar mogao bi biti i Amar Rahmanović. Rahmanović je nositelj igre Sarajeva, ključni igrač “Bordo” kluba. Reprezentativnu perspektivnu trebao bi imati i Besim Šerbečić. Iako nastupa za U-21 reprezentaciju, na Šerbečića se u budućnosti mora ozbiljno računati.

Pozicija desnog beka jedno je od najškakljivih mjesta u repezentaciji, ali igrači iz Premijer lige BiH ranije nisu bili opcija da zakrpe ovu deficitiarnu poziciju. Samir Efendić iz Tuzla Cityja jedan je od najboljih bekova u ligi, baš kao i Branimir Cipetić iz Širokog Brijega.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 05 mar 2020, 15:24

Samir Efendic :urnebes: :urnebes:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 mar 2020, 15:26

Zukanovic je napisao/la:
05 mar 2020, 15:19
Selektor “A” reprezentacije BiH Duško Bajević uskoro će objaviti spisak za baraž utakmice…

Premda je izvjestan povratak Asmira Begovića, Milana Đurića i Miroslava Stevanovića, koji će ponovo biti dio reprezentaicje, za sada nije poznato kakva sudbina čeka igrače iz Premijer lige BiH.

Selektori po pravilu ne vjeruju u igrače iz Premijer lige i u proteklim godinama imali su minornu ulogu u reprezentaciji. Uglavnom je praksa bila pozvati trećeg golmana kako bi barem neko iz domaćeg prvenstva bio na spisku.

Tek trebamo da vidimo kakav će stav po pitanju Premijer lige BiH zauzeti Duško Bajević. Iako baraž utakmice ne ostavljaju prostor za eksperimentisanje, neki igrači iz domaćeg prvenstva trebali bi se naći na spisku.

Zašto bi neko zaobilazio Semira Štilića, iako je u dresu Želje ove sezone dokazao da mu je mjesto u reprezentaciji. Po čemu je rezervista nekog europskog prosječnog kluba u prednosti nad recimo Štilićem, koji skoro svaku utakmicu u dresu Želje priredi neku majstoriju. Šteta je zbog loše prakse da Mersudin Ahmetović u posljednjih nekoliko sezona nema barem desetak nastupa u reprezentaciji. Zaslužio je to igrama i u Slobodi i u Sarajevu, gdje je postao najbolji igrač lige.

Reprezentativni kalibar mogao bi biti i Amar Rahmanović. Rahmanović je nositelj igre Sarajeva, ključni igrač “Bordo” kluba. Reprezentativnu perspektivnu trebao bi imati i Besim Šerbečić. Iako nastupa za U-21 reprezentaciju, na Šerbečića se u budućnosti mora ozbiljno računati.

Pozicija desnog beka jedno je od najškakljivih mjesta u repezentaciji, ali igrači iz Premijer lige BiH ranije nisu bili opcija da zakrpe ovu deficitiarnu poziciju. Samir Efendić iz Tuzla Cityja jedan je od najboljih bekova u ligi, baš kao i Branimir Cipetić iz Širokog Brijega.
:rol: :rol: :rol: :rol:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 mar 2020, 15:26

Bice ovo pred praznim tribinama nazalost
Don't believe the hype.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 05 mar 2020, 15:29

Čuj Efendić hahahahahahahahaha

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 mar 2020, 15:30

05 mar 2020, 14:43
Izjaviti da su Dzeko i Visca isto uradili u reprezentaciji, dok je Dzeko par puta bio u vrhu liste strijelaca kvalifikacija i Visca koji nije uradio nista osim Izraela i Koreje dovoljno govori o tebi i tvom znanju.

Za vas Viscoljupce specijalno do ponedjeljka ide video iz Jerevana. Okrsaj Edina Visce i Kame Hovhannisyana inace clana velikog Zhetysua, pa da vidimo kako je taj duel zavrsio i da li je majstor Visca iz velikog Basaksehira isprobijao beka pete ekipe Armenije.
Ne znas ni citati...napisao sam da maltene ni Dzeko ni Pjanic nisu aman nesto vise uradili u plavom dresu od Visce (tj.naravno da jesu, ali s tim zelim da ukazem na
na neopravdano blacenje Visce), a preostalih 90% reprezentativaca, mimo Dzeke i Pjanica, u posljednjih 5 godina, nisu nista vise uradili od doticnog...ali eto, samo je Visca na tapeti..
Tvoji liga5 igraci kao sto su Bico, Seo ni pola nisu dali koliko je Visca..pametnom dosta.
Dalje, u ovom kontekstu me ne interesuju liste strijelaca iz prahistorije..ja govorim o pos. 5 godina.

Lično sam za pozivanje bar jednog premijerligasa, radi motivacije nasih, pasnjaskih igraca..pa bilo riječ o Stilicu, Rahmanovicu ili nekom trecem..nebitno...i makar taj ni minute ne dobio.
U svakom slucaju, medju 23 igraca bi se uvijek moralo naci jedno premijerligasko ime a da to ne bude golman...o tome sam uvijek govorio.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 mar 2020, 15:45

Zukanovic je napisao/la:
05 mar 2020, 15:19

:facepalm:

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 05 mar 2020, 15:59

Rahmanović jeste moderan vezni igrač koji može bolje od Premijer lige, kod njeg je više problem reputacija fudbalera koji voli opsovati, hinjski udariti, vječno posvađan sa nekim.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 05 mar 2020, 16:02

Nece ni Bajevic ostati imun na menađere i direkcije saveza.
Mjau !

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 mar 2020, 16:26

Drape je napisao/la:
05 mar 2020, 15:59
Rahmanović jeste moderan vezni igrač koji može bolje od Premijer lige, kod njeg je više problem reputacija fudbalera koji voli opsovati, hinjski udariti, vječno posvađan sa nekim.
U Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji je pokazao da ne moze bolje od bh odron lige.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”