Ma sve laže ovaj mali Moderator...MortemHz je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:26Hahaha zajebancija..feniksptica je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:16E moj dingospo iz rajvoSa, kad sam ja piso ima 5 dana da ce bit gutavo, da je Mladost super ekipa al eto samo nemaju srece. I Morto me tad odmah bio citiro i piso 6:0
Zaboravimo brzo kakva je ovo liga i posle 2 pobjede se opuste i ocekuje se previse, zato posle kiksa i bude tolikog pritiska.
P.S HORDE opet razocarale. Onih 100k ce se brzo potrosit ako se nastave dnevnice ovako dijelit..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vinko tri meca=9 bodova
- Burberry46
- Kontakt:
3/3
Odlicna reakcija Dupovca kod drugog gola
Imamo super ekipu pogledajte klupe plus Serbecic, Handzic i Susic nisu igrali.
Teren katastrofa, pod hitno treba novi teren.
Gazimo dalje
Odlicna reakcija Dupovca kod drugog gola
Imamo super ekipu pogledajte klupe plus Serbecic, Handzic i Susic nisu igrali.
Teren katastrofa, pod hitno treba novi teren.
Gazimo dalje
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Meni se sve vise cini da saka ljudi na sjeveru( ne citav sjever jer sam bio na sjeveru i ne slazem se sa parolom) zeli da dodju opet neki mahalci i klosari u upravu i da se srozamo do dna ne bi li i oni iskamcili tu koji dinar, drugog objasnjenja nemam.
Bravo Sarajevo, idemo do titule!
ŠAMPIONSKI MENTALITET!
Bravo, bravo i bravo. Pobjeda koja mi je draža od prethodne dvije zajedno. Teže je uvijek slađe. Tri od tri, idemo dalje.
Loš teren... profulali smo barem 5 čistih zicera jbt, od toga Ahmetović čini mi se tri. Ništa nije išlo, a 3 boda ostaju na Koševu, ne mogu bit nezadovoljan. Obično tamo gdje svi unaprijed upišemo bodove stvari se okrenu naopako, pa spašavaj šta se spasiti da... Rahmanović i Benjo vuku i kad ne ide, svaka čast majstori, sila su. Sve što uradimo preko Amara dodje, koja klasa bem ti miša, dvije asistencije ko iz šale.
Od negativnih stvari, Gavrić je najozbiljniji problem. Vinko ga mora što prije klupirati i šansu početi davati Djokanoviću. Najviše mi na **** ide nepotrebno peglanje lopte, kući je ponesi jbt lopta daj pas više. Salčin ne može branit ozbiljno krilo, al to nije ništa čudno i niko mu ne treba "a" reć. Ofanzivno je poezija, previše je talentovan da igra ovako limitiranu poziciju. Treba nam pravi lijevi bek - Pidro.
Ovjerili smo prvo mjesto i sad sačekat rezultate preostalih utakmica da vidimo šta i kako dalje. Ono što je sigurno, naredna je Zvijezda kući. Nadam se da ćemo im naplatit s kamatom sve ove današnje promašaje.
Parola HZ-a glupost čista, jel moguće da ono napišu, **** ih Husref u gujicu.
Mladost solidna ekipa, Fanimo je igračina. Treba ga na ljeto zaganjati. Ima sve što treba imat vrhunsko krilo. Nisu loša bila ni ova naša djeca.
Bravo, bravo i bravo. Pobjeda koja mi je draža od prethodne dvije zajedno. Teže je uvijek slađe. Tri od tri, idemo dalje.
Loš teren... profulali smo barem 5 čistih zicera jbt, od toga Ahmetović čini mi se tri. Ništa nije išlo, a 3 boda ostaju na Koševu, ne mogu bit nezadovoljan. Obično tamo gdje svi unaprijed upišemo bodove stvari se okrenu naopako, pa spašavaj šta se spasiti da... Rahmanović i Benjo vuku i kad ne ide, svaka čast majstori, sila su. Sve što uradimo preko Amara dodje, koja klasa bem ti miša, dvije asistencije ko iz šale.
Od negativnih stvari, Gavrić je najozbiljniji problem. Vinko ga mora što prije klupirati i šansu početi davati Djokanoviću. Najviše mi na **** ide nepotrebno peglanje lopte, kući je ponesi jbt lopta daj pas više. Salčin ne može branit ozbiljno krilo, al to nije ništa čudno i niko mu ne treba "a" reć. Ofanzivno je poezija, previše je talentovan da igra ovako limitiranu poziciju. Treba nam pravi lijevi bek - Pidro.
Ovjerili smo prvo mjesto i sad sačekat rezultate preostalih utakmica da vidimo šta i kako dalje. Ono što je sigurno, naredna je Zvijezda kući. Nadam se da ćemo im naplatit s kamatom sve ove današnje promašaje.
