FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jok nemaju.skoJaa je napisao/la: ↑07 mar 2020, 01:50Ona je u SFK. Nemaju oni puno veze sa nama.Hajdeee je napisao/la: ↑07 mar 2020, 01:02Nigdje ona otisla nije. Sem za javnost.Historicar je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:36Jel ove Seate vozaju samo igrači ili cijeli klub ? Ja kad god vidim na cesti naše Seate, voze nekakve ženske.Mislio sam, da se odlaskom one Poture, stvari sređuju kako treba, po pitanju administracije, a njih izgleda, ima ko mrava.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Da je makar jedna tribina natkrivena manje bi se zamarali vremenskom prognozom. Trenutno mozemo samo mastati o tome. Ovako ocekujem samo najzagrizenije po ovakvom vremenu.
Ma samo da mi pobjedimo to je najvaznije a kakvo je vrijeme i koliko ce biti gledalaca je u drugom planu...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno.Tatamata1946 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 10:43Da je makar jedna tribina natkrivena manje bi se zamarali vremenskom prognozom. Trenutno mozemo samo mastati o tome. Ovako ocekujem samo najzagrizenije po ovakvom vremenu.
Ma samo da mi pobjedimo to je najvaznije a kakvo je vrijeme i koliko ce biti gledalaca je u drugom planu...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
kraljlavova
- Kontakt:
Treba li za zene i djecu ulaznice za utakmicu ili mogu na clanske hvala
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Ma naravno, ja znam za sebe da cu ici i kad je kisa i snijeg i cuskije. A buraz opet obuces se fino, kisobran i na utakmicu. Hebo te kisa kad igra Sarajevo, ne znam kako neko moze "voljeti" klub a ne ode na utakmicu (a ima mogucnost).MortemHz je napisao/la: ↑07 mar 2020, 10:51Apsolutno.Tatamata1946 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 10:43Da je makar jedna tribina natkrivena manje bi se zamarali vremenskom prognozom. Trenutno mozemo samo mastati o tome. Ovako ocekujem samo najzagrizenije po ovakvom vremenu.
Ma samo da mi pobjedimo to je najvaznije a kakvo je vrijeme i koliko ce biti gledalaca je u drugom planu...![]()
Trener i sportski direktor, kao i direktorica kluba voze Seat terence... I Husref je mislim vozio terenca dok nije nogu dobio...MortemHz je napisao/la: ↑07 mar 2020, 09:02Rukovodstvo kluba + igrači.Historicar je napisao/la: ↑07 mar 2020, 00:36Jel ove Seate vozaju samo igrači ili cijeli klub ? Ja kad god vidim na cesti naše Seate, voze nekakve ženske.Mislio sam, da se odlaskom one Poture, stvari sređuju kako treba, po pitanju administracije, a njih izgleda, ima ko mrava.
Hadžija recimo vozi mnogo bolji model od igrača.
Helem, dokaz koliko je jak klub su sluzbena vozila, ma sta ovde pojedinci pricali....
Za djecu imaju junior karte koštaju 2 marke,a za žene ne znam kako ide sad.kraljlavova je napisao/la: ↑07 mar 2020, 10:55Treba li za zene i djecu ulaznice za utakmicu ili mogu na clanske hvala
ISTINA ZA VEDRANA!
Haj ti daj naziv drugi majke ti. Kako ces nazvati to?
Kako god, nije bilo pametno. Evo, vidimo i zasto. Bilo bi baš loše u Mostaru da ostanemo bez navijača.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogu na članske a ako nemaju djeca onda imaš kupiti junior karte koje su 2 KM.kraljlavova je napisao/la: ↑07 mar 2020, 10:55Treba li za zene i djecu ulaznice za utakmicu ili mogu na clanske hvala
Šta tebe briga pantelija za gostovanja kad svakako ne ideš na njih
ISTINA ZA VEDRANA!
Ko da ce biti prvi put da se pokisne pfff 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kapuljaču "aktivirati" i gledati 3 komada u mreži Bukvića.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Kakva kiša to izgovor nije, mi dolazimo svaka gostujuća!
Svi na Sjever!
Svi na Sjever!
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ako cemo realno, u West Mo sa navijacima i bez navijaca isto. Dodjes gore kurcu navijac jer te niko ne cuje. Ali se broji da si bio. Jos onaj vjetar kad puse bas ali bas nikakva efekta. A gore bas puse. Najblje gostovanje za propustiti barem sto se tice uticaja na igrace. A igraci su svakako navikli na to da nema navijaca jer ih oni sa terena haman i ne vide zbog same konstrukcije tribine.
Cak sam i ja u jednom navratu napisao raketa, ali u biti je bila baklja, samo sto su mediji jedva docekali da prenesu to u dodatno negativnijem znacenju, ne birajuci sredstva niti rijeci u borbi za klikovima.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Danas 2500 - 3000, tesko da dodjes vise raje.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Burberry46, ErosViverosViv, nedimmmm1337 i 35 gostiju.