U pitanju su bili raketni presretaci. Presretaci borcevih planova za titulu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
Ja mislim da ovo nema nigdje, da u sopstenoj državi nisi rahat, plus te tvoj narod kara iz saveza. Umjesto po njima da udare, a nije da nemaju X osnova.
Prognoza 4:1
Merso all in, zbog fantasy
Prognoza 4:1
Merso all in, zbog fantasy

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Kakav sastav sutra ocekivati?Vjerovatno samo izvjestan stoperski par Dupovac-Milicevic
kažnjavalo se i kažnjavat će se!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Jel ove Seate vozaju samo igrači ili cijeli klub ? Ja kad god vidim na cesti naše Seate, voze nekakve ženske.Mislio sam, da se odlaskom one Poture, stvari sređuju kako treba, po pitanju administracije, a njih izgleda, ima ko mrava.
Historicar je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:36Jel ove Seate vozaju samo igrači ili cijeli klub ? Ja kad god vidim na cesti naše Seate, voze nekakve ženske.Mislio sam, da se odlaskom one Poture, stvari sređuju kako treba, po pitanju administracije, a njih izgleda, ima ko mrava.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nigdje ona otisla nije. Sem za javnost.Historicar je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:36Jel ove Seate vozaju samo igrači ili cijeli klub ? Ja kad god vidim na cesti naše Seate, voze nekakve ženske.Mislio sam, da se odlaskom one Poture, stvari sređuju kako treba, po pitanju administracije, a njih izgleda, ima ko mrava.
- FKS -
Ona je u SFK. Nemaju oni puno veze sa nama.Hajdeee je napisao/la: ↑07 mar 2020, 01:02Nigdje ona otisla nije. Sem za javnost.Historicar je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:36Jel ove Seate vozaju samo igrači ili cijeli klub ? Ja kad god vidim na cesti naše Seate, voze nekakve ženske.Mislio sam, da se odlaskom one Poture, stvari sređuju kako treba, po pitanju administracije, a njih izgleda, ima ko mrava.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ni zakoni ni zabrane ne mogu sprijeciti hordanje !!!!
Danas bi trebala biti lagana pobjeda,samo da se niko ne povrijedi i fino bi bilo da igraci koji imaju zute ociste iste.
Danas bi trebala biti lagana pobjeda,samo da se niko ne povrijedi i fino bi bilo da igraci koji imaju zute ociste iste.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
-
- Kontakt:
Svi u Doboj!
Jogeeeeee poćeraaaj, Jogeeee
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rukovodstvo kluba + igrači.Historicar je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:36Jel ove Seate vozaju samo igrači ili cijeli klub ? Ja kad god vidim na cesti naše Seate, voze nekakve ženske.Mislio sam, da se odlaskom one Poture, stvari sređuju kako treba, po pitanju administracije, a njih izgleda, ima ko mrava.
Hadžija recimo vozi mnogo bolji model od igrača.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nedavno sam u gradu vidio bordo Cupru s klupskim oznakama, al nisam vidio ko vozi. Dok igrači voze ona mala dostavna vozila.MortemHz je napisao/la: ↑07 mar 2020, 09:02Rukovodstvo kluba + igrači.Historicar je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:36Jel ove Seate vozaju samo igrači ili cijeli klub ? Ja kad god vidim na cesti naše Seate, voze nekakve ženske.Mislio sam, da se odlaskom one Poture, stvari sređuju kako treba, po pitanju administracije, a njih izgleda, ima ko mrava.
Hadžija recimo vozi mnogo bolji model od igrača.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa da, oni imaju bolje modele dok igrači voze Seat Mii.skoroalen je napisao/la: ↑07 mar 2020, 09:24Nedavno sam u gradu vidio bordo Cupru s klupskim oznakama, al nisam vidio ko vozi. Dok igrači voze ona mala dostavna vozila.MortemHz je napisao/la: ↑07 mar 2020, 09:02Rukovodstvo kluba + igrači.Historicar je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:36Jel ove Seate vozaju samo igrači ili cijeli klub ? Ja kad god vidim na cesti naše Seate, voze nekakve ženske.Mislio sam, da se odlaskom one Poture, stvari sređuju kako treba, po pitanju administracije, a njih izgleda, ima ko mrava.
Hadžija recimo vozi mnogo bolji model od igrača.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Danas standardne 2 hiljade budala i to je to 

Jok nemaju.skoJaa je napisao/la: ↑07 mar 2020, 01:50Ona je u SFK. Nemaju oni puno veze sa nama.Hajdeee je napisao/la: ↑07 mar 2020, 01:02Nigdje ona otisla nije. Sem za javnost.Historicar je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:36Jel ove Seate vozaju samo igrači ili cijeli klub ? Ja kad god vidim na cesti naše Seate, voze nekakve ženske.Mislio sam, da se odlaskom one Poture, stvari sređuju kako treba, po pitanju administracije, a njih izgleda, ima ko mrava.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da je makar jedna tribina natkrivena manje bi se zamarali vremenskom prognozom. Trenutno mozemo samo mastati o tome. Ovako ocekujem samo najzagrizenije po ovakvom vremenu.
Ma samo da mi pobjedimo to je najvaznije a kakvo je vrijeme i koliko ce biti gledalaca je u drugom planu...
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, gh0stHZ, MSOZ101, napoleon72, Proximic i 51 gost.