Mladost solidna ekipa, Fanimo je igračina. Treba ga na ljeto zaganjati. Ima sve što treba imat vrhunsko krilo. Nisu loša bila ni ova naša djeca.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pobjeda najvaznija....
Zidan mi bas djeluje super igrac....
Idu sad bitne dvije domacw utakmice gdje cemo morati biti najbolji i mogli bi dobar korak napraviti prema tituli....
Bez podcjenjivanja.....
Zidan mi bas djeluje super igrac....
Idu sad bitne dvije domacw utakmice gdje cemo morati biti najbolji i mogli bi dobar korak napraviti prema tituli....
Bez podcjenjivanja.....
Ja ne znam sto igru brisi bodove pisi. Pa jedna od boljih tekmi ove sezone. Igrali drama, puni snage po ovom terenu. Svaka cast za Mladost sto nisu pickasto igrali. Zelim im ostanak u ligi i sigurno ce ostati. Nadam se da Sloboda ispada. Mi moramo teren pravit ove godine podhitno. Sve u svemu lijepa noc, malo vise naboja, ali super sve..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Teren se mora dovesti u red! Zapostavljen je
Treba se izvrsiti neko osvjezenje, cepiranje kako se to vec strucno naziva pa ga tamo na ljeto aBd zamjeniti
Treba se izvrsiti neko osvjezenje, cepiranje kako se to vec strucno naziva pa ga tamo na ljeto aBd zamjeniti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- feniksptica
- Kontakt:
Jedino u sto cijelu utakmicu nisam sumnjo je da ce RAhman dobit karton da se ocisti..
Mislim da nije bilo sretnije osobe kad su rekli da bi trebo dobit zuti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Potpisujem sve samo mislim da ce Čelik u niži rang i da se nakaram strumfovima mame za ono kmečanjeAmca007 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:39Ja ne znam sto igru brisi bodove pisi. Pa jedna od boljih tekmi ove sezone. Igrali drama, puni snage po ovom terenu. Svaka cast za Mladost sto nisu pickasto igrali. Zelim im ostanak u ligi i sigurno ce ostati. Nadam se da Sloboda ispada. Mi moramo teren pravit ove godine podhitno. Sve u svemu lijepa noc, malo vise naboja, ali super sve..
Kod nas ne igra Rahmanovic i u Zvijezdi nema Tojcica i Benovica.
Da smo pobijedili jedan od dva derbija sad bi bilo +12 
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Cestitke nam svima na pobjedi. Bilo je tesko ali zasluzeno.
Mislim da cemo sa boljim terenima, biti jos bolji.
Kako samo objasniti Amarove igre u derbiju? Kad znaš da može puno više. Po meni najbolji igrač lige kad hoce.bodi123 je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:36ŠAMPIONSKI MENTALITET!
Al kur*obolja u pojedinim trenucima ga uništi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bilo je, citav stadion jedva doceko da mu da zutifeniksptica je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:46Jedino u sto cijelu utakmicu nisam sumnjo je da ce RAhman dobit karton da se ocisti..
Je li Dupovac preskočio majstorski loptu kod gola Tatara?
I on je danas fino odigrao, može ovako uskočiti vala kad fali Besim ili Hrvoje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Treba vratit Ziju Blekića sad da nam organizuje Led displej da gledamo Zrinjski - Sarajevo, ulaz 6 km. Tako te neke ideje treba iskopirati. Il potpisati nekog roma iz švrakina dat mu dres za 5 brojeva veći i predstavit ga ko Brazilca. Il vratit Dinu and co da se ugrade u svaki ugovor, račun, fakturu, plakat, čarapu, ručak akademaca, i Muću obavezno da se bavi transferima, ne smijem zaboravit Abdulaha, njega obavezno makar ko vanjskog saradnika za "kako kupit 3 stana na ciglanama od klupskih para" i naravno treba vratit Husrefa pa malo malo 0:8 5:2 derbi, i da povuče ekipu kad ga zabijemo **** bi Mladost danas go dala da je on bio, odmah bi uveo štopera. I na sjever vratit agenturu da naplaćuju navijanje i dao Bog dobro. Imamo mi baš stručnih ljudi u svim segmentima **** pojačanja i duple krune daj da treniramo u Vogošći i da se ide busem kakvi Fiati kako ih nije sramota. I pr da nam ne bude lijepa žena nego Tarik Trbić i da vas sve blokira na oficijelnoj.Static je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:36Meni se sve vise cini da saka ljudi na sjeveru( ne citav sjever jer sam bio na sjeveru i ne slazem se sa parolom) zeli da dodju opet neki mahalci i klosari u upravu i da se srozamo do dna ne bi li i oni iskamcili tu koji dinar, drugog objasnjenja nemam.
Je*bem li ti sunce bošnjačko nezahvalno. Jesmo lud narod, al svi.
Trenutno korisnika/ca: Lecler, mnon46, rimljanin90, vedinjo98 i 12 gostiju.