Prijedlog na nivou @Tilija Guardiole.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa dobro vidim da potvrdjujes da sam upravu kad kazem da je Visca qrcina, nemas dovoljno argumenata da mi se suprostavis pa mi ubacujes rijeci u usta. Lijep potpis kapitulacije.
Sta cu ti argumentovati kad vec mjesecima pljujes po Visci, covjeku koji je izbacio Sporting iz EL, a predlazes da se pozove igrac sa 33 godine iz amaterske lige.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 mar 2020, 14:45Pa dobro vidim da potvrdjujes da sam upravu kad kazem da je Visca qrcina, nemas dovoljno argumenata da mi se suprostavis pa mi ubacujes rijeci u usta. Lijep potpis kapitulacije.![]()
Kakve veze ima sto je izbacio Sporting sa njegovim igrama u reprezentaciji gdje ga bek Zhetysua stavi u dzep?DrFilgud je napisao/la: ↑05 mar 2020, 14:51Sta cu ti argumentovati kad vec mjesecima pljujes po Visci, covjeku koji je izbacio Sporting iz EL, a predlazes da se pozove igrac sa 33 godine iz amaterske lige.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 mar 2020, 14:45Pa dobro vidim da potvrdjujes da sam upravu kad kazem da je Visca qrcina, nemas dovoljno argumenata da mi se suprostavis pa mi ubacujes rijeci u usta. Lijep potpis kapitulacije.![]()
Sta se tu ima ozbiljno argumentovati?
ja sam ovo shvatio kao sarkazam....medjutim, sada citam diskusiju sa filgudom...jesi li ti ovdje bio ozbiljan?Wandelanoite je napisao/la: ↑05 mar 2020, 13:37Ovaj Pjanic i ovaj Stilic se ne mogu porediti, pa eno i Dybala i Ronaldo otvoreno pljuju veznjake Juveta. Svaka cast Pjanicu dobar je igrac, ali za ove utakmice baraza potrebna nam je lucidnost kakvu ima Stilic.
To je naravno zajebancija, ali Stilic ima mjesta u reprezentaciji to sam pisao i davno prije.babino je napisao/la: ↑05 mar 2020, 14:56ja sam ovo shvatio kao sarkazam....medjutim, sada citam diskusiju sa filgudom...jesi li ti ovdje bio ozbiljan?Wandelanoite je napisao/la: ↑05 mar 2020, 13:37Ovaj Pjanic i ovaj Stilic se ne mogu porediti, pa eno i Dybala i Ronaldo otvoreno pljuju veznjake Juveta. Svaka cast Pjanicu dobar je igrac, ali za ove utakmice baraza potrebna nam je lucidnost kakvu ima Stilic.
Zukanovic je napisao/la: ↑05 mar 2020, 15:19Selektor “A” reprezentacije BiH Duško Bajević uskoro će objaviti spisak za baraž utakmice…
Premda je izvjestan povratak Asmira Begovića, Milana Đurića i Miroslava Stevanovića, koji će ponovo biti dio reprezentaicje, za sada nije poznato kakva sudbina čeka igrače iz Premijer lige BiH.
Selektori po pravilu ne vjeruju u igrače iz Premijer lige i u proteklim godinama imali su minornu ulogu u reprezentaciji. Uglavnom je praksa bila pozvati trećeg golmana kako bi barem neko iz domaćeg prvenstva bio na spisku.
Tek trebamo da vidimo kakav će stav po pitanju Premijer lige BiH zauzeti Duško Bajević. Iako baraž utakmice ne ostavljaju prostor za eksperimentisanje, neki igrači iz domaćeg prvenstva trebali bi se naći na spisku.
Zašto bi neko zaobilazio Semira Štilića, iako je u dresu Želje ove sezone dokazao da mu je mjesto u reprezentaciji. Po čemu je rezervista nekog europskog prosječnog kluba u prednosti nad recimo Štilićem, koji skoro svaku utakmicu u dresu Želje priredi neku majstoriju. Šteta je zbog loše prakse da Mersudin Ahmetović u posljednjih nekoliko sezona nema barem desetak nastupa u reprezentaciji. Zaslužio je to igrama i u Slobodi i u Sarajevu, gdje je postao najbolji igrač lige.
Reprezentativni kalibar mogao bi biti i Amar Rahmanović. Rahmanović je nositelj igre Sarajeva, ključni igrač “Bordo” kluba. Reprezentativnu perspektivnu trebao bi imati i Besim Šerbečić. Iako nastupa za U-21 reprezentaciju, na Šerbečića se u budućnosti mora ozbiljno računati.
Pozicija desnog beka jedno je od najškakljivih mjesta u repezentaciji, ali igrači iz Premijer lige BiH ranije nisu bili opcija da zakrpe ovu deficitiarnu poziciju. Samir Efendić iz Tuzla Cityja jedan je od najboljih bekova u ligi, baš kao i Branimir Cipetić iz Širokog Brijega.
Ne znas ni citati...napisao sam da maltene ni Dzeko ni Pjanic nisu aman nesto vise uradili u plavom dresu od Visce (tj.naravno da jesu, ali s tim zelim da ukazem naWandelanoite je napisao/la: ↑05 mar 2020, 14:43Izjaviti da su Dzeko i Visca isto uradili u reprezentaciji, dok je Dzeko par puta bio u vrhu liste strijelaca kvalifikacija i Visca koji nije uradio nista osim Izraela i Koreje dovoljno govori o tebi i tvom znanju.
Za vas Viscoljupce specijalno do ponedjeljka ide video iz Jerevana. Okrsaj Edina Visce i Kame Hovhannisyana inace clana velikog Zhetysua, pa da vidimo kako je taj duel zavrsio i da li je majstor Visca iz velikog Basaksehira isprobijao beka pete ekipe Armenije.
Zukanovic je napisao/la: ↑05 mar 2020, 15:19Selektor “A” reprezentacije BiH Duško Bajević uskoro će objaviti spisak za baraž utakmice…
Premda je izvjestan povratak Asmira Begovića, Milana Đurića i Miroslava Stevanovića, koji će ponovo biti dio reprezentaicje, za sada nije poznato kakva sudbina čeka igrače iz Premijer lige BiH.
Selektori po pravilu ne vjeruju u igrače iz Premijer lige i u proteklim godinama imali su minornu ulogu u reprezentaciji. Uglavnom je praksa bila pozvati trećeg golmana kako bi barem neko iz domaćeg prvenstva bio na spisku.
Tek trebamo da vidimo kakav će stav po pitanju Premijer lige BiH zauzeti Duško Bajević. Iako baraž utakmice ne ostavljaju prostor za eksperimentisanje, neki igrači iz domaćeg prvenstva trebali bi se naći na spisku.
Zašto bi neko zaobilazio Semira Štilića, iako je u dresu Želje ove sezone dokazao da mu je mjesto u reprezentaciji. Po čemu je rezervista nekog europskog prosječnog kluba u prednosti nad recimo Štilićem, koji skoro svaku utakmicu u dresu Želje priredi neku majstoriju. Šteta je zbog loše prakse da Mersudin Ahmetović u posljednjih nekoliko sezona nema barem desetak nastupa u reprezentaciji. Zaslužio je to igrama i u Slobodi i u Sarajevu, gdje je postao najbolji igrač lige.
Reprezentativni kalibar mogao bi biti i Amar Rahmanović. Rahmanović je nositelj igre Sarajeva, ključni igrač “Bordo” kluba. Reprezentativnu perspektivnu trebao bi imati i Besim Šerbečić. Iako nastupa za U-21 reprezentaciju, na Šerbečića se u budućnosti mora ozbiljno računati.
Pozicija desnog beka jedno je od najškakljivih mjesta u repezentaciji, ali igrači iz Premijer lige BiH ranije nisu bili opcija da zakrpe ovu deficitiarnu poziciju. Samir Efendić iz Tuzla Cityja jedan je od najboljih bekova u ligi, baš kao i Branimir Cipetić iz Širokog Brijega